Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming Istanbul

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

Blizzard gelmeyecek ama Nvidia'ya ortak proje için onay vermiş. Aral'la birlikte stand açacaklar, Turnuvalar olacak.

Bu kavram ile Blizzard Gist'te demek arasında dağlar kadar fark var.

Reklam çıkışları kitleyi "Blizzard ortaklığıyla Aral ve Nvidia standında Overwatch turnuvası olacak" dersin Blizzard geliyo nedir?

Biz zamanında Total War turnuvası yaptık. SEGA koli koli hediye gönderdi, turnuvamızı da tanıdı, biz SEGA ve Creative Assembly Ankara'da dedik mi?

Neyse daha dillendirmeye gerek yok, ben gitmeyeceğim ama, gidenlere de iyi eğlenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bira içmeye, lan party e gelirim de gaming istanbula gelmem baya leş görünüyor ortam

valla o hafta sonu yapacak daha iyi bir şeyim yok, geçen sene neler olmuş izledim biraz. ortam çekilmez gelmedi bana. ben bu tip fuarların desteklenmesi taraftarıyım, ergen muhabbeti konusunda da esh'in önceki mesajına katılıyorum.

@ahmet: ben festivalden haberdar olan ve o gün orada olabilecek adamları söylüyorum. dediğin adamlar gelir mi sormak lazım. en kötü 2 takım gireriz. doğru dürüst bir lan party bile yapamaz olduk senelerdir, fırsat olur işte bu.

sonrasında da çıkar bişiler içeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ofis geçen senelerde hemen hepsine gidiyormuş bu tip organizasyonların, kart satmak için.

oyun firmaları ile ilgilenen arkadaşımız o hafta yurt dışında olacağından bu sene yokuz.

stant fiyatları uçuk bu arada, 10.000 tl'den başlıyor ve 4 metre kare alan falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

gidip pati standi acsaniza lan.

hadi bu sene olmadi ama seneye boyle bisi yapilabilir sdfg

siteye de rteklam koyarak zaten hitten cikar parasi iki ayda

abi sen hiç fuarda stand açmamışsın galiba, öyle bir şey değil o asdhasu

10k bedava lan. en osuruk fuarlarda bile 2-3k euro'dan açıyorlar 2 kişinin yan yana duramayacağı alanı.
Sosyal ağlarda paylaş

biz fuarciliktan geliyoruz abi. ne istiyosan sor.

bingildak said:

Esh said:

gidip pati standi acsaniza lan.

hadi bu sene olmadi ama seneye boyle bisi yapilabilir sdfg

siteye de rteklam koyarak zaten hitten cikar parasi iki ayda

abi sen hiç fuarda stand açmamışsın galiba, öyle bir şey değil o asdhasu

10k bedava lan. en osuruk fuarlarda bile 2-3k euro'dan açıyorlar 2 kişinin yan yana duramayacağı alanı.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

size iyi eğlenceler abi, ortam beni pek açmadı. neden ergen var diye sorgulamıyorum zaten de ben niye gideyim noktasında bir incentive yok. beraber bir şey yapmak için yüz tane daha iyi alternatif var.

ben hala bir planın yoksa gel diyorum ama dinlemiyorsun.

yüz tane iyi alternatif her zaman oldu, fakat forum olarak icraat kısmında sıkıntı yaşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...