Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Kozmik kazık o tarz "premium" diye kendini pazarlayan firmaların genel mentalitesi. Uygun fiyata, toplu, butik internet sitelerinden sipariş geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Likit kaç ml kaç gün gidiyor aşağı yukarı bilen var mı? 180 ml olanlar 255 tl mesela , minimum 1-2 ay gitmesi lazım o kadar paraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Aynı likiti içemezsin o kadar uzun süre, değiştire değiştire içmen lazım. 3-5 çeşit yapmaya bak. Ayrıca 255 liraya yarım litre likit alırsın, çok pahalı o fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Vulcan_Lionheart said: GERGE said: Saglik istiyorsan aromadan da uzak duracaksin. ne koyacaz abi aroma yerine?? birşey koymasan da olur. sade likitin de tadı hiç fena değil ama uzun süre içince bayıyor tabii. aroma ne koysan zaten karaciğer ve böbrekler için fazladan yük bindiriyor. ben 3-5 gün sade likitle seyrelttiğim aromalı 3-5 gün sade içiyorum rotasyonla. aromanın ciddi bir sağlık sorunu yarattığına dair birşey okumadım bu arada ama genel olarak her türlü aromalı zamazingoda organları yorma durumu var zaten. e-juice a özel bir durum değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Likit valla maykop satıo 180 ml için 255 tl die hatırlıorum. Su koysak likit yerine nolur acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Kaynar su ve sıcak buhar karışımıyla ağzının içini ve boğazını yakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Alacağım kişi eliqua france önerdi 50ml ve 75 tl o fiyat nasıl? Ne kadar gider 50ml? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 huun said: Vulcan_Lionheart said: GERGE said: Saglik istiyorsan aromadan da uzak duracaksin. ne koyacaz abi aroma yerine?? birşey koymasan da olur. sade likitin de tadı hiç fena değil ama uzun süre içince bayıyor tabii. aroma ne koysan zaten karaciğer ve böbrekler için fazladan yük bindiriyor. ben 3-5 gün sade likitle seyrelttiğim aromalı 3-5 gün sade içiyorum rotasyonla. aromanın ciddi bir sağlık sorunu yarattığına dair birşey okumadım bu arada ama genel olarak her türlü aromalı zamazingoda organları yorma durumu var zaten. e-juice a özel bir durum değil yani. O aromalarin cigerlere nasil etkisi oldugu bilinmiyor, ciddi ciddi bilinmiyor yani. Tarcin olayini arastirin bir duymadiysaniz. Diger aromalarda da boyle seyler cikmasi olasi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Tarçın olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mithat said: Alacağım kişi eliqua france önerdi 50ml ve 75 tl o fiyat nasıl? Ne kadar gider 50ml? Kolpaydi o yanliş hatiralmiyorsAM. Antalya'da küvette üretiliyordı onu asdfa.Üstüne basıyorlar made in france Kötü kötü yerlerden likit almayın. Hem saglıksız, hem de vape'ten sogutacak kadar berbat yerlilerin bir çoğu. https://www.tbdliquids.com/ gümrüğe takılsa bile yardımcı oluyorlar... En fazla kargo parasını tekrar ödersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ben büyük ihtimalle buharistana biraz daha para bayılıp oradan alıcam. Likitleride efsane duruyor , 7wonder , ona ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 buharistan en leş yer... :) sapphire premium diye bir marka yok mesela varsa da bunlarla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Abi yerli bi üretim likit alacaksanız Heisenberg gayet iyi. Aromaları güzel ve tadı da gayet iyi. Ayrıca saçma sapan markaları kullanmaktan kaçının. Sweetener olan ürünleri kullanmayın. Böbrek üstü bezlerinizi alacaksınız sonunda elinize. Likit ağızda tatlı bir tat bırakıyorsa KULLANMAYIN. Net abi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 E-cigarette battery explodes in man's pocket in Leeds shopping centre http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/e-cigarette-battery-explodes-mans-9498937 http://www.independent.co.uk/news/uk/e-cigarette-battery-explodes-vaping-catches-fire-leeds-trinity-shopping-centre-boots-a7489826.html yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Piller oldu benim, bir tank bitirmiyorlar. 2 tane VTC6 aldim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Amazon.de panasonic pil satiyo ciftli 9€ ya, 3400mah. Baya bestseller gibi. Kullanan eden var mi bunu? Vtc6 ya iki kat para vermeye gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Bi tane de reviewi var, "under 50w" this is best battery anafikri verilmis ncr18650b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Var derken? Pili kullanan mi var yoksa VTC6 ya ihtiyac mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 beyler yardıma ihtiyacım var. 1 aydır e sigara kullanıyorum ama hiçbirşey bilmiyorum öyle düz içiyordum. şimdi bende şundan vardı. https://www.joyetech.info.tr/cb_dosya/2014/03/joyetech-ego-aio-nicorex-1.jpg ben bunun coilini değiştirmeden 1 ay içtim. sonra dedim artık değiştireyim geç kaldık. değiştirdim. direk laps diye taktım laps diye çektim. yanık tadı geldi. aldığım yer dedi ki önce götüne biraz damlatacak ve boş çekecektin. bilemedim dedim. gittim başka coil aldım. onu dediklerini yapıp taktım ancak şuan alet manyadı. mesela bazen çok az duman geliyor. ya da çekerken bi anda böyle patlıyor ağzıma acı tat geliyor falan. eskiden bi çekerdim böyle buram buramdı çok iyiydi şuan çok kötü. ağzıma sıvısı mı geliyor noluyor anlamadım. düzelmedi de gitti. yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 30q veya vtc6 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Black-ice coil'i nerden aldın ? İçinden mi cıktı . farklı tip coil takmıs olabilirsin veya sahte. Likit sıcratma ise sahte ise de yapabilir (ama aio'lar yapabiliyor genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 valla abi aldığım yerden aldım herşeyiyle aynıydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Birazda şu RDA, RDTA olayına girin beyler. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kullananlar hangi marka kullanıyor aroması ve dumanı nasıl tek coil mi çift coilmi yani en menun kaldığınız ürün ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Wotofo Ice³ ve Sapor kullanıyorum ben FT'den hazır Vapesoon Kanthal Clapton takıyorum bir çift içine(~0.3-4 ohm), Amazon'dan Puff pamukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar