pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ev is arasi 1 saatmis kulagimda eypio ile yarin bi de psytrancele denicem alhdşakdşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Yillardir olusmayan polen alerjisi burda fena vurdu, tr de alerji olmamanim sebebi etrafta polen olmamasi idi muhtemelen Simdi heryer cicek bocek yesillik olunca burun akintili, gozler yas sekilde yasiyorum. Cetirizin tanrilarina avuc actim yardim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Benadryl al uyu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ilk nesil H1'ler işe yaramıyor pek bende diphenhydramin ve türevleri. o yüzden ikinci nesilden alıyorum cetirizin ve rupatadin go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 aylardır süren sırt ağrılarımın yastıktan kaynaklandığı konusundaki savım git gide güçlenmeye başlıyor. takipteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 spor yap..sert yerde yat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ara ara cigerim cikacakmiscasina oskuruyorum cok acaip 4-5 sene once de olmustu bu nedir ki acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ucuna viks sürülmüş zenci penisi yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 haber verdiğin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Bi de alan yetkilisi olçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 paspatur said: aylardır süren sırt ağrılarımın yastıktan kaynaklandığı konusundaki savım git gide güçlenmeye başlıyor. takipteyim.. abi bu tıbbi olarak ortaya çıkarılmış birşey sav üretmene gerek yoktu sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 tel-aviv'e gidek la. https://www.youtube.com/watch?v=SUt2fawKkx8 siq$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 her sırt ağrısı yastıktan kaynaklanıyor demek mümkün müdür? Black-ice said: paspatur said: aylardır süren sırt ağrılarımın yastıktan kaynaklandığı konusundaki savım git gide güçlenmeye başlıyor. takipteyim.. abi bu tıbbi olarak ortaya çıkarılmış birşey sav üretmene gerek yoktu sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 birisi sergen e twitch i öğretse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 paspatur said: her sırt ağrısı yastıktan kaynaklanıyor demek mümkün müdür? he seninkine özel sav pardon. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 köpekimde böbrek yetmezliği çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Saeros said: ucuna viks sürülmüş zenci penisi yazıyorum sikayete bastim insallah bamlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 laiklik elden gidiyeah iyi bir remixi var mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 ofise geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 pascalnouman said: Saeros said: ucuna viks sürülmüş zenci penisi yazıyorum sikayete bastim insallah bamlanirsin sırt ağrısı böyle geçtