eregorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ben 60tl vercem, kutudan tshirt çıkacak o large olacak... nereme giycem. hadi dedim giyerim, 60 tl vermişim o kadar el mecbur. Ben dc çok sevmem, dc tshirt ü çıkarsa ne yapacaz? yada star trek? yada my little phony? NAPACAZ LAYN!!!!???? 60 TL LAYN!!!!?!?!?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 dasaaa said: BabacumMostors said: olay aslında burada kinder sürpriz heyecanını tatmış dünün çocuklarına aynı heyecanı bugün daha yüksek fiyattan yaşatmak son kinder deneyiminden buyuk cikmisti hatirlatirim.. ahaha evet :) ya kutusunda da dandik oyuncak diyordu ama işte.. DEV KİNDER abi hangi çocuk istemez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 eregorn said: Ben 60tl vercem, kutudan tshirt çıkacak o large olacak... nereme giycem. hadi dedim giyerim, 60 tl vermişim o kadar el mecbur. Ben dc çok sevmem, dc tshirt ü çıkarsa ne yapacaz? yada star trek? yada my little phony? NAPACAZ LAYN!!!!???? 60 TL LAYN!!!!?!?!?!!? bence bu topa girme, bırak giren girsin onlar kurtulur olan sana olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Girermiyim ya bu topun altına. Amerikada bi tane vardı bööle, geçen bethesta haftasıydı. peluş dovakhin + kolye + pipboy + jelibon çıkmıştı. Bak mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Flassh said: buna para verceiğinize bunun abur cubur versiyonu var tokyo box mı ne onu alın karnınız doyar hiç değilse vitamin girer tokyo treat'miş, 15 dolares'e 5 ila 7 tane aburcubur. sitesi çok tatlı ama; (tu) https://tokyotreat.com/treats/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 BonePART said: süpriz geek hediyeler anasını satıyım angry bird oynayan geek yüzüklerin efendisini izleyen nerd zaten ne moda oldu her bi bokun geek nerd olması lan hayatında bi esnaf frpsi oynamamışın thacO ne demek bilmiyosun anime izlicem diye japonca yı sökmeye başlamamışın çoluk çocuğunun rızkını resimli karta sarı yeşil plastik tanka topa harcamamışın ay benimce çok geek bi yanım var senede 2 kitap okuyorum welcome to the 2010s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Site bende de açılmıyor, ablamda benzeri bi girişim düşünüyordu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 more liek enayi kutusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ben aldım bir tane meraktan. Nelere para harcıyorum sonuçta. Beğenmezsem hediye ederim arkadaşlarıma. Bir girişim sonuçta tutar tutmaz bilemem de daha ilk kutu bile yollanmadan ne çok nefret ettiniz yaw. Edit: Yazmayı unuttum. Kutuyu alırken tshirtler için beden seçimi yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 BonePART said: süpriz geek hediyeler anasını satıyım angry bird oynayan geek yüzüklerin efendisini izleyen nerd zaten ne moda oldu her bi bokun geek nerd olması lan hayatında bi esnaf frpsi oynamamışın thacO ne demek bilmiyosun anime izlicem diye japonca yı sökmeye başlamamışın çoluk çocuğunun rızkını resimli karta sarı yeşil plastik tanka topa harcamamışın ay benimce çok geek bi yanım var senede 2 kitap okuyorum abi thac0'yu yazan adamda zaten tam olarak bilmiyoki. garip bişi thac0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Tam Geek loot işte..ne çıkarsa bahtına...1.5 cm lik minion figürlerinin 29.00 tl ye satılan ülkede fiyat çok değil..Ha 15 USD ye ABD - EU örenekleri göstermeyin..Burası TR. Bunu iş olarak yapan firma faturası ötv si ıvırı zıvırı 15 USD ye onları hayatta veremez zaten. Her türlü türk tüketicisi olarak kazığa devam. Adamların suçu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 aquila said: more liek enayi kutusu. geek dediğin şey enayidir zaten boşver. nerd de bi o kadar bokum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 pati yine yerden yere vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Bu tam böyle 4-5k maaş alıp hala ailesiyle oturduğu için maaşını nereye harcayacağını şaşıran bekar erkek kutusu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 4-5k maas alan erkegin boyle seylere harcayacak parasi yoktur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Cuce said: BonePART said: abi thac0'yu yazan adamda zaten tam olarak bilmiyoki. garip bişi thac0 ya aslında cok kotu bi sistem değildi tek problem ters olmasıydı thaco artıya gittiği için ac eksiye gitmek durumund akalıyodu yoksa anlasılmaz bişi değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Esh said: 4-5k maas alan erkegin boyle seylere harcayacak parasi yoktur abi. doğru, her gece kızlarla ortama akmaktan buna para ayırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Minionlar ne ara geek eşyası oldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Aket-Atum said: Minionlar ne ara geek eşyası oldu lan? İşte bu. Şu postun cevabı bu valla. Helal. Benim 3 yaşında kız var tam bir geeek..Minion manyağı adsffss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 kutu şimdi geldi içerik baya iyi deadpool tshirt u var baya güzel. godzilla figürü var o da baya güzelimoji diye sikko bi figür var. zombiezz diye bi seriden figür var star wars mini figür var. starwars notebook var. baya kaliteli güzel bi şey. spiderman çizgiroman var starwars takvim var. kaliteli bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 imamizer said: kutu şimdi geldi içerik baya iyi deadpool tshirt u var baya güzel. godzilla figürü var o da baya güzelimoji diye sikko bi figür var. zombiezz diye bi seriden figür var star wars mini figür var. starwars notebook var. baya kaliteli güzel bi şey. spiderman çizgiroman var starwars takvim var. kaliteli bi şey. Fotoğraf koysana bi iki tane biz de görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 http://s16.postimg.org/t063u5f5h/20160302_153453.jpg şu da fiyatları. bana makul ve şişirilmemiş geldi. 120 yapıyor toplamı. zombi emoji yerine kupa olsa daha iyiydi benim için gerçi. http://s16.postimg.org/6cqunzzlh/20160302_154547.jpg mart kutusunda dawn of justice varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 imamizer said: http://s16.postimg.org/t063u5f5h/20160302_153453.jpg şu da fiyatları. bana makul ve şişirilmemiş geldi. 120 yapıyor toplamı. zombi emoji yerine kupa olsa daha iyiydi benim için gerçi. http://s16.postimg.org/6cqunzzlh/20160302_154547.jpg mart kutusunda dawn of justice varmış. Abi sen saf bir adam da değilsin takip ettiğim kadarıyla, deftere 14 TL, takvime 15 TL'yi cidden normal bulup da nasıl yapabildin o 120 TL hesabını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bizim cocuklar 3 dakikada o kutuyu cop eder birakir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar