Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 çabuk dışardan nasıl gözüktümcüler gelmeden öde hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ben de diyordum bu thread'de bi noyan eksik diye. Hoşgeldin babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bence bu sefer fencer poi takilacak..samuray ninca..necro da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bir mod olarak görevimi yapacağım açılın. @OP Ses kaydını hangi uygulamayla aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 arkadaşlar içinizde bu dedektiflik aşkını anlayabiliyorum sanıyorsam zamanında trollenmişsiniz ama ne yazık ki daha önceden açılmış ve kullanılmış bir paticik hesabım ne yazık ki olmadı. o bu şu değilim. daha önce forumunuzu okumuyordum bile. ekşi sözlükte bir kaç kez gördüm. bir arkadaşında tavsiyesi ile üye oldum o kadar. insanları dış görünüşleriyle yadırgadığınız kadar paranoyak olmanızda ilgi çekici. Üniversitede tez zamanlarımda verilen konular üstüne araştırma yapıyormuşum gibi hissettim tekrardan. Hepinizi ayrı ayrı incelemek isterim. Doğal kalmış seleksiyona pek fazla uğramamış, paranoyak ve kendisini en iyi hisseden insanlarla dolu burası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ninja çok kalbimizi kırdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yoo ben bok gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sana burayi tavsiye etmisler ama bize seni kimse tavsiye etmedi. hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 nincanın kendini ifşa ettiğini topiğin linklisi postlasaya biri okuyup hüzünlenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 şu ninja mevzunu ben çok fena kaçırmışım zırt pırt karşıma çıkıp duruyor, sormaya utanıyorum. keşke birileri özet geçse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 BonePART said: Abi 2 dakika dinledim kapadım uraşamadımda. Şunu söliyim en basiti. Delikanlı adam ilişkisini kendi yaşar. Karşısındakinin yaptığını gelip internet ortamında e-peen için dağıtmaz. Hesap ödemek erkekliğin şanındandır, her yediğin boku her yere yapıştırmamak aslıdır ama. Bide zaten hazmedememişin ki sen karşındakinin varlığını. Bugün problem çıkmasa yarın çıkacakmış. Gelip o 14000 TL akzanıyo ben bankacıyım ehüüü diye mesaj atıcak seviyedeysen. Yalnız bu adam çok haklı. Biraz okudum, dinledim konuyu. Ayrıca hem op, hemde hatun haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 adamın niki kayserili ve bonepartı haklı buldu. topik tam bitti mi derken yeni bişey çıkıyo lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 boneda da kayserili np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Flassh said: nincanın kendini ifşa ettiğini topiğin linklisi postlasaya biri okuyup hüzünlenicem ninja ifşa etmemişti, akito bulmuştu https://forum.paticik.com/read.php?62,7053589,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: adamın niki kayserili ve bonepartı haklı buldu. topik tam bitti mi derken yeni bişey çıkıyo lan ahahaha Abi o adamı tanımak için Galatasaray başlığına gir son 10 sayfayı oku. Beyin hücrelerinin öldüğünü hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Laurelin said: boneda da kayserili np :P i can see where dis goin https://www.youtube.com/watch?v=QjDqbgaFnxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Pordakal said: Flassh said: nincanın kendini ifşa ettiğini topiğin linklisi postlasaya biri okuyup hüzünlenicem ninja ifşa etmemişti, akito bulmuştu https://forum.paticik.com/read.php?62,7053589,page=1 hmm sen kimin feykisin kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: adamın niki kayserili ve bonepartı haklı buldu. topik tam bitti mi derken yeni bişey çıkıyo lan ahahaha fizban dı sanırım kendisine kayserili dedi diye ırkçılık yaptığını iddia etmişti dasfas tanrı ulu kayseri ırkını korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 askerlik yapmayan arkadaşlarımızın kaçırdığı featlerden biri daha ya. şehir bazlı stereotypelardan yoksun kalıyorsunuz. kayserili deneyimi anlatılmaz yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ABİ KAYSERİ IRKI AHAHAHA bigün bi mmo'da falan denk gelmeyi hunharca ümit ettim şu an sdfsfs. select your race hmm. kayserian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bonus stats merchant +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Chemen : Heals %20 of your Hp over 20 seconds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 her npcde indirim oranı %23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kayserililer direk goblin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 mikrofon kayserilide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar