ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 said: Firewatch is a single-player first-person mystery set in the Wyoming wilderness. The year is 1989. You are a man named Henry who has retreated from his messy life to work as afire lookout in the Wyoming wilderness. Perched high atop a mountain, it’s your job to look for smoke and keep the wilderness safe. An especially hot, dry summer has everyone on edge. Your supervisor, a woman named Delilah, is available to you at all times over a small, handheld radio—your only contact with the world you've left behind. But when something strange draws you out of your lookout tower and into the world, you’ll explore a wild and unknown environment, facing questions and making choices that can build or destroy the only meaningful relationship you have. grafikleri falan çohuşuma gitti. http://store.steampowered.com/app/383870/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 dün lirik oynayıp bitirdiydi. izlediydim. baya kısa bi oyun 5-6 saat sürdüydü. oyun olarak pek bir özelliği yok ama konusu hoş idi. film izlemek gibi bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 dun twitchte 100k izleyeni vardi, ne bicim hype varsa. 15 sene once olsa belki oynardim ama 2016da singleplayer meh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 65k zaten sadece lirik oynadığı için vardı. fast run yaptı biraz. genel olarak tatlı bir oyun olmuş interaktif roman gibi bişey sdafs, alternatif sonları falan var diyorlar seçimlerine göre. ama yine de fazla değil oyun süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ben bunu survival falan olcak diye bekliyordum negzel, lakin adventuremis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 500.000 den fazla satmış bile. Demek farklı olandan hoşlananlar farklı olanlara destek oluyor. Yavaş yavaş niteliksiz oyunlar tarihe karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kizillelma said: farklı olandan hoşlananlar farklı olanlara destek oluyor. http://i.imgur.com/dYMt32z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 BioHazarD said: dun twitchte 100k izleyeni vardi, ne bicim hype varsa. 15 sene once olsa belki oynardim ama 2016da singleplayer meh :D singleplayer işin temelidir, multi sonradan eklenen bi feature. git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 BioHazarD said: 15 sene once olsa belki oynardim ama 2016da singleplayer meh ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 olm oyun cok guzel lan tam kafa dagitmalik muthis sirin bisi olmus diyaloglari ozellikle cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 tam yangın büyüdü YESSS AKSİYON BAŞLIYOR dedim oyun bitti Ama inanılmaz içine alan ve gerçekten gerilimi iyi hissettiren bir oyun, fena paranoya oldum oynarken ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oyunun sonunu 2dkda yazmışlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Bu oyunu oynarken ne kadar pis biri oldugumu anladim. Esimiz hasta ben orda 2 isve yapan hatuna yaziyorum sonra hatun beni iplemedi oyunun sonunda falan tam bir losermisim. Bence oyun cok basarili, atmosfer super ve etkiliyor oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 meanwhile.. https://s3-us-west-1.amazonaws.com/shacknews/assets/editorial/2016/06/firewatch-ford-promotional-image-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Firewatch in Real Life https://www.youtube.com/watch?v=12PdqjJMKf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Firewatch is coming to Nintendo Switch on December 17th! We'll be in the Americas, Europe, Australia, and Japan eShops... .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 agir sjw kafasi yasayan bir developer. yazik oldu valve'in bunlara yatirim yapmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 boyle karsilikli laf sokmali adventure olacagina survival olsaydi su, cok cok daha iyi olabilirdi kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 bir ton survival yok mu zaten bu tipte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 oyle zombisiz jumpscaresiz multisiz hele early accessden cikmayi basarmis ozhakiki duzgun survival pek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 ben beğenmiştşim bunu baya kimse kusura bakmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Norak said: oyle zombisiz jumpscaresiz multisiz hele early accessden cikmayi basarmis ozhakiki duzgun survival pek yok bence the long dark'i biliyosun zaten :) gerçekten becerebilmiş bir o var şimdilik early accesslere gelicek olursak şundan umutluyum https://store.steampowered.com/app/815370/Green_Hell/ Bir de multili şundan umutluyum ,içeriği arttirirlarsa https://store.steampowered.com/app/648800/Raft/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Masticore said: https://store.steampowered.com/app/815370/Green_Hell/ Bunda gerçekçilik kasalım diye bokunu çıkarmışlar. Başta zevkli geliyor da bi yerden sonra çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar