Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming Istanbul

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

doluluk orta seviyeydi ya, ben şimdi geldim, firma olarak pek birşey yoktu, kocaman üç ekranda wolf team fln oynayanlar vardı, VR'ları deneyip geldim, ps standında ps vr ile rush of blood oynadım, güzel keyifli baya, oyun da güzel.

bi yerde de dev ekranda dark souls 3 oynayıp en hızlı zaman yapmaya çalışanlar vardı, sanırım bynogame'in standıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de oyun fuarı epin şirketlerinin tekelinde oldu artık ya. Gamex'te 2 tane oyun şirketi vardı en son, 6 tane epinci falan vardı, 3 4 tanede youtuber ajansı o kadar. Gist'te de Nvidia standı var, Overwatch turnuvalı, Wolfteam 4 takımlı turnuva yapıyor davet usulü, DP, HWA, Gamesultan Espor ve 1907 Fenerbahçe. Netmarble mobil oyunlarına turnuva koymuş. Vestel'de meyve sıkacağı, Oyungezer dergi ve kod dağıtır işte tamam. Gerisi yine epinciler.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Türkiye'de oyun fuarı epin şirketlerinin tekelinde oldu artık ya. Gamex'te 2 tane oyun şirketi vardı en son, 6 tane epinci falan vardı, 3 4 tanede youtuber ajansı o kadar. Gist'te de Nvidia standı var, Overwatch turnuvalı, Wolfteam 4 takımlı turnuva yapıyor davet usulü, DP, HWA, Gamesultan Espor ve 1907 Fenerbahçe. Netmarble mobil oyunlarına turnuva koymuş. Vestel'de meyve sıkacağı, Oyungezer dergi ve kod dağıtır işte tamam. Gerisi yine epinciler.

sony ve microsoft da var, aral var. bunlarda yeni oyunları oynayabiliyosun. hatta sony'de zorlarsan horizon zero dawn'ı bile oynayabilirsin. yapımcısını getirdiler sunum yaptı vs. yani o developer makinayı bile getirmek zor iş. o yüzden gamex'le karıştırmamak lazım çok.

geçen sene de aral far cry'ın hands on'unu yapmıştı. gelişir umarım da gamescom'u gören biri için heyecan verici hiç bişi olmuyor tabii.

overwatch tarafı da ergen dolu. gidin yazılın pro oynarsanız kazanırsınız. her gün ayrı turnuvası. bugün elemanın teki kağıda takım arıyorum yazmış geziyodu standın önünde heh. ulan dedim kesin paticik'ten gittim sordum sen forumda takılıyo musun diye. neyse değilmiş sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

overwatch tarafı da ergen dolu. gidin yazılın pro oynarsanız kazanırsınız. her gün ayrı turnuvası. bugün elemanın teki kağıda takım arıyorum yazmış geziyodu standın önünde heh. ulan dedim kesin paticik'ten gittim sordum sen forumda takılıyo musun diye. neyse değilmiş sevindim.

bendim o. sırf sen sevin diye hayır dedim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...