Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yok firma iş on numara ya heralde bi daha bulamamda sabah uyanasım gelmiyor bişi yapasım gelmiyodu son bi yıldır bu moddaydım. haftada 40 saat çalışıyorum 75güne 15gün tatil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Fin said: işini silkerim diyip bastım istifayı. heyo (tu) şimdi de az bana gaz ver ben de basıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 adam dreamjob bulup ayrilmis haftada 40saat amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 hadi senkoyu da istifa ettiriyoruz. hayırlısı abi nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın tabii. para bu altı üstü. benim hatunda sektöründe dünyanın en iyisine girdi. şartlar şahane. 1 gün yarım gün, bir gün home office. dress attire yok resmen. sabah erken giriyorsun, akşam erken çıkıyorsun. hafta sonu bir tane mail gelmiyor. her yıl fazladan yaklaşık 1 ay falan tatilleri var. fakat mutsuz işte. yapacak bir şey yok yani mutsuzsan en iyisi olsa bile bir değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 75 gune 15 gun tatile takildim ben..nan memurum heyo moduna bile 30 gun tatilim var benim..bu hesaba 3 ayda 15 gun tatil yillik 60 gun tatil ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 o son topici acmayacaktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Fin said: işini silkerim diyip bastım istifayı. heyo meslek nedir haci. niye istifa ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 rafineri,kalite kontrol / güvence / hse hepsinden azar azar totalde hiç bişi yapmıyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 1 sene işsiz kalsın da aklı başına gelsin. ben şu an çok mutluyum o kadar borç harç varken çalışmak yerine sırtımda çanta okula gidip gelmek çok koydu tabi onun da etkisi vardır mutlaka. hoş bizim şirketin şartları falan gördükçe eşim beni de alın oraya nolur diye ağlamaya başladı. hatta cumartesi günü ilk defa mesai yaptım ay kapanışı ayağına, eşim de geldi yemek arasında ağlayarak ayrıldı ben de böyle şartlarda çalışmak istiyorum diye. kurumsal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 nedeni yok işten memnuniyet/memnuniyetsizlikte yoktu bi yıl önce başladı tam bi sabah kalktım napıyorum lan ben dedim dubai'de böyle saçma sapan işe gitmedim o gün bütün gün avm avm gezdim yemek yedim falan 5 ay önce türkiye'ye döndüm geçmedi bi güzel dayak yesem ağzımı yüzümü kırsalar olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 he abi senin durum farklıymış ya, ağız burun bi dalsak çözülcek mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 kenardakini yedikten sonra canın bir şey almak isteyip de alamazsan bir silkinme gelir tekrar başlarsın işte. o zamana kadar go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 büyük ihtimal öyle olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Rahat batmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Dubai tr den daha modern he orayı bırakıp buraya gelen net dayağa haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Fin said: büyük ihtimal öyle olacak gibi beni seni dövecek adami biliyorum. /summon HarveyQuinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 linkedin den firma ve hrcı stalklamaya başladım bana iş teklif etsinler diye ben de, hadi hayırlısı canlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 izmirde rahat rahat sürerim diye bisiklet aldım. şimdide %90 kadıköy/ümraniyeye gidiyorum. abv benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Fin said: büyük ihtimal öyle olacak gibi yerine beni öner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kabletmediler istifayı ya it youtube access açmış istifadan sonra sabahtan akşama kadar stream izliyorum bide 1 hafta izin verdiler git takıl diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 toprak gel İskenderun da dönerci açak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi demek ki adama rahat batabiliyormus hakkaten cok kizdan sonra gay oldu falan derlerdi de, "cok kizdan gay mi olunur la?" diye dusunurdum. o mumkun ise bu da mumkun. dubai'de cost estimation, cost control ariyorlarsa ver cv'mi bari. ekmek ciksin. iki katindan fazla calisiyorum bildigin. 40saat calisma ile rahat rahat her bisiyi yapacak vakti bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Fin said: kabletmediler istifayı ya it youtube access açmış istifadan sonra sabahtan akşama kadar stream izliyorum bide 1 hafta izin verdiler git takıl diye böyle bişi olabiliyor mu ya özel şirkette istifa kabul etmemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 İstifayı noterden tebliğ edince kabul etmeme şansları yok. İhbar süresi kadar daha çalışıp hadi eyvallah diyip bırakırsın işi. (hoş Dubai felan geçiyordu laflarda, ay dont nov) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 anca adamın yanına gelip ya biz bu istifayı yürürlüğe koymayalım sen de biraz bi dinlen düşün öyle gel deresin çünkü. resmi proedürü ne bilmiyorum ama ben çıkcam diyen adama otur lan yerine diyeni görmedim duymadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar