-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 gel de iki jutsu sallayalım birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bira içmeye, lan party e gelirim de gaming istanbula gelmem baya leş görünüyor ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 http://www.gamingistanbul.com/pro-tickets/ kaç bilet var bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Lethilion, knox, miraul falan olucak anca öyle. İyi türk oyuncular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 biletlerin eur üzerinden olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 yekeyeke said: Blizzard gelmeyecek ama Nvidia'ya ortak proje için onay vermiş. Aral'la birlikte stand açacaklar, Turnuvalar olacak. Bu kavram ile Blizzard Gist'te demek arasında dağlar kadar fark var. Reklam çıkışları kitleyi "Blizzard ortaklığıyla Aral ve Nvidia standında Overwatch turnuvası olacak" dersin Blizzard geliyo nedir? Biz zamanında Total War turnuvası yaptık. SEGA koli koli hediye gönderdi, turnuvamızı da tanıdı, biz SEGA ve Creative Assembly Ankara'da dedik mi? Neyse daha dillendirmeye gerek yok, ben gitmeyeceğim ama, gidenlere de iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 http://www.gamingistanbul.com/biletler/ şu değil mi biletlerin ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 samaella linklemiş pro biletleri eur ile satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bingildak said: bira içmeye, lan party e gelirim de gaming istanbula gelmem baya leş görünüyor ortam valla o hafta sonu yapacak daha iyi bir şeyim yok, geçen sene neler olmuş izledim biraz. ortam çekilmez gelmedi bana. ben bu tip fuarların desteklenmesi taraftarıyım, ergen muhabbeti konusunda da esh'in önceki mesajına katılıyorum. @ahmet: ben festivalden haberdar olan ve o gün orada olabilecek adamları söylüyorum. dediğin adamlar gelir mi sormak lazım. en kötü 2 takım gireriz. doğru dürüst bir lan party bile yapamaz olduk senelerdir, fırsat olur işte bu. sonrasında da çıkar bişiler içeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Catze said: http://www.gamingistanbul.com/biletler/ şu değil mi biletlerin ücreti ben de başta pro'ya atlayıp oha demiştim, asıl fiyatlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 gidip pati standi acsaniza lan. hadi bu sene olmadi ama seneye boyle bisi yapilabilir sdfg siteye de rteklam koyarak zaten hitten cikar parasi iki ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bizim ofis geçen senelerde hemen hepsine gidiyormuş bu tip organizasyonların, kart satmak için. oyun firmaları ile ilgilenen arkadaşımız o hafta yurt dışında olacağından bu sene yokuz. stant fiyatları uçuk bu arada, 10.000 tl'den başlıyor ve 4 metre kare alan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 deno sen her oyunda mı kötüsün ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 dedi tek oyun faaliyeti cs:go olan kılıbık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Esh said: gidip pati standi acsaniza lan. hadi bu sene olmadi ama seneye boyle bisi yapilabilir sdfg siteye de rteklam koyarak zaten hitten cikar parasi iki ayda abi sen hiç fuarda stand açmamışsın galiba, öyle bir şey değil o asdhasu 10k bedava lan. en osuruk fuarlarda bile 2-3k euro'dan açıyorlar 2 kişinin yan yana duramayacağı alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 fuar organizasyon firmasi kabuslarini bilenler eqlesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 -Deno- said: dedi tek oyun faaliyeti cs:go olan kılıbık. ben oynadığım her oyunda world class'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 size iyi eğlenceler abi, ortam beni pek açmadı. neden ergen var diye sorgulamıyorum zaten de ben niye gideyim noktasında bir incentive yok. beraber bir şey yapmak için yüz tane daha iyi alternatif var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Aiko said: -Deno- said: dedi tek oyun faaliyeti cs:go olan kılıbık. ben oynadığım her oyunda world class'ım cs 1.3, cs 1.6, cs 0.9 turbo motor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 biz fuarciliktan geliyoruz abi. ne istiyosan sor. bingildak said: Esh said: gidip pati standi acsaniza lan. hadi bu sene olmadi ama seneye boyle bisi yapilabilir sdfg siteye de rteklam koyarak zaten hitten cikar parasi iki ayda abi sen hiç fuarda stand açmamışsın galiba, öyle bir şey değil o asdhasu 10k bedava lan. en osuruk fuarlarda bile 2-3k euro'dan açıyorlar 2 kişinin yan yana duramayacağı alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 peder 88de basladi fuarciliga. ben 99-2005 arasi takildim bu islere biraz. hem uretime baktim, baska firmalarla da organizasyon islerinde calistim. cok zevkli istir ama gotunden solursun yetistiricem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Fuarcı Since '88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 10k da hicbirsey degil 3 gune 4 m2 icin de lokasyonu onemli standin, her bolge ayni para degildir. arti ajansta tanidik varsa pazarlik da yapiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bingildak said: size iyi eğlenceler abi, ortam beni pek açmadı. neden ergen var diye sorgulamıyorum zaten de ben niye gideyim noktasında bir incentive yok. beraber bir şey yapmak için yüz tane daha iyi alternatif var. ben hala bir planın yoksa gel diyorum ama dinlemiyorsun. yüz tane iyi alternatif her zaman oldu, fakat forum olarak icraat kısmında sıkıntı yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 olm bi tsshirt bastirin gidin lan bari topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar