Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

TheRiverBelow said:

hah tam da şunu diyorum işte. şu topikte anlatmaya çalıştığım olay bu. nasıl ki kızın kafasında yer edinmiş bi "erkek dediğin" kalıbı varsa, bak aynısı bonepart'ta da var. "delikanlı adam" olarak. insanların kafasında bi erkek / kadın profili var abi.

Evet kafamda erkek dediğin diye bi kalıp var ve kızdan farklı olarak ben buna göre yaşıyorum hayatımı. Adam ve ya kadın olarak ayırmadan insan ilişkisini kendine yaşar önemli gerçek bu. Sen bir başka insanla bir ilişki yaşıyorsun gelip bunu ulu orta açıklıyorsun. Saçma olan bu yoksa adamın delikanlı olması ya da bağyan olmasının öenmi yok. Karşındaki insanla şahsi bir ilişki yaşıyorsan olanları şahsi tutmak en önemli kuraldır.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen hafta mıydı, ondan önceki hafta mıydı ne arkadaşım geldi antalya'dan ziyarete. casanova gencimiz. tinder'da kızlarla konişiyi ediyi, biz de iki evlilik hazırlığında adam bununla alay ediyoruz. neyse, bize bazı kadınlarla konuşmalarını gösterdi. tinder üzerinde yapılan konuşmaları. kadın tinder'dan koca arıyor lan. erkek arkadaş falan değil, bildiğin koca. tipine falan bakıyorsun böyle üniversiteler bitirmiş, kültürlü görünümlü, zengin avukat falan.

single arkadaşlarımızın hepsine sabır diliyorum. gidip bless attırın, luck charm bulun deri altınıza işletin.

bu ülkede düzgün kadın bulmak lineage 2'de drop almaktan zor yemin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

BonePART said:

Hesap ödemek erkekliğin şanındandır

bonepart'tan "neden modernleşemiyoruz?" isimli piyesi izlediniz.

Abi siz ödetin. Ben ödetmedim ödetmemde. Tercih sizin. Alman hesabı yapın hatta hesabı kıza çakın banane. Ben kendi yaşam tarzımı açıkladım. Ayrıca erkek tarafı genelde davet edici konumunda olduğundan hesabı ödemesinden daha doğal bi şey yok. Ben müşterimle de arkadaşımla da dışarı çıktığımda eğer ben davet ettiysem 3 ten 5 ten kaçmam. Ha sizin modernlik anlayışınız bayana kapı tutmamak, hesabı kıza çakmaksa tercih sizin. Ama internette dalga geçtiğiniz SJW ve feminazilerden farkınız olmuyor o durumda.

Bide lan burger kingde de hesap ödeticek kadar fakirsen çıkma lan dışarı. Evde buluşun makarna yap kıza.
Sosyal ağlarda paylaş

kimde para varsa öder abi, 2016 yılında ne alakası var cinsiyetle hesap ödeme haklarının.

kız arkadaşa hiç hesap ödetmemek sanal bir balon zaten yer gök zengin değilseniz. eninde sonunda bir gün sıkışacaksın paran olmayacak. ne yapacaksın evden dışarı mı çıkmayacaksın eline para gelene kadar. söylersin böyle böyle diye, eğer onda varsa o öder yani.

delikanlılığınızı bu kadar basit şeylerle belirlemeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

bonepart, argosu eleştir. gene eleştir ama delikanlı adam böyle yapmaz diyerek eleştirme. insan şunu yapmaz diyerek eleştir. yaklaşımınız gayet seksist yani. imamizer de mesela bunu paylaşan kız olsaymış çok sallamazmış, adam öküzmüş der geçermiş.

delikanlıu tdk sözlüğün delikanlı tanımına uygun olarak kullanılmıştır

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=delikanl%C4%B1&guid=TDK.GTS.546ce9a543cec5.62586742

2. sıfat Sözünün eri, dürüst, namuslu (kimse)

yoksa kendimce yusuf miroğlu yasalarım yok

https://www.youtube.com/watch?v=WnBZJcukAuo
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

yaklaşımınız gayet seksist yani. imamizer de mesela bunu paylaşan kız olsaymış çok sallamazmış, adam öküzmüş der geçermiş.

adam o kadar yazdıklarımı cevap veremeyince kıza yürüme ve white knight'lık olarak çarpttırdı ya lan.

