Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 seni de biliyoruz diğer topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 sdfgdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ben belki beni düzeltir diye yemlemiştim ama reflect gelmiş instant :( Espriyi açıkladım beyler hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 rüyamda rahmetli babamı gördüm. 2015 eylülde gittiği için ülkede bu kadar garip şeyler olduğunu görmediydi. kendi çapında da "ilerde şöyle olur böyle olur, şuna bikkat et buna pek girme" falan diye fikirleri olan biriydi. "hacı durum bu, sen de yoksun ne bok yicez bi akıl ver" diyordum. o aklı alamadan iş yerinden bi arkadaş "malzemeler apronda, ben hallediyorum" dedi, LAN NE GEZİYOR MALZEMELER APRONDA, DMHİ GELİR CEZA KİTLER diye uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 darkwingduck said: Canim acidi resmen gunnuk. Bu kadar umursadigimi farketmemistim. Tahmin ediyodum aslinda. Ama baskasindan da duyunca tam dank etti sanirim. Acaip bisiymis. Bu geciyo mu? Nasi geciyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Uyuyunca geçiyodu bişiler ama bu o muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 yeterince uyunursa neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 iran üzümlü fıstıklı lokum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 darkwingduck said: darkwingduck said: Canim acidi resmen gunnuk. Bu kadar umursadigimi farketmemistim. Tahmin ediyodum aslinda. Ama baskasindan da duyunca tam dank etti sanirim. Acaip bisiymis. Bu geciyo mu? Nasi geciyo bu? Geçiyor geçiyor korkma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 izmir'den dondum simdi. havas'in icindeyim. polis abiler yine kimlik kontrolu yapiyor. "kaptan kapilari kapat, kimse inmesin." dediler. ohal'de kimlik tasimayan birkac insanla ayni aractayim. bu arada ucakta onumde oturan abla buzdolabi posetinden patlamis misir yiye yiye geldigi icin burnumda hala les bir misir kokusu var. neyse su kimlikleri verseler de evime gitsem artik. yöaksamlar pati. bu arada 2 gun once tragus piercing'im kendini atti. kikirdaga takilan bir sey nasil atabiliyor? /summon esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 senin otobüs yolculukları heyecanlı oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 evet ya benim her seferinde olayli ya da komikli geciyor. ucak da fena degildi bugun, ilk kez ucaga binen yasli bir cift ile yanyana geldim. iniyoruz teyzecim sakin dememe ragmen bavullari aldigimiz banda kadar dua etti. sdf hosteslere inerken dua falan okudu. cicis kadindi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 o ciciş dediğin teyze a havalimanına girdiği andan, b havalimanından çıktığı ana kadar 75 farklı kişiye toplamda 2 veya 3 soruyu DEFALARCA sormuştur. not: danışma hariç. danışmaya 0 soru, geri kalan her random personele yüz bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 çok ilginçsin yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bi de ingilizceyi sadece soruyu soracak kadar bilip cevabı anlayacak kadar bilmeyen milletler var, onlar daha fena gerçi. aynı soru sürekli geliyor, geliyor, geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 darkwingduck said: darkwingduck said: Canim acidi resmen gunnuk. Bu kadar umursadigimi farketmemistim. Tahmin ediyodum aslinda. Ama baskasindan da duyunca tam dank etti sanirim. Acaip bisiymis. Bu geciyo mu? Nasi geciyo bu? Geciyomus ya. Simdiden azaldi baya. Telas yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 dalgalanmalar olması normal yarın geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Geri döndüğünde panik olma ama yine azalıcak, azalış hızı hep galip olacak ama merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Hala dususteyiz. Bakalim. Ay mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Bazen diyorum ver lan coşkuyu, sonra geçiyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 yemeksepeti ilk kez farklı bir cevap verdi günlük, bu anı not düşiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 darkwingduck said: darkwingduck said: darkwingduck said: Canim acidi resmen gunnuk. Bu kadar umursadigimi farketmemistim. Tahmin ediyodum aslinda. Ama baskasindan da duyunca tam dank etti sanirim. Acaip bisiymis. Bu geciyo mu? Nasi geciyo bu? Geciyomus ya. Simdiden azaldi baya. Telas yok. Off fazlasiyla geri geldi. Nasi bise abi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 otrivine bağımlılığımı yenicem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 You're an addict. Be addicted, be addicted to something else Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar