yloibx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Bu Nautilus 2 kanser etti beni ya iki tane aldım ikisi de ara ara sorun çıkarıyor. Ya Orijinal coil alırsın sahte çıkar. Ya orijinal coiller sıkıntı çıkarır. Ya akıtır. No name clone kayfun lite V2 'nin yanma odasını rda gibi kullanıyorum bayağı tatmin ediyor performansı.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 aletleri bıraktım ben. peerless rda var elimde çooook az kullanılmış. isteyen varsa ucuz yollu bırakayım.
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Bonjo said: dana22 said: nikotinsiz icersen sorun yok ama ?? o aromaların içinde neler var kim bilir , ben nikotinden çok aromaların zararlı olduğuna inanıyorum , ha elimde bilimsel bir veri yok ama öyle gibi geliyor. arastirmalarda bazi aromalar digerlerine gore daha zararli cikmis, en cok etki eden mentollu aromalar.
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 dana22 said: bu zimbirtilar -aroma renk verici vs vs bu isler cikmadan once de senelerdir gida sektorunde kullanilan seyler tam tabiri caizse sifir yasindan beri mamanda jelibonunda cikolatanda sutunde tukettigin seyler..yani ay sunlar kotuymus diye dusunuyorsan ambalajli olarak aldigin hemen hicbirseyi tuketmemen lazim.. gidada kullanilan aromayi elektronik sigarada kullanirsan anasina atliyor cigerlerin yag yuzunden, sentetik aromalar daha saglikli.
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 "daha sağlıklı" dediğiniz likitlerden 1-2 marka söyleyebilir misiniz?
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 IQOS+ aldım bakalım neymiş bi deneyelim.
moonfall Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Arkadaslar Istanbul ici tarot nano alabileceğim guvenilir dukkan veya site var midir?
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 IQOS+ elektrikle çalışıp duman veren bir şey olması lazım. Ona tam vape diyemeyiz sanırım.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 iqos gecen gordum denedim. kartuslar da tutun var iste, onu isitiyor hafiften. sigara kadar fln duman veriyor anca.
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 iqos araştırmadım ama sigaradan daha zararlı kendi laboratuvarlarındaki araştırmalarla bağımsız araştırmalar uyuşmuyor deniyor nette.
µh Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Mantıken sigaradan daha zararlı olması imkansız ya, yayınlanan bir şey var mı daha zararlı olduğuna dair?
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 bilen kardeşlerimizden bir tavsiye rica edeyim. şimdi ben 7-8 aydır ijust 2 kulanıyorum, lakin batarya biraz yattara olmaya başladı, ayrıca klasik tuşun içeri gitme problemi de mevcut. yeni bir mod alayım diyorum ama elimde 2 tane ijust 2'nin tankı ve bol miktarda coil var. O yüzden bunlar da boşa gitmesin, alacağım mod bunlara uygun olsun istiyorum. modda aradığım kriter bol miliamperli, robust dizaynlı bir şey olması. ne önerirsiniz?
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ginaly said: bilen kardeşlerimizden bir tavsiye rica edeyim. şimdi ben 7-8 aydır ijust 2 kulanıyorum, lakin batarya biraz yattara olmaya başladı, ayrıca klasik tuşun içeri gitme problemi de mevcut. yeni bir mod alayım diyorum ama elimde 2 tane ijust 2'nin tankı ve bol miktarda coil var. O yüzden bunlar da boşa gitmesin, alacağım mod bunlara uygun olsun istiyorum. modda aradığım kriter bol miliamperli, robust dizaynlı bir şey olması. ne önerirsiniz? Brushed silver pico? Extra dan pil alacaksın o kadar
Figh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 gençler discordu takip edemiyorum ben pek bu aralar, bıraktım şimdi sigarayı abarttım biraz derken dönüyorum yine. atomizer olarak öneriniz var mı yeni çıkan herhangi bir şeyi bilmiyorum, rta kullandım bugüne kadar işim gereği sürekli araçtayım rdta falan da olabilir belki bilemedim. mod hala kararsızım ama abartasım yok puma alıp geçme ihtimalim yüksek ya da bakınıyorum işte. 1-2 akıl fikir pls.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 I just S mod (gümüş) , Smok al85 mod (gümüş) , Cthulu Hastur mtl (gümüş) atomizer satiyorum. FT fiyatı kaç ise ona veriyorum Örnek i just: https://www.fasttech.com/product/5365101-authentic-eleaf-ijust-s-3000mah-e-cigarette Bir de smok baby beast tank (siyah) var hava kanalı acılıp kapanmıyor sıkısık aldıgımdan beri , kelepire veririm
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 https://gizmodo.com/one-vaping-flavor-can-harm-human-cells-study-finds-1826272493
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 pil tier listi vardı subohm vaping için link var mı veya şunu al geç diyebileginiz pil nedir 18650?
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 sony vtc 6 kullanıyorum 2 senedir gayet iyi tavsiye ederim.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 eyv soyledim 2 adet + plastik taşıma kutusu
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 haydi hayırlı olsun plastik taşıma kutusunu iyi yapmışsın çok önemli. 2 pilli makine kullanıyorsan eğer 2 tane de yedek söyle derim.Benim 4 adet pilim var ancak yetiyor 2 tanesi bitince diğer iki tanesini kullanıyorum,bir adette nitacore 2 li şarj aleti aldım,makinanın üzerinden şarj etmektense dışarıda şarj etmek daha sağlıklı.
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 suorin air alın kafanız rahat etsin, suorin air alın, suorin air.
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Modsuzluktan wismec 3 pilli kullanıyorum 9tane vc6 var döndüre döndüre kullanıyorum Mutluyum
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Elimde siyah 0 gibi Eleaf pico squeez set var.Siyah renk. Kendi rda sı ve alttan pompolamasyonlu.Uzun zamandır cekmecede duruyor. Sarıp içiyosunuz. Set Ayrıyetten naitulus 2 siyah renk atomizer var.Yedeklerini kullandım.10 gün içtim.Yedek coilleri ucuz alınıp içilebilir. https://www.aspirecig.com/aspire-tanks/nautilus/nautilus456.html İki parçada sıkıntısız kutu içeriği tam.Çiziksiz vs . İkisini alana 140 tl verebilirim. not:Setin moduyla istediğiniz her atomizeri kullanabilirsiniz.Reguledir.Otomatik olarak ohm göre enerji verir.
Öne çıkan mesajlar