Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 valla ben de di'ye tartı.jpeg falan yolluyorum hep özelden işte anca asarım keserim falan tabi faaliyet olmayınca ağzına vuruyor........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 rip grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 axedice said: Geçen de wow bölümünde suarkla dalga geçtim, adam özel mesaj atıp bana küstü. Ama böyle bildiğin ciddi ciddi küstü =( abi onlar karı-koca baya alıngan ya. çok şeyapmayın. grego da freedom diye bağıran william wallace gibi gitmiş. ya da varian gibi bir hiç için de gitmiş olabilir. şu an tam emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Of evet onun hanımı da küstürmüştüm ben kendime. Gerçekten pislik bi insanım ya. Mwhehehe Konuya dönersek şimdi gregoda da bi blaze of glory var kabul ama https://i.makeagif.com/media/8-15-2016/B17ffr.gif Şu ayrı bi olay. VARIAN REYİZ cCc Lo'gosh incarnate cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Olm yine kaçırmışım aksiyonu. Dİ! Abi biraz uğraşın da foruma bu tip aksiyonlarda üyelerin cebine sms ile bilgi veren bi eklenti şeediverin. İşten güçten fırsat bulup arada bakabiliyoruz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Gregodaki bu gerginlik stajyeri mızraklayamadığı için, tee ne zamandır var. Hayırlısı olmuşç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Kontil de öldü ama beklenilesi bir ölümdü. Yaklaşık 3 senedir ölmesini bekliyordum ama yaşadı inatla. Çok da üzülemedim hayvana dolu dolu yaşadı bildiğin. Mahallede çiftleşmediği kedi, gezmediği sokak, girmediği ev kalmamıştır. Charlie Sheen'den bile daha mutlu bi hayatı vardı muhtemelen. Ghost'un yanında gömdüm. Yakın zamanda 2 farklı mezar koydu bana. 6 sene sokakta yaşayan bir kediye çok bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 di bildiğin tauntlamış adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Rip kontil cennette hurileriyle fink atıyordur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 genel sorun, tanımadın adamla niye samimi oluyorsun? daha doğrusu niye enseye şaplak moduna giriyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 0 to 100 in 4 messages keyifli bir maceraydı teşekkürler grego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 sevgili günlük~ <3 bi 15dk kadar önce boynumda hayvan gibi bi acıyla uyandım geçtiğimiz cumartesi terli terli rüzgar yiyince tutulmuştu, sanırsam onun artçısı gibi bişey oldu. böyle bi acı yok şerefsizim. napsam boynumu mu aldırsam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 sen komple kafani aldir xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 yaki kremi sur oraya 2 gune dopac gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Biofreeze jel al sür günde 2-3 kez çoğyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 1 hafta önce tutulmaya yeniden ağrı procluyorsa fibromiyalji falan olabilir, kız arkadaşım da öyleydi doktora gittik pat koydu teşhisi. Egzersiz falan veriyor tabi öyle ahım şahım bi tedavi yok. Günde en az 16 saat bilgisayar başında olduğun için direk risk grubundasın sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 axedice said: kız arkadaşım gerisini okumadım nasılsa yalan yazmıştır diyerek baktım da genelde karılarda oluyomuş ben karı mıyım yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Senin icinde kikirdek bir fahise yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 karılarda olmasının sebebi kas sertliği gücü vs yok workout yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 O neydi gız Ne saçma sapan sebepten dolayı uçurulmuş Grego. Oynadığı oyunları hikayeleştirip anlattığı bir topik vardı orada güzel yazıyordu. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 grego kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bugün İstanbul'dan giden arkadaşlarımı hiç beğenmiyorum günlük. Bir de söyleseydin ya diyenler var onları müsait bir zamanda dövesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 En uygun zaman simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Suscaksin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar