Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Razer gibi matara yapacaklar abi isikli misikli. Kimse sevmiyo ama razer yaratti bu piyasayi ve hala forse ediyo. Surekli yeni bisi surekli degisiklik Apple in vizyonunu falan katladi picler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 vestel <3 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Vestel kafe acti besiktasta, arkada vitrinlik beyaz esyalar onunde kahve icme keyfi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 oyun fuarina tost makinesiyle katilma olayi espri oyle degil mi, tarak geciyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 filmde tost makinesi yok diyemezsiniz https://i.ytimg.com/vi/cLqNmMH4hsg/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 battlestar galacticaya gönderme yapıyolar olum espriyi anlamamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 instagram'dan takip ediyorum da, hayvan gibi katılım var gözüküyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 guzel miydi bari tost makinesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 aslında şu oyun fuarı işini iyi becerebilseler istanbul ortadoğu ve ön asya pazarı için kapı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 internet ve ozgurlugun besigi cunku orta dogu ve on asya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Abartı doluluk var mı hakkaten? Yarın öğleden sonra gideceğim belki, bilet milet sorun olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 doluluk orta seviyeydi ya, ben şimdi geldim, firma olarak pek birşey yoktu, kocaman üç ekranda wolf team fln oynayanlar vardı, VR'ları deneyip geldim, ps standında ps vr ile rush of blood oynadım, güzel keyifli baya, oyun da güzel. bi yerde de dev ekranda dark souls 3 oynayıp en hızlı zaman yapmaya çalışanlar vardı, sanırım bynogame'in standıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Türkiye'de oyun fuarı epin şirketlerinin tekelinde oldu artık ya. Gamex'te 2 tane oyun şirketi vardı en son, 6 tane epinci falan vardı, 3 4 tanede youtuber ajansı o kadar. Gist'te de Nvidia standı var, Overwatch turnuvalı, Wolfteam 4 takımlı turnuva yapıyor davet usulü, DP, HWA, Gamesultan Espor ve 1907 Fenerbahçe. Netmarble mobil oyunlarına turnuva koymuş. Vestel'de meyve sıkacağı, Oyungezer dergi ve kod dağıtır işte tamam. Gerisi yine epinciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 abi gelecekseniz cts gelin işte, bize de moral olur sdfs. pazar günü için bilet almadım daha, cts'ye bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 cumartesi kalkip gelsem duzgun takimlar varken niye scrublari izliyim? :D tost makinasi ile resim cektirirsen gelirim ama, kylo renli olanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 https://www.twitch.tv/nvidiaturkiye e burda su an GIST Overwatch turnuva yari final falan diyor? her gun ayri turnuva mi olacak.. link de dursun burda.. yarin izleriz dayak yiyisinizi :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 cuma cumartesi ben de orda olucam ama hiç birinizi görmek istemiyorum bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 trump in turkiye temsilcisi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 cumartesi orda olmanı istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 eldar said: Abartı doluluk var mı hakkaten? Yarın öğleden sonra gideceğim belki, bilet milet sorun olmaz herhalde. abartı doluluk bizde var abi, kalpler kırık. bkz: Esh said: internet ve ozgurlugun besigi cunku orta dogu ve on asya gündem'den geldim, gerginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 yekeyeke said: Türkiye'de oyun fuarı epin şirketlerinin tekelinde oldu artık ya. Gamex'te 2 tane oyun şirketi vardı en son, 6 tane epinci falan vardı, 3 4 tanede youtuber ajansı o kadar. Gist'te de Nvidia standı var, Overwatch turnuvalı, Wolfteam 4 takımlı turnuva yapıyor davet usulü, DP, HWA, Gamesultan Espor ve 1907 Fenerbahçe. Netmarble mobil oyunlarına turnuva koymuş. Vestel'de meyve sıkacağı, Oyungezer dergi ve kod dağıtır işte tamam. Gerisi yine epinciler. sony ve microsoft da var, aral var. bunlarda yeni oyunları oynayabiliyosun. hatta sony'de zorlarsan horizon zero dawn'ı bile oynayabilirsin. yapımcısını getirdiler sunum yaptı vs. yani o developer makinayı bile getirmek zor iş. o yüzden gamex'le karıştırmamak lazım çok. geçen sene de aral far cry'ın hands on'unu yapmıştı. gelişir umarım da gamescom'u gören biri için heyecan verici hiç bişi olmuyor tabii. overwatch tarafı da ergen dolu. gidin yazılın pro oynarsanız kazanırsınız. her gün ayrı turnuvası. bugün elemanın teki kağıda takım arıyorum yazmış geziyodu standın önünde heh. ulan dedim kesin paticik'ten gittim sordum sen forumda takılıyo musun diye. neyse değilmiş sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 razzRaziel said: overwatch tarafı da ergen dolu. gidin yazılın pro oynarsanız kazanırsınız. her gün ayrı turnuvası. bugün elemanın teki kağıda takım arıyorum yazmış geziyodu standın önünde heh. ulan dedim kesin paticik'ten gittim sordum sen forumda takılıyo musun diye. neyse değilmiş sevindim. bendim o. sırf sen sevin diye hayır dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Senin tipin hippi lenin gibi olsa forumda isin ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Ne ekmek yersin lan istanbul universitesinde. Lakabin lenin olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar