Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 moruk eğer anası cocuktan hoşlanıyoda kızına ayartıyosa sahne çok belli. anası kızla cocugun arasını yapar eve gelirler bunlar düdükleşirken bir anda annesi girer odaya yok kızım bak o öyle olmaz diyip aman tanrım omaygad oyes. olay bu yani. hatta bunun üzerine çevrilmiş bornografik filmlerde mevcut my girlfriends hot mom veya my daughters hoy bf falan diye. boşver abi dalgana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 takma siktir et bişey değil bunlar, sağıl sıhhat en önemlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Anne olayı karışıkmış da kızın söylediklerinin doğru olduğunu kabul edince de ayrılmanız iyi olmuş. "Kurt kuzu doğurmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 babaya direk anonim bir mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bright said: Annenin de nasıl biri olduğu tartışma konusu, kızın ağzından dinleniyor çünkü yüksek ihtimal annenin tavır tutum da, o söylenilenlerin de hepsi yalan olabilir vs. yok abi baya baya doğru, yazmıyorum şimdi herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Zaten "Anasına bak kızını al" lafını çok doğru bulurum, 30 sene sonra kızın neye benzeyeceği çok net anlaşılıyor sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Lopeth said: babaya direk anonim bir mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 http://images.hepsiburada.net/assets/Taris/1500/Taris_2945027.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Çorbanın ismi facia da tipi ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bright said: Zaten "Anasına bak kızını al" lafını çok doğru bulurum, 30 sene sonra kızın neye benzeyeceği çok net anlaşılıyor sdsfd şunu daha önce ben de düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kızın doğru söylediğinden emin misin?belki kendisi hoşlanıyordu, beraber içmeye gittiler diye annesine attı suçu, sen yanlış düşünme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 böyle kaynanam olcak mı acaba ya pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 abi o zaman yine kötü. hata tamamen benim ya ama hiç bu kadar uzamıyacakdı bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bence op u asıl bozan bir yerlerde http://www.herkessofraya.com/Images/1878/1878-607056-nli-kizli-on-3d.png yapılırken kendisinin şimdi http://www.refikaninmutfagi.com/wp-content/uploads/2013/11/4-570x380.jpg yoğurmaya talim etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Tamam bi dahakine sorarsın işte annesi nasıl biri falan. Normal bildim yurdum annesi değilse devam etmezsin ilişkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kiz dogruda yalanda söylese hersekil kötü. o kizdan cacik olmaz. digerini saglama alana kadar seni kösede bekletmis gibi duruyor. yemis kiz seni. tokatlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 haci vurdugunu kara say, yenisine gec. canini sikacagin gune yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bu senaryoda karşıdaki adam kafasını kullanırsa Brazzers filmi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Seele said: kiz dogruda yalanda söylese hersekil kötü. o kizdan cacik olmaz. digerini saglama alana kadar seni kösede bekletmis gibi duruyor. yemis kiz seni. tokatlamis. abi bana da gozu surekli disardaymis gibi geliyordu. anasi da boyle gencligimi yasayamadan evlendim triplrrinde bi kadin. surekli de dile getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bingildak said: leş insanlarla birlikte olmayın ahanda bu basta farketmediyseniz de kokusu ciktigi gibi salin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 salla gitsin geçirdiğin güzel dünler yanına kar kalır. karşı taraf kaybettiklerini anladığında sen yeni sulara yelken açmış olursun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Su anne kız karakterlerin aynisindan bir tane de ben biliyorum. Olaylara sahit olunca kanim donmustu. O kadar zaman iyi devam etmissiniz şu an sevinmen lazım iliski daha ileri gitmedigi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 "Ruh hastası anne ve sevmediğini söylese de hayatını annesini mutlu etmeye adamış kız" örneği o kadar çok var ki. Şimdi gidip kıza sempati beslemeni istemiyorum ama elalem bu konuda kulüpler, gruplar bile kurmuş. http://www.daughtersofnarcissisticmothers.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ahah ne insanlar var ya. babaya bir mesaj çekerdim ben olsam. maksat az biraz huzurları bozulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Emre333 said: trollemeyin ulan, allahınız varsa trollemeyin. yazıldı mı bilmiyorum okumadım ama sana hayatın ilişki sırrını vericem.bir anne neyse kızı da o oluyor.buna annesinin babasına nasıl davrandığı dahil.sonra teşekkür edersin kib bye ayrıca ne kadar ucuz atlattığının farkında değilsin ama anlıycaksın benzer durumdan geçmiş biri olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar