Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 e iyi ben de başlayayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ben başlamam muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 1 sene oldu thanks to vaping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 günde 1-1,5 paketten 4-5k arası para cebimde kalmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 isiklarla uyusun ne demek ya? hani adi isik olan canlilarla mi yatiyor? yoksa yani diger turlusu uyku uyunmaz isikli yerde. ben anlayamiyorum. aciklayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bizim insanımızdaki LED aşkından sonra yakında led'ler içinde uyusun a evrilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Takım elbise diktirebileceğim bir yer önersenize Ankara'da. Edik: Benim bildiğim yerler hep kapanmış galiba :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Amca oldum tekrardan ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 gz hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Satari said: Amca oldum tekrardan ^__^ lan? sandığım kişiysen haber et fb dan. yok o değilsen de tebrikler :D Edit: bir de günlük yazayım bari; hacettepeden gider ayak döner sermaye hesap yöntemini değiştirdiler sanırım. zamanında yaptığım işin yarısı kadar iş yaptım ama hiç bu kadar yüksek bordro gelmemişti. ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Sandığın kişiyim ve de bir tiskini içerim artık o kadar bordro gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 fake acc si olmayan, daha doğrusu tek acc kullanan bi ben varmışım demek vay canına. tamam ayıb ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Acil hasta olmam lazım köylü gibi düğüne gitmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Çamaşır suyu iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 tebeşir ye ya da yok lan gel bi sarılayım sana hasta olursun sen de 1 aydır hastayım lan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Archangel_ said: hacettepeden gider ayak döner sermaye hesap yöntemini değiştirdiler sanırım. zamanında yaptığım işin yarısı kadar iş yaptım ama hiç bu kadar yüksek bordro gelmemişti. ilginç... doner sermaye yonetmeliginde degisiklige gittiler..yada hacettepeyi bir yerler affiliye ettiler..yada onceden bilim dalinda atiyorum performans 4 e bolunuyordu onlardan 1 i 2si gitti birim gelir 2 ye bolunur oldu..sut da degisti.. yonetmelik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 abi 6 senedir hiç oralı olmadım hesabı nedir, nasıl yapılır, hakkımız yeniyor mu vs diye. araştırma görevlisisin altı üstü, hakkını aramak için dahi ses çıkarsan tü kaka oluyorsun. hoş tavandan alsan en fazla 2.5-3k dönerdi, alt barajı yapsan 1k dönerdi. döner tavuktan olunca tadını pek önemsemiyordum bende kısaca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Izmir trafigin batsin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 arada 2k var hacit..bir senede 2. el araba aldirir o fark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 huzurum olsun, gerisi boş. yemişim ayda 2k sını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Saeros said: tebeşir ye ya da yok lan gel bi sarılayım sana hasta olursun sen de 1 aydır hastayım lan yeter gece pencere cam açık yattım ama iyi resistlemişim, burnum bile akmadı :< gel sarılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ulan sabah ayazını yemeyeli bayaa olmus demek cin gibi carpti serefsizim yazlık yerden baskente gelecek varsa ayik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 lan kaç gündür TS-FS düzelt, kullanıcı testine ver CR versinler, abv. gece uyuyama sabah alarmı duyma of be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Az daha yeni ev tutacaktım ucuz atlattım. Ev inanılmaz lüks yapılmış, yeni bina, güney cephesi, önü açık, kira çok uygun, ankastre var falan ama apartmanın içi kuyruk yağı kokuyor. Her kapıda 500 tane çocuk ayakkabısı var. KAÇKAÇKAÇ diye çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar