Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 senko said: Herkesin kıyafeti aynı bi tane kadın çekip c/p yapsa yeter Ahaha sen öyle zannet. Gucci, Mango, Zara vitrinleri 20 cm'lik elbiselerle dolu. Düğünlerde çok dekolte giyiniyorlar. Hatta bir adetleri varmış. Pasta keserken bıçağı damada gelinin bir arkadaşı veriyormuş. Ve baya erotik dans eşliğinde veriyor hatun bıçağı. Şimdi buraya ekleyemiyorum ama instagramda var yani bu tarz videolar. İnşallah bir gün çekerim. http://www.bobowen.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/Landmark-Hotel-Wedding-London-15.jpg
Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ahah hatta şunları eklemek istiyorum. http://www.josstudios.com/wp-content/uploads/2015/10/Portland_Wedding_Photographer_Portland_Art_Museum_JOS_studios-0037.jpg http://www.aperturaphoto.com/wp-content/uploads/2014/12/calamigos_ranch_malibu_persian_wedding_by_apertura_erwin_darmali_040.jpg
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 iran dışında her yerde iran düğünü görüntüleri kek
Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ben dünyanın heryerine çekim için gidiyorum sorun yok @bıngıldak :))
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 son fotodaki abla cok datluymush terazine tıkladim hatice :D
Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ahaha benim son yaptığım Dubai çekiminde bu kızın copy'si vardı. Ve bence hatta daha güzel. Ama buralara koyarsam ayıp olur elin yabancısına sdsfs. Kız da bir göz vardı aman allahım.. @pascalll
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Bodrum da ki sivrilerin ustune tanimam Yara yapiyor mubarekler Kanatip zehri akitiyorum 1 haftada geçiyor
Patice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Buraya da kış gelsin artık. Evde oturuyor olmam anlam kazansın. Ve ayrıca 1 tepsi kıymalı börek için günlerdir kafayı yicem. Gittim yufka aldım, yufkaları da bi değişik, teallam.
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Silkelediğimin hayatı bi rahat bıraksa çok güzel olacak. Bi istanbul macerası istedim o da olmadı ya la. Deli gibi pişmanlık procluyor.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Plan yaptikca baska baska planlar yapmak zorundasiniz hatirlatayim dedim
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 pascalnouman said: axedice said: Ne varmış halinde paskal, yine milyarların açlık susuzluk çektiği dünyada hangi önemsiz sorunun yüzünden değerli bir kartanesi olmak istiyorsun? muhabbete acim aga sikiliyorum bazen tek basima tanıyanlar az cok bilir konusmasini severim ama tek basina yaptimmi pek tadi olmayor kabağa birlikte gidelim, damacana suyumuzu alıp sahilde bekleyelim kamki. kıps kıps kıps
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 15ine ordayim insallah gelirsen gorusuruz mergene
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 kozalak said: kabağa birlikte gidelim, damacana suyumuzu alıp sahilde bekleyelim kamki. kıps kıps kıps AAAĞBİ GEÇEN KABAK'TA ÇADIR ATTIK ÇOK İYİYDİ YA KABAQ KAFASI FALAN SONRA Bİ DE AKYAKA DİYORUZ.
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bugün kız arkadaşımla ilk büyük kavgamızı ettik.o güleryüzlü,sessiz sakin,minyon kız gözümün önünde gollumun yüzüğü almaya çalışırkenki haline dönüştü anasını satıyım.arıcam özür dilicem,götüm yemiyor resmen.
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Seve seve dileyeceksin o özrü ! Hadi baken.
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 her olayda bunu yaşıcaksak işimiz var. ayrıca aşkolsun ikinizede,destek görmek için yazdım buraya.
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 abi bilmiyorum ben abartıyorum belkide cam bardak attı üstüme bütün hıncıyla,hedef alarak.beceriksizliğinden dizimde patladı neyseki. nası olsa zarar veremem erkeğe diye kontrolü kaybediyolar resmen.
Nako Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 meh bardak atmalı filan. suçluysan özür dile, o davranışından ötürü de cam kırıkları olan yerde kafasına gazeteyle vur.
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bugün bet yapmıştım sıkıntıdan attım 20 lira oranları düşük 5 maça oynadım. Saat 12'ye geliyor, dur dedim bakiim bi sonuçlara. Bi tanesi hariç hepsi gelmiş maçların. En sonuncu da 2-3 yeniliyor Newcastle +4 oynanıyor. Attım kuponu çöpe. + 7 = 3-3 oldu, + 9 = 4-3 . Gittim aldım kuponu çöpten. 275 TL asdfasd
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 _Rave said: abi bilmiyorum ben abartıyorum belkide cam bardak attı üstüme bütün hıncıyla,hedef alarak.beceriksizliğinden dizimde patladı neyseki. nası olsa zarar veremem erkeğe diye kontrolü kaybediyolar resmen. bardak atmak ne ya, niye sinirlenmiş ki o kadar
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Hakkaten lan bardak atmak ne. Sen niye özür dilicen bırak o özür dilesin. Sanki sen bilmiyon fiziksel müdahalede bulunmayı.
Öne çıkan mesajlar