tam bir melih gökçek çıktın riverbelow.

pes ediyorum sen haklısın. aslan argos, kezban kız.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Lord_Argos said:

Hayatın olağan çizgisinden çıktıysanız ne mutlu bana.

ben ciktim. is yaparken arada donup donup 3-4 post okuyorum. cok sagol. tartismalar da tam kivaminda. tek eksik bi tane kezbanin gelip PARANIZ YOKSA KIZLARLA NE ISINIZ VAR falan demesi

Abi paran yoksa dışarıda ne işin var? Madem paran yok neden Burgerdasın ? Asıl sorun burası
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

ya işte sen "burger king'te hesap ödeticek kadar fakirsen" diye düşünüyosun, adam belki ama "burger king lan taş çatlasa 25 lira vericez şurda, ha o ha ben" diye düşünüyor.

İşte Paticik,

RiverBelow gibi ince gören adamların yanında İmam gibi yüzeysel adamlarında olması her yönüyle renk katıyor bu communitye.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

Marty said:

Lord_Argos said:

Hayatın olağan çizgisinden çıktıysanız ne mutlu bana.

ben ciktim. is yaparken arada donup donup 3-4 post okuyorum. cok sagol. tartismalar da tam kivaminda. tek eksik bi tane kezbanin gelip PARANIZ YOKSA KIZLARLA NE ISINIZ VAR falan demesi

Abi paran yoksa dışarıda ne işin var? Madem paran yok neden Burgerdasın ? Asıl sorun burası

oralari atladim ya yuksek yasam standartlarim var ama arkadaslarima odetiyorum, kizi burgera goturuyorumu falan gectim.
tamamen konunun eglencesi adina diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

pilav mı yesinner onur
ha
nohutlu pilav mı yesinler
yada tavuk taşlık

Abi kusura bakmasınlar da cebinde paran yokken burgerda gidip "kız da öder nasılsa" dersen o zaman o kız da gelir "nasılsa adam öder" der. Kıza kalkıp çemkireceğine cebinde para olmdaan burgera gidip kıza ödetmene çemkiriyoruz. Para olmayabilir otur evinde yada gitme para harcanacak yere. Abi simit alıp sahilde oturmuşlugumuz var ya. Hem parasız burgerı kıza iteleyeceksin sonra burda edebiyat.
Sosyal ağlarda paylaş

yine bonepart,

abi çıktığın noktayı anlıyorum, eyvallah. eğer birini bir yere sen davet etmişsen, ki bu kız/erkek farketmez, plan sana ait olduğu için hesabı senin ödemen; en azından buna meyilli olman kadar doğal bişey yok. ha beraber çıktığın bir arkadaşınsa, onun da -büyük ihtimalle- bütün hesabı sana yıkmama gibi bi prensibi olacağından beraber ödersiniz.

ama "bi ilişkide hesabı kayıtsız koşulsuz erkek öder" zihniyeti ülke olarak neden ileri gidemediğimiz sorusunun cevaplarından biri yani. zaten argosun dert yandığı da o.

ha adam ses kaydetmiş. savunuyor muyum? hayır.

doğru mu?
değil.

gerçekten sevmiş, ilişkisine gerçekten değer vermiş insanın yapabileceğine ben inanmıyorum şahsen. ama orası onun ayılığı. ben sadece argosun bireysel ayılığını toplumun genelinde bulunan yobaz "hesabı erkek öder" zihniyetinin üstünde tutmuyorum. olayım bu. argos bir tane adam çünkü şurda. sıkıntı değil, fixlenir. ama şu topikte tartışılması gereken sadece 1 kişi değil yani. komple bi zihniyetin linç edilmesi gerekirken linç sadece argosla sınırlı kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen, hani bide sıradan bi gün değil, sevgililer günü ve dışarı çıkıyosunuz ama sen "bak cebimde 5 lira var 5" diye trip atıyosun kıza.

bu noktada kıza da hak verdim kimse kusura bakmasın, kızı dışarı çıkarıyosan cebine parayı koyucaksın.

Bide cüzdanının bi köşesine 100 lira falan sıkıştır, çok zor durumda kalmadıkça kullanma, beklenmedik durumlarda çok iyi oluyo, benden sana öneri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...