axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Nasıl ezik şiyiri lan bu ahahah. Karı çatır çatır boynuzlamış belli Kardeş kusura bakma sen de bu cemal süreyya safi gibi boynuzlanmışsın sanırım. Hatta ilk analı kızlı tecrübeleri bile olabilir. Üzülmen normal, her erkek üzülürdü. The princess is in another castle. Şaka şaka pirenses de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bone anama sövmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bone bayağı bodoslama genelleyip "anan bacın hariç de!!" Lafına zemin hazırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bone kız arkadaşıma laf atmış şikayete bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bone said: leş olmayan kadın mı var yav? (lyv ve emaleth hariç diyim dayak yemeyeyim sdf edit: patideki kızlar) bold ile batıp italic yer ile sıvamak lksajdskaljd kendi kendine "genelleme gibi değil yahu her kadını dahil etmedim" deme ihtimalini de kaldırmış ortadan saşldksa herkesin annesi, kardeşi, ablası, teyzesi, karısı ve kızını dahil edip pati kızları hariç demek pek iyi bir manevra değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Kendi annesini de dahil ettiği kısmı atlıyorsunuz yalnız asd. Bone noldu lan sen de mi boynuzlandın? Seviyorum bebikim tontişim diyip diyip gidip kaslı erkeklerle mi birlikte oldu sevgilin? Nedir bu öfke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Abi şimdi eeeaaa yorum yapsam yanlış yere gitmemesine imkan yok. eyksdays olayı bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 axedice said: Bone noldu lan sen de mi boynuzlandın? Seviyorum bebikim tontişim diyip diyip gidip kaslı erkeklerle mi birlikte oldu sevgilin? Nedir bu öfke? Ben boynuzlanmam boynuzlarım! Kadınların şöyle yaptığını görmek için boynuzlanmak gerekmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ama arada iyi oluyor..boynuz bir anda beyne kan hucum etmesine dusunmeye mantikli kararlara yol aciyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bone said: bingildak said: leş insanlarla birlikte olmayın leş olmayan kadın mı var yav? (lyv ve emaleth hariç diyim dayak yemeyeyim sdf edit: patideki kızlar) sevgili durumlarında hep bunu görebiliyoruz. "seni seviyorum tabii ki çok seviyorum" diyen kızın 1 ay sonra başka kişiyle sevgili olması ve bu tip örneklere bir değil binlerce kez tanıklık yapman... : ) anaç kız varsa bile görmedim daha çevremde... edit 2: elbette erkeklerden de otisabi ayarında tipler vardır, yok değil. ama ortalam bi ilişkide ayrılıktan daha çok hasar alan daha çok etkilenen hep erkek oluyor. O baya degisiyor da onun sebebi "resources are scarce", supply & demand, free market falan. Kadınsan istedigin kadar pasif kal her zaman alıcın var cinsel markette o yüzden o rahatlık. Bu bonus kadınlara default gelirken erkeklerin kendini kanıtlama, fiziksel çekicilik, para gibi bir ton modifier'a ihtiyacı var. Tamamen biyolojik bir durum ama, dogada örnegi sonsuz yani, kafa tüyleri parlak kuşun hatunu götürmesi durum özetle. Adil mi değil tabii ki de ne adil ki? Bu durum kadınların da suçu değil, erkek olarak ulaşmamız gereken bir özsaygı durumu var ona da uçkur müsade etmiyor genel kitlede. Ama cinselliğin ermeydanında cenkimiz daha zorlu elbette. Tüm savaşçılara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bone uzman bu konularda http://i.imgur.com/cQuGJhH.jpg https://41.media.tumblr.com/ab293f64d9c3d87a5d24a6e554d33825/tumblr_njt69dNJMQ1tqdkboo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 http://i.imgur.com/sJQFy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Wizard sevmem ben ya, varyorlu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ben anneye takıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 varyorlarin boyle problemleri olmiyor white knight speclemedilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Dworgian said: bold ile batıp italic yer ile sıvamak lksajdskaljd olduğu kadar idare et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 anasına bak kızını al demişler(sadece fiziksel değil huy olarak da) o kızla evlensen iki sene sonra seni boynuzlasa daha mı iyi? iyi yırtmışsın boşver. o nasıl ana kız la ayrıca? vizyonum genişledi yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 başlarda erkek taraf çok üzülüyor hatta kızın s.kinde bile olmuyor ama üzerinden zaman geçince ve hatayı anlayınca kız pişman olurken erkeğin aklına bile gelmiyor kız. o yüzden koyver gitsin. diğer taraf kaybetmiş. sen büyük ihtimal bu kızdan iyisini bulacaksın. iyi bişey bu. sevin bence. sadece işte bu atlatma kısmını kısa tutmaya çalış. ben de yeni ayrıldım sevdiğim kızdan. büyük ihtimal başka birini buldu ama benim sevdiğim kadar sevemez onu. yine de kendi bilir tabi. hayat her zaman adil olmuyor dostum. bunu hep aklının bi köşesinde tutup her şeye hazırlıklı olmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Emre333 said: kiz annesini pek sevmiyor, hatta baya az seviyor intikam için mi annesinin hoslandığı adama yazıyor o zaman? lütfen daha anlatsana çok merak ettim bu aileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Flassh said: Emre333 said: kiz annesini pek sevmiyor, hatta baya az seviyor intikam için mi annesinin hoslandığı adama yazıyor o zaman? lütfen daha anlatsana çok merak ettim bu aileyi intikam filan alakasi yok. anne nuhtemelen ileri gidemjyor daha fazla, kizim yazsin hayatini yasasin nasilsa simdiki sevgilisi (ben) kotu davraniyor demis olabilecek birisi. oeleman icin dehic benim tipim filan degil kiskanma ya da oyle dusunme derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar