Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Başlangıç seviyesimi kaldı, al alien geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Beyler şu kronik sorunlu ama inanılmaz satan alyenmiş, wismec 2/3 müş bırakın bunları daha sorunsuz ve kaliteli modlar mevcut örneğin vaporesso tarot pro bi bukadar daha koy al bi minikinv2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 yaa benim esas sorum pamuğu değiştireyimmi muji kullanıyorum başından beri hiç başka pamuk denemedim. Mesela bacon v2 millet çok iyi aramo falan diyo gerçekten çok farkedermi tecrübeli patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Masticore said: Biz 1 tane getiremiyoruz,akla karayi seciyoruz getirene kadar adamlar oyle kacak mal sokuyorlar ki ulkeye fiyatlar dibe vurmus heh. http://www.esigaram.us/resources/smok-al85-kit-175₺.17746/ ya şu facebook'tan salan eleman bile ben aldığımda bu ay 170 tane sattık falan diyordu. güzel iş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Dna ya yi-hi ye parasi yeten alsin abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 traptorex said: yaa benim esas sorum pamuğu değiştireyimmi muji kullanıyorum başından beri hiç başka pamuk denemedim. Mesela bacon v2 millet çok iyi aramo falan diyo gerçekten çok farkedermi tecrübeli patiler net hikaye. muji en güzeli; ama onunda iyisi kötüsü var. bulabildiğin kadar farklı satıcıdan muji al, en temizi hangisiyse ondan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 traptorex said: Beyler şu kronik sorunlu ama inanılmaz satan alyenmiş, alien'ın tek ama tek sorunu direnci tam doğru okumuyor. virgülden sonra doğru okusa ne okumasa ne o da ayrı konu. alien'a bir kabahat daha bul desen, boya kalitesi çok iyi değil. al bir kılıf onu da atlat. o fiyata alınabilecek en iyi mod kesinlikle. 200-250 tl arasına düştü fiyatı türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bu arada clone almaktan da çekinmeyin tankları. ben clone takılıyorum ohh mis. tek sorunları o-ringler, onu da sanayiye yakın bir yerde çalışan arkadaşınız varsa halledersiniz. 3-5 bin liralık kitlerle gezen arkadaşlarım var, çekiyorum çekiyorum bir fark yok sdfds clone dediklerinizi de merdiven altından üretmiyorlar zaten, markaya üretim yapan tiplerin az kısıp kendine ürettiği mallar. clone gogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 aynen klonlar %90 orjinellerine yakın performans veriyor ve dediğin gibi oringler değiştiği zaman tadından yenmiyo ve genelde MTL lerin klonları mevcut piyasada, şu anda MTL ato kovalıyorum ve aklımda sirius mods spica var çok övüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bu vega conflict ne lan! indirimli fiyatı 656,99 tl sadece!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 traptorex said: aynen klonlar %90 orjinellerine yakın performans veriyor ve dediğin gibi oringler değiştiği zaman tadından yenmiyo ve genelde MTL lerin klonları mevcut piyasada, şu anda MTL ato kovalıyorum ve aklımda sirius mods spica var çok övüyorlar doggy style go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bende en kaliteli clone (sxk)doggy var isteyene satayim 2 sarım fln. yaptım alttan dolumu sevmedim sürekli ac kapat aslında bir sürü tank var ve hiç birini kullanmiyorum sadece hurricane v2 . Bir ara dökücem list... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Frostbite said: bu vega conflict ne lan! indirimli fiyatı 656,99 tl sadece!!? lol steam başligina yazayim derken buraya yazmışım ve bunuda sabahin 5.30 unda farkediyorum ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Masticore said: bende en kaliteli clone (sxk)doggy var isteyene satayim 2 sarım fln. yaptım alttan dolumu sevmedim sürekli ac kapat aslında bir sürü tank var ve hiç birini kullanmiyorum sadece hurricane v2 . Bir ara dökücem list... Şü listeni çabuk dökte satacağın varsa belki yanaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 traptorex said: yaa benim esas sorum pamuğu değiştireyimmi muji kullanıyorum başından beri hiç başka pamuk denemedim. Mesela bacon v2 millet çok iyi aramo falan diyo gerçekten çok farkedermi tecrübeli patiler muji muscle cotton demon killerın kutusundan çıkan hedeyi kullandım ben aralarında en iyi muscle. baconda az kullandım o da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 gençler çok pahalı olmayan iyi bir mod lazım bana? predatore baktım kronik sorunları var diyorlar, bende alien var satıcam yüksek ihtimal. tarot nanoya baktım çok küçük fasd elden görme şansım çok yok işte trdeyiz, sıkıntısız 2 yıl kullanılacak mod yok mu böyle taş gibi, tc falan bulaşmıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 istick pico 25 aldım 3 gün önce (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 once ki mesaja mi oneriydi pico 25 simdi. dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yok yaw begendim urunu yazayim dedim hani dusunen olursa baksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Lectre said: gençler çok pahalı olmayan iyi bir mod lazım bana? predatore baktım kronik sorunları var diyorlar, bende alien var satıcam yüksek ihtimal. tarot nanoya baktım çok küçük fasd elden görme şansım çok yok işte trdeyiz, sıkıntısız 2 yıl kullanılacak mod yok mu böyle taş gibi, tc falan bulaşmıyorum zaten Tarot pro veya tesla nano 120w bak derim. tesla çok şık ve ateşlemesi iyi. Fiyatları 200 250 bandında bu 2 mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Predatorun nesi varmis abi 10k puff oldu 3 atomizerle takiliyorum bi sorun yasamadim? R510 lari degistirdiler predator piyasaya cikmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 pil ve şarj aleti için bi link atar mısınız alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 genel olarak pilsitesi'nden bak işte işine geleni. örnek olarak: 2 pil + şarj aleti 1 pil + şarj aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 pahalıymış ya piller ben 30-40 lira sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 3-4 EUR pilin teki dışarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar