Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Resim nerde ??? bekliyorum halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 bakara makarayı diyorsun mal abi. egemen bağış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 said: cumhurbaşkanı'nın arabistan gezisine katılmış eski siyasetçi.bakara makara, yolsuzluk ve rüşvet iddaları sonrası üzeri çizildi sanıyorumdum meğer öyle olmamış sadece arka plana geçmiş. #57668613 12.01.2016 11:52lionpedia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ben bakanı tanımıyorum adam izmir milletvekilini tanıyor. çek sat gazetenin birine 1000-2000 tl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Foto alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Montaj falan derler oylar artar yapmayin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Çektim ama yollamam. Editor hele sana hiç lan. Herif çay söyledi rakı-çay yürüdü, en azından içmeyi biliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Bi dk size bir güzellik yapayım, kim olduğunu söyleyeyim gülün biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 http://s30.postimg.org/81tdely1t/image.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 fotoğrafı göndersene, bimere şikayet edeyim, ben rakıya mı oy verdim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Fotosunu çek. Birkaç seneye içki içenlere hakaret edip oy toplarken yayınlarsın. Paralel alevi chp zihniyetli terörist olarak hapse düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 sipeyskeyk said: Çektim ama yollamam. Editor hele sana hiç lan. Herif çay söyledi rakı-çay yürüdü, en azından içmeyi biliyor. :) raki ayran yapsa ne derdin bide komik degil rahat birakin adami sizene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Aslinda rahat birakmamak lazim da neyse. Ozel degil bunlar geneel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 sipeyskeyk said: Çektim ama yollamam. Editor hele sana hiç lan. Herif çay söyledi rakı-çay yürüdü, en azından içmeyi biliyor. :) hayır yani niye birde "hele sana hiç" :) bi açıklarmısın neden yani en anon dağıtımını ben yapabilirim paticikte 100tane acc var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 editor abartisi diyip dediginden %90 dussek 10 acc kaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar