Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isiklarla uyusun ne demek ya?

hani adi isik olan canlilarla mi yatiyor?
yoksa yani diger turlusu uyku uyunmaz isikli yerde.

ben anlayamiyorum. aciklayin!
Mesaj tarihi:
Satari said:

Amca oldum tekrardan ^__^

lan? sandığım kişiysen haber et fb dan. yok o değilsen de tebrikler :D

Edit: bir de günlük yazayım bari; hacettepeden gider ayak döner sermaye hesap yöntemini değiştirdiler sanırım. zamanında yaptığım işin yarısı kadar iş yaptım ama hiç bu kadar yüksek bordro gelmemişti. ilginç...
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

hacettepeden gider ayak döner sermaye hesap yöntemini değiştirdiler sanırım. zamanında yaptığım işin yarısı kadar iş yaptım ama hiç bu kadar yüksek bordro gelmemişti. ilginç...

doner sermaye yonetmeliginde degisiklige gittiler..yada hacettepeyi bir yerler affiliye ettiler..yada onceden bilim dalinda atiyorum performans 4 e bolunuyordu onlardan 1 i 2si gitti birim gelir 2 ye bolunur oldu..sut da degisti..

yonetmelik..
Mesaj tarihi:
abi 6 senedir hiç oralı olmadım hesabı nedir, nasıl yapılır, hakkımız yeniyor mu vs diye. araştırma görevlisisin altı üstü, hakkını aramak için dahi ses çıkarsan tü kaka oluyorsun. hoş tavandan alsan en fazla 2.5-3k dönerdi, alt barajı yapsan 1k dönerdi. döner tavuktan olunca tadını pek önemsemiyordum bende kısaca :P
Mesaj tarihi:
Saeros said:

tebeşir ye

ya da yok lan gel bi sarılayım sana hasta olursun sen de
1 aydır hastayım lan yeter

gece pencere cam açık yattım ama iyi resistlemişim, burnum bile akmadı :<

gel sarılayım.
Mesaj tarihi:
Az daha yeni ev tutacaktım ucuz atlattım. Ev inanılmaz lüks yapılmış, yeni bina, güney cephesi, önü açık, kira çok uygun, ankastre var falan ama apartmanın içi kuyruk yağı kokuyor. Her kapıda 500 tane çocuk ayakkabısı var. KAÇKAÇKAÇ diye çıktım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...