senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ya herşey para mı? tabii ki de para. para olduktan sonra çevreyi de bulur zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Hayatim kotu bi romcom sanirim ya ahahsd. Yine ayni yere dusersek camdan atlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 senko said: ya herşey para mı? tabii ki de para. para olduktan sonra çevreyi de bulur zamanla. Yoo değil. Yeteri kadar para ki kişiden kişiye değişen bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yeteri kadar para diye bişi yok dostum ne kadar olursa olsun yetmiyor. para artınca harcamaların da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bok hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 senko said: yeteri kadar para diye bişi yok dostum ne kadar olursa olsun yetmiyor. para artınca harcamaların da artıyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Miras yiyin. Şu hayatta en kralını dedem yapmış. Miras kalan 3-5 tane evin hepsini satıp çatır çatır yemiş valla, ne babama bırakmış ne kendi kardeşine. Hayatta bu arada hala, gül gibi yaşıyor canım dedem. Benim de planım kazanıp kazanıp yemek, miras olmuyor tabi dede böyle yiyince ama ben de kazandığım her kuruşu yerim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 soyle dusun es kaza deden onlari satip yememis olsaydi 6 ev desen ..1k kira desen 6k aylik kira geliri gelse fena mi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Dedem benden fakirdi ne mirası kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 dana22 said: soyle dusun es kaza deden onlari satip yememis olsaydi 6 ev desen ..1k kira desen 6k aylik kira geliri gelse fena mi olurdu..Bana gelseydi fena olmazdı da, dedem yemiş işte en iyisini yapmış. Ben bencilim o konuda, çatır çatır yerim ne varsa. Havadan sağdan soldan başka bir şey gelsin onu da yerim. Ayrıca 1k kira ne ya kümes yok o paraya. Kadıköy ve koşuyolunda evler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Yirmilik dişim ağrıyo. ilk defa sağdaki ağrıyo ama ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bugün sırasıyla digitürk, ttnet ve superonline aradı tek tek blockladım hepsini bi daha nah ararlar hayır bi de açmayınca bi daha arıyolar alacaklı gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 alacaklı olmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 MGTOW forumlarında ne drama dönüyormuş, hunharca gülüyorum okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 o trioya ek bende dsmart arti 3 banka var dedigin gibi hepsi de bloklu hala ariyip duruyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 kıskanç bi kadın kadar insana zulm eden bi varlık yok muhtemelen sevgili günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 var adi da ev kredisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Trump'a once zit digip sonra damadi oldugum ruya gordum. Ruyanin sonunda Facebook'da Trump fotosu paylasip Trump'a like'latiyodum post'u pisligine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ben bu tip ve sesle bu zamana kadar nasıl yaşamışım akıl alır gibi değil yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 sabah sabah hold the door sahnesini izleyip ağladım çünkü bok vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 https://cdn-img-3.wanelo.com/p/38c/34b/3cf/3496ffafc5cbd0181f02f1c/x354-q80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Ekşiden , boyu 1.60 civarı, bmw 1.16 sı olan olan hatunu kıvama getirdim , buluşmaya hazır. Zor durumda , sağ eli sol elinin 1.5 katı olanlar olanlar mesaj atabilir. 500tl'ye accountu kiralarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ha bmw kızdaymış benden pas o zmn beni aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Niye olm , ailesi falan zengindir belki , rahat bir hayat sürersin eheh Bu arada yaşını sormadım ama hafif milf olabilir 30-32 falan civarı tahminen. İkinci buluşmanız direk nikah masasında olabilir , sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar