Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Alternative Flavours bence iyi değil çok ince bilmesem PG basıp seyreltiyorlar diğeceğim.
Ne olur ne olmaz diyip kendi şişesinde heatsinkli sealli felan tercih ediyorum.
Şimdi ayrılan molinshopu deniyicem bakalım ciddi fark varmı ineweralarla arasında akşam verdim sipariş problem çıkmadan gelirse yazarım farklarını vs tfa,fa,caplela,inewera vb.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

sayin hayzin..internette cilgin aromalar cilgin bilesik tarifleri goruyoruz..onlara girme ihtimaliniz bulunuyor mu? hani cookie de bir yere kadar..

Şuanlık 10 çeşit yeni likit raflardaki yerini almayı bekliyor. Heisenberg likitleri ilerleyen tarihte buharistandan değil de başka bir siteden satışa devam edecek. Geçiş süresi tamamlandıktan sonra 10 yeni tadı daha ekleyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Alternative Flavours bence iyi değil çok ince bilmesem PG basıp seyreltiyorlar diğeceğim.
Ne olur ne olmaz diyip kendi şişesinde heatsinkli sealli felan tercih ediyorum.
Şimdi ayrılan molinshopu deniyicem bakalım ciddi fark varmı ineweralarla arasında akşam verdim sipariş problem çıkmadan gelirse yazarım farklarını vs tfa,fa,caplela,inewera vb.

Molinberry RY4 kullandım baya başarılı şimdi shop a bakıyorum 100 ml aromalar gayet hesaplı, inşallah gümrükte sıkıntı çıkmaz. Burdan bilgi verirsen bizde duruma göre sipariş verelim.

Bu arada Smokehunter da baya bir molinberry aroma var bilgin olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Niye kabul etmiyorlarmis

İnsanları baya üzdüler facebook grubunda, adam gibi soru soranları atar yapıp banlamalar başka likit yapan firmaları kötülemeler filan derken şikayet ettiler bunları maliyeye, maliyecilere para verip göndermişler.Sonra ne oldu bilmiyorum, sözlükte filan baya bir mevzuları oldu yukarda bir yerde linki paylaştım. Herhalde gözetim altında filan tutulduklarını sanıyolar biraz sesiz sakin gidiyolar ondan üye kabul etmiyolardır gruba
Sosyal ağlarda paylaş

ha yapilan sey o kadar karmasik da degil..

zaten aromalar 2-3 cesit -suda cozunen yagda cozunen alkolde cozunen-
hani cok komplex seyler yapmayacaksaniz..-suni tatlandirici vs ekleme- yapacaginiz sey nargile aromasi hazirlamaktan bile daha basit..% 1-2 aromayi vg ye karistir bitti..cok canin cekiyorsa %5 de pg koy..

anahtar kelime aromasini iyi secmek..ki tr deki ureticiler de de guzel seyler var ..saolsun gida sektoru o yediginiz biskuvi dondurma pasta hersey aromalardan yapiliyor..envayi cesit sey var..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...