Regalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Alternative Flavours bence iyi değil çok ince bilmesem PG basıp seyreltiyorlar diğeceğim. Ne olur ne olmaz diyip kendi şişesinde heatsinkli sealli felan tercih ediyorum. Şimdi ayrılan molinshopu deniyicem bakalım ciddi fark varmı ineweralarla arasında akşam verdim sipariş problem çıkmadan gelirse yazarım farklarını vs tfa,fa,caplela,inewera vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heisen Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 dana22 said: sayin hayzin..internette cilgin aromalar cilgin bilesik tarifleri goruyoruz..onlara girme ihtimaliniz bulunuyor mu? hani cookie de bir yere kadar.. Şuanlık 10 çeşit yeni likit raflardaki yerini almayı bekliyor. Heisenberg likitleri ilerleyen tarihte buharistandan değil de başka bir siteden satışa devam edecek. Geçiş süresi tamamlandıktan sonra 10 yeni tadı daha ekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 taktir ediyoruz..bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Regalya said: Alternative Flavours bence iyi değil çok ince bilmesem PG basıp seyreltiyorlar diğeceğim. Ne olur ne olmaz diyip kendi şişesinde heatsinkli sealli felan tercih ediyorum. Şimdi ayrılan molinshopu deniyicem bakalım ciddi fark varmı ineweralarla arasında akşam verdim sipariş problem çıkmadan gelirse yazarım farklarını vs tfa,fa,caplela,inewera vb. Molinberry RY4 kullandım baya başarılı şimdi shop a bakıyorum 100 ml aromalar gayet hesaplı, inşallah gümrükte sıkıntı çıkmaz. Burdan bilgi verirsen bizde duruma göre sipariş verelim. Bu arada Smokehunter da baya bir molinberry aroma var bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 kendi sitesinden aldım ben 6-7 tane gelsin zaten 3-4 tanesi tütün onların demlenmesi uzun sürcek yazarım bu ara baya bi aroma yüklencem gümrüğe takılmasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 gumrukte cok sıkinti cikmaz da..agir olur koliler..yani sadece aroma alacaksak..gida takviyesi..1 er lt satarlar genelde..o dertli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 likitim fb sayfasına link verebilir misiniz link çalışmıyor veya davette olur pmden yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 gabletmiyorlar boşa uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Heisen said: 3 mg ve altı nikotin miktarı seçimi de koyarsanız deneyebiliriz likitleri. 5 mg ağır geliyor, 0 mg'lık satılmadığı için de benim gibi sipariş bile geçmeyenler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Quel-Thul said: likitim fb sayfasına link verebilir misiniz link çalışmıyor veya davette olur pmden yazın Ne lazım ordan ? telefon numaraları filan var sipariş için istersen atayım Pm le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Niye kabul etmiyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Masticore said: Niye kabul etmiyorlarmis İnsanları baya üzdüler facebook grubunda, adam gibi soru soranları atar yapıp banlamalar başka likit yapan firmaları kötülemeler filan derken şikayet ettiler bunları maliyeye, maliyecilere para verip göndermişler.Sonra ne oldu bilmiyorum, sözlükte filan baya bir mevzuları oldu yukarda bir yerde linki paylaştım. Herhalde gözetim altında filan tutulduklarını sanıyolar biraz sesiz sakin gidiyolar ondan üye kabul etmiyolardır gruba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Şu likitimden almayın ya, FB grubundan satış yapmak nedir, merdivanaltı üreticisi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 puflikit.com abi direk adam kod bile verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 konuyu pek takip edemiyorum. baya bi demleme muhabbeti geçmiş... biz direk satınalıp dolduruyoruz hazneye içmeye başlıyoruz. demlememekle bir şey kaybediyor muyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 cabiria said: puflikit.com abi direk adam kod bile verdi ne kodu abi ? Pm atarmisin ben dün verdim siparis ,bilsem girerdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 abi herkes merdivenalti ureticisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 aynen sertifikalı üretici seçeneğimiz yok ki adamların tek farkı sitelerinin under cons. olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ha yapilan sey o kadar karmasik da degil.. zaten aromalar 2-3 cesit -suda cozunen yagda cozunen alkolde cozunen- hani cok komplex seyler yapmayacaksaniz..-suni tatlandirici vs ekleme- yapacaginiz sey nargile aromasi hazirlamaktan bile daha basit..% 1-2 aromayi vg ye karistir bitti..cok canin cekiyorsa %5 de pg koy.. anahtar kelime aromasini iyi secmek..ki tr deki ureticiler de de guzel seyler var ..saolsun gida sektoru o yediginiz biskuvi dondurma pasta hersey aromalardan yapiliyor..envayi cesit sey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 e sigaraal.comdan sipariş verdim 4 tane 30mllik toplam kargo dahil 100liraya geldi sertifikalı avrupa üreticileri en azından ne ictigimizi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 sigara içmiyorum, arada nargile içiyorum, bunu kullansam çokmu lüks olur yada gereksiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Nargile seviyorsan begenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 raptoid said: sigara içmiyorum, arada nargile içiyorum, bunu kullansam çokmu lüks olur yada gereksiz? hah ayni ben..nikotinsiz nargile gibi dusun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ilk başlayan için öneri varmı peki ne alınır nerden alınır vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 abi bize ijust2 dediler onu aldik..fasttech den..ama basligi basindan itibaren okursan daha aydinlatici olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar