Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Geçen de wow bölümünde suarkla dalga geçtim, adam özel mesaj atıp bana küstü. Ama böyle bildiğin ciddi ciddi küstü =(

abi onlar karı-koca baya alıngan ya. çok şeyapmayın.

grego da freedom diye bağıran william wallace gibi gitmiş.
ya da varian gibi bir hiç için de gitmiş olabilir. şu an tam emin olamadım.
Mesaj tarihi:
Of evet onun hanımı da küstürmüştüm ben kendime. Gerçekten pislik bi insanım ya. Mwhehehe

Konuya dönersek şimdi gregoda da bi blaze of glory var kabul ama

https://i.makeagif.com/media/8-15-2016/B17ffr.gif

Şu ayrı bi olay. VARIAN REYİZ cCc Lo'gosh incarnate cCc
Mesaj tarihi:
Olm yine kaçırmışım aksiyonu.

Dİ! Abi biraz uğraşın da foruma bu tip aksiyonlarda üyelerin cebine sms ile bilgi veren bi eklenti şeediverin. İşten güçten fırsat bulup arada bakabiliyoruz. :(
Mesaj tarihi:
Kontil de öldü ama beklenilesi bir ölümdü. Yaklaşık 3 senedir ölmesini bekliyordum ama yaşadı inatla. Çok da üzülemedim hayvana dolu dolu yaşadı bildiğin. Mahallede çiftleşmediği kedi, gezmediği sokak, girmediği ev kalmamıştır. Charlie Sheen'den bile daha mutlu bi hayatı vardı muhtemelen. Ghost'un yanında gömdüm. Yakın zamanda 2 farklı mezar koydu bana. 6 sene sokakta yaşayan bir kediye çok bile bence.
Mesaj tarihi:
sevgili günlük~ <3
bi 15dk kadar önce boynumda hayvan gibi bi acıyla uyandım
geçtiğimiz cumartesi terli terli rüzgar yiyince tutulmuştu, sanırsam onun artçısı gibi bişey oldu. böyle bi acı yok şerefsizim. napsam boynumu mu aldırsam acaba.
Mesaj tarihi:
1 hafta önce tutulmaya yeniden ağrı procluyorsa fibromiyalji falan olabilir, kız arkadaşım da öyleydi doktora gittik pat koydu teşhisi. Egzersiz falan veriyor tabi öyle ahım şahım bi tedavi yok. Günde en az 16 saat bilgisayar başında olduğun için direk risk grubundasın sen zaten.
Mesaj tarihi:
O neydi gız
Ne saçma sapan sebepten dolayı uçurulmuş Grego. Oynadığı oyunları hikayeleştirip anlattığı bir topik vardı orada güzel yazıyordu. Yazık olmuş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...