Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ya yok ev adam gibi, bi kış boyunca radyatör ayarı 1'de takıldım, tüm apartman ısınınca -20 derecede bile koymuyor. ama yaz geldi diye radyatörler kapatıldı herhalde, soğuğu kesen bir şey olmayınca feci yapıyor insanı. ayazda kalmış gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Bone said: isveç'te niye klima açayım. hava 10 derece dışarda, ama radyatörler çalışmıyor, bina buz gibi olunca nemle birleşip mahvediyor //_- iste tecahul-i arif oradaydi aslinda. sanata ve sanatciya saygin yokmus. bunu gorduk simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 böyle sanatın içine tüküreyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Tükür tükür. Isvec bence de cok mantiksiz biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Bone said: böyle sanatın içine tüküreyim! https://www.youtube.com/watch?v=tSR1PDOA2us aha bunu da gordum, gene uzuldum lan bu ulke vatandasi oldugumuza. orada kalicaksin di mi? https://www.youtube.com/watch?v=qQjnGLGyPTg geri donme sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Promenader said: Konferansa gittik Prudent'i övdüler durdular :/ pascalnouman said: muhtemelen oktarı tanımıyolardir kanka uzulme o kadar :P bak adam nasıl biliyor, o sırada evde horul horul uyuyordum. KENDİ ÖVÜLMEMİ KAÇIRDIM AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Günlük, işbu mesaj benim 5.000'inci mesajım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Günlük, işbu kelimesini eskiden görünce gülerdim, salakça bulurdum, şimdi ise masa gibi, domates gibi çok normal bir kelime geliyor. yaşlanmışım, onu anladım işbu olayda. :hüzgünsurat: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 herein, hereby ile geçiyor benim günlerim... işbu hala biraz komik benim için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 herein herebay kürtçe mi olm neyce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 PrudenT said: Promenader said: Konferansa gittik Prudent'i övdüler durdular :/ pascalnouman said: muhtemelen oktarı tanımıyolardir kanka uzulme o kadar :P bak adam nasıl biliyor, o sırada evde horul horul uyuyordum. KENDİ ÖVÜLMEMİ KAÇIRDIM AMK asgdjhadfaghkdakdjha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Askerlik arkadaşım ölmüş. Geçen haftaki şehitlerden... Uzun dönemdi. Askerden sonra tezkereyi bırakıp orduda devam etmişti uzman olarak. Çok da temiz çocuktu. Askerden beri yıllardır bir merhabamız kalmadı, zaten o dönemi komple silmek için direkt uzaklaştırdım kendimi. Ama yine yutkunamıyor, boğazına takılıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 basin saolsun ..topragi bol mekani cennet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 başın sağolsun... bende tam asker arkadaşımla ilgili bir haber gördüm onu yazmak için girmiştim. haberde yeşil tişörtlü olan... http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/adana-haberleri/2-kisiyi-oldurdugu-iddia-edilen-conolar-adliyey_280906/ yanlışlıkla 2 kere üst üste 02-04 nöbet yazdım diye dövmeye geliyodu beni. sonra 1-2 kerede 4-6 yazdım üst üste gene yanlışlıkla. bide artisllik yapıyodum adama tehtid ederken ciddiymiş sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bi yapılcaklar listesi hazırliyim ki günün sonunda AAaaaAAa diye kalmiyim dedim. ne çok yapılcak şey varmış be günlük. ben bunların birazını yapsam da yeter bence. iyisi mi bi daha liste hazırlamıyim, yoksa hepsini yapmam gerekiyomuş gibi bi tribe girerim diye korktum gerçi bi yandan da yapmam gerekiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 offf deli yagmir basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Tam bilekleri kesip souk suya yatmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ölüm dövüşü havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 berbat gecen bi seneden sonra hayatimi duzene sokmak icin anasinin orekesinde calismaya geldim. gulag gibi calisiyorum (yalan aslinda, sadece saatleri kotu ya) 05.20de kalkip, dus kahvalti vs. 6.20de servis.. 12saat calisma... 3ay icinde adam olurum sanirim :/ sadece sunu ogrendim ki sabah insani degilim ben. cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Tram kendinden bonzaili bence. Bineli yarım saat olmuş ama üç gündür yoldayım gibi hissediyorum. Zaman algımı yitirmiş durumdayım. Daha da yarım saat yolum var :( keşke metro-metro-tram yapsaydım, öyle aktarma falan basarken aksiyon oluyo zaman geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Hanim Turkiye'den gelirken seviyorum diye badem sekeri getirmis ama 1,5 kilo getirmis. Yesem bi dert, yemesem... Yemesem diye bi sey soz konusu degil gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bunları yazana kadar yarısı bitmişti abi, boşver ye sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Ciddi ciddi kursa gidiyorum intler stringler falan. 26 yaşında evli barklı ev geçindirmesi gereken adam kalktım öğrenci oldum ders çalışıyorum liseli gibi. Bazen hafif koyuyo aslında ama acaip eğlenceli üzülemiyorumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 O cumlede yanlis olan "26 yasinda ogrenci" degil, "26 yasinda evli barkli ev gecindirmesi gereken adam" yanilgisi. Uzulecek bisey yok. Erken evlenmissin, gereksiz sorumluluk almissin. Esin de sen de hayatinizi yasayin, 30 yasindan sonra dusunursunuz ya bi ev alaydik iyiydi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Bugünü atlatırsak 23 mayıs soğuk savaş zaferi olarak kutlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar