Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu Nautilus 2 kanser etti beni ya iki tane aldım ikisi de ara ara sorun çıkarıyor. Ya Orijinal coil alırsın sahte çıkar. Ya orijinal coiller sıkıntı çıkarır. Ya akıtır. No name clone kayfun lite V2 'nin yanma odasını rda gibi kullanıyorum bayağı tatmin ediyor performansı.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

dana22 said:

nikotinsiz icersen sorun yok ama ??

o aromaların içinde neler var kim bilir , ben nikotinden çok aromaların zararlı olduğuna inanıyorum , ha elimde bilimsel bir veri yok ama öyle gibi geliyor.

arastirmalarda bazi aromalar digerlerine gore daha zararli cikmis, en cok etki eden mentollu aromalar.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

bu zimbirtilar -aroma renk verici vs vs bu isler cikmadan once de senelerdir gida sektorunde kullanilan seyler tam tabiri caizse sifir yasindan beri mamanda jelibonunda cikolatanda sutunde tukettigin seyler..yani ay sunlar kotuymus diye dusunuyorsan ambalajli olarak aldigin hemen hicbirseyi tuketmemen lazim..

gidada kullanilan aromayi elektronik sigarada kullanirsan anasina atliyor cigerlerin yag yuzunden, sentetik aromalar daha saglikli.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bilen kardeşlerimizden bir tavsiye rica edeyim.

şimdi ben 7-8 aydır ijust 2 kulanıyorum, lakin batarya biraz yattara olmaya başladı, ayrıca klasik tuşun içeri gitme problemi de mevcut. yeni bir mod alayım diyorum ama elimde 2 tane ijust 2'nin tankı ve bol miktarda coil var. O yüzden bunlar da boşa gitmesin, alacağım mod bunlara uygun olsun istiyorum.
modda aradığım kriter bol miliamperli, robust dizaynlı bir şey olması.
ne önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
ginaly said:

bilen kardeşlerimizden bir tavsiye rica edeyim.

şimdi ben 7-8 aydır ijust 2 kulanıyorum, lakin batarya biraz yattara olmaya başladı, ayrıca klasik tuşun içeri gitme problemi de mevcut. yeni bir mod alayım diyorum ama elimde 2 tane ijust 2'nin tankı ve bol miktarda coil var. O yüzden bunlar da boşa gitmesin, alacağım mod bunlara uygun olsun istiyorum.
modda aradığım kriter bol miliamperli, robust dizaynlı bir şey olması.
ne önerirsiniz?

Brushed silver pico? Extra dan pil alacaksın o kadar
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gençler discordu takip edemiyorum ben pek bu aralar, bıraktım şimdi sigarayı abarttım biraz derken dönüyorum yine.

atomizer olarak öneriniz var mı yeni çıkan herhangi bir şeyi bilmiyorum, rta kullandım bugüne kadar işim gereği sürekli araçtayım rdta falan da olabilir belki bilemedim.

mod hala kararsızım ama abartasım yok puma alıp geçme ihtimalim yüksek ya da bakınıyorum işte.

1-2 akıl fikir pls.
Mesaj tarihi:
I just S mod (gümüş) , Smok al85 mod (gümüş) , Cthulu Hastur mtl (gümüş) atomizer satiyorum. FT fiyatı kaç ise ona veriyorum

Örnek i just: https://www.fasttech.com/product/5365101-authentic-eleaf-ijust-s-3000mah-e-cigarette

Bir de smok baby beast tank (siyah) var hava kanalı acılıp kapanmıyor sıkısık aldıgımdan beri , kelepire veririm
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
haydi hayırlı olsun plastik taşıma kutusunu iyi yapmışsın çok önemli. 2 pilli makine kullanıyorsan eğer 2 tane de yedek söyle derim.Benim 4 adet pilim var ancak yetiyor 2 tanesi bitince diğer iki tanesini kullanıyorum,bir adette nitacore 2 li şarj aleti aldım,makinanın üzerinden şarj etmektense dışarıda şarj etmek daha sağlıklı.
Mesaj tarihi:
Elimde siyah 0 gibi Eleaf pico squeez set var.Siyah renk.
Kendi rda sı ve alttan pompolamasyonlu.Uzun zamandır cekmecede duruyor.
Sarıp içiyosunuz.

Set

Ayrıyetten naitulus 2 siyah renk atomizer var.Yedeklerini kullandım.10 gün içtim.Yedek coilleri ucuz alınıp içilebilir.

https://www.aspirecig.com/aspire-tanks/nautilus/nautilus456.html

İki parçada sıkıntısız kutu içeriği tam.Çiziksiz vs .

İkisini alana 140 tl verebilirim.

not:Setin moduyla istediğiniz her atomizeri kullanabilirsiniz.Reguledir.Otomatik olarak ohm göre enerji verir.
  • Yeni Oluştur...