gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Dün acıyı fazla kaçırmışım, bugün fenalardayım.
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 pascal niye banlanmış be, günlük yetim kaldı
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 olm bana 6 ay sözleşmeli iş teklif ettiler, 60 defa aradım benim iş tamam di mi kesin alındım bak ona göre diye. ne rahatsınız yahu.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 "tezekten terazinin boktan olur dirhemi" calistigim sirketin house mottosu. ama bence atilmam an meselesi once engineering director ile kapisma sonra ceo sonra project director hepsinde de ben hakliyim en son client ile kapisacaktim. adama "internal approval gelmeden teslim yapamam" diyorum. "ama gondereceydin!!" diyor. approval gelince gonderecegim dememe ragmen, neyse. manasiz manasiz manasiz. ha bu arada LVL-5 karakter olarak oynuyorum, oyle apoletli bir level-75 karakter olarak boss kesiyor olsam neyse. bu gidisle beni tutmazlar kesinlkle de... tezek terazi yerine batili normlari yerlestirmeye calisiyorum. duzgun bir is bulsam (ayni ya da daha fazla para veren) ve de baku'de olursa yemin ediyorum iceriseher'in tam da orta kisminda yeri opecegim. yeniden dogmus gibi hissedecegim. komadan uyanmis gibi olacagim. olm ne boktan isler ya.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Dizim ağrıyor günlük. Salona hızlı alıştım, ağırlıkları arttırdım bile ama düzeni tutturamadım abimle gittiğimiz için. Saatler değişiyor bir de belçikadan misafirim var onları gezdiriyorum 2 gün falan yalan oldu. 6 aya ölüm döğüşüne hazır olurum gibi. Eved.
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 İlk postum buraya olsun, günaydın günlük ve patiler
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Satari said: İlk postum buraya olsun, günaydın günlük ve patiler kesin bayan!
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 şimdi fever referansıyla geldiyse pic ve gif lerim hazır. ortamımız bozulmasın pls
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bi yerde kız sevgilim var diye yazmış bak boşa performans sarfediyor olabilirsin, uyaralım.
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 beyran bir icen bir de icmeyen heyran
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 yakari vardi bi.. beyran i bilmem de buryan vardi bi..
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senko said: bi yerde kız sevgilim var diye yazmış bak boşa performans sarfediyor olabilirsin, uyaralım. burada hakkaten performansa inanan gösteren var mı hacıt
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ya yeter sokarım böyle mevsime, bitse de rahatlasak akşam sıcak sabah sıcak öğlen zaten çok sıcak, vallahi daraldım artık sıkıldım terlemekten AY AAAA KİKİKİKİKİ
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ne üşendim be kılımı kıpırdatmak istemiyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Rasmon said: kliman yok mu fakir abi var da sıkıldım yani yapay soğutmadan. kış gelse de götüm donsa, akşamları yorgana sarınıp BRRRR diye titresem
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 orası öyle yazın oyun da oynanmıyo
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bazi firmalarin tutmasini gercekten illuminati sagliyor abi. error code ustune error code ile siradan bir spotify gunu: Spotify desktop client communication failed. >> Set a device password There was a problem setting your password >> Set your password and use it regardless of the error message. Service is temporary unavailabl, please try again later. (Error code: 2) cok iyi ya.. neyse.
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 manita yok mu olm çok takılma işe boşver
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sevgili gunluk, dun shanghai gecesi sınrası yogun alkollu gelip sabah cuzdanımı kaybettigimi farkedince kara kara dusunuyodum.. Yıllarca tr de yasayıp insanlıktan umudunu yitirmişcesine kartları 1-1 iptal etirirken taksicinin beni bulup içindeki herseyle beraber teslim etmesi gibi bi olay yasadım hala sokun etkisi devam ediyo 350 yoan tip attım, suan azmı cokmu kafamdaki en buyuk sorunum bu <3 china
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 @rasmon:... @digeri: shanghai'in hastasiyim. tapiyorum
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 @Vasfi az mı kısmını anladım ama çok mu ne lan sana böyle kıyak yapacak dünyada sayılı insan vardır.
Öne çıkan mesajlar