Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 14bin maaşla niye burger king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Fransuxa said: lan bana gelmiyo ki böyle karılar iliğine kadar emikliyim this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 ekşiye koyalım mı 100 sayfa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 2dk dinledimde bu nası insan ilişkisi ya viral olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Bankada çalışan adamın hali buysa, Finans okuyorum la ben 4 senedir bankalarda falan çalışırım belki diye niye söylemediniz lan gitti 4 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 - Alp ya, gerçekçi olalım valla, ben herhalde yapamayacağım. - Hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 asdf boşver abi napcan esnaf kızını. ileride ağzına sıçardı bu kız senin, ezerdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Ezecegimi kalmis yapacagini yapmis zaten. ama o ilk tepki -Hee, gercekten genuine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 bu ne abi viral mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 https://youtu.be/1TsSiVA8FO8?t=107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 simdi oturup dinledim de..cok vahim.. yakinda cikar abi bunlar basina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 biri sicmis otekisi tuy dikmis. aslinda tencere kapak birbirinizi bulmussunuz lan tam. ya bu arada basligi acan arkadas martı kaşlı olan cocuktu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 viral değil bence ya. adam telefonun ses kaydını açıp masaya bırakmış işte. etikliği tartışılır o ayrı. karşılıklı sunulan argümanlar da tartışılır, üzerine yorum yapılır. o da ayrı. hepsini de dinlemedim zaten. ama olayın iskeleti çok şey değil mi ya. direkt böyle sterotype'ın allahı filan? ERKEK DEDİĞİN... KADIN DEDİĞİN... diye kalıplar nasıl yerleşmişse artık insanların beyinlerine. sende de hata var ama bülae. erkek dediğin hesap öder diyip hesapları hep ödeyeymişsin, sonra da evlenip kadın dediğin evde oturur diyip sen kendin takılaymışsın. böyle dik durmak, mert olmak, ben buyum arkadaş edebiyatı direkt kötü fikir yani günümüz türkiyesinde. yalaka olcan. yavşak olcan. müthiş başarının sırrı burdan geçiyo hep :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 viral degilse ..cok fena..bir de tabi ozel hayatin gizliligi ailenin de maddi gucu var..kan alirlar cocuktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Argos bombayi birakip kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 bide şey çok naif ya ahahaha. yutuba attığın ses kaydına burger king arkaplanı koyman. ABİ :DDDDDDDDDDDDDEUAHSDJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 lord argos un sesi, kızdan güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 gizlice ses kaydı almak ve aranızdaki özel konuşmayı yayınlamak nedir abi iyi misiniz? senin için önemli değil belki de o kızın özel hayatını ifşa ediyorsun şu an. yok abi boşuna değil lord barzos diyişimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kan garanti canim.. hayir kiz bir de bu versiyonda bile laf dinlemezken aile icin agiz acip laf etmek bile gereksiz..direkt cek vur mode.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 asimetrik ilişkiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 SİZİN ADAMINIZ DA SES KAYDI ALIYOOOO https://www.youtube.com/watch?v=IUarpzAWnjI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 çocuk börgir king sana neye göye koyuyor dedi kapadım. bu ne kötü bi konu, üstüne şunu dinletti 1dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 fogreyiz i de koyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Çok kötü her türlü elinizde kalır baslik. şahsa saldırı var, ifsa var. Kız iyidir kötüdür ama bunu burada paylaşmak ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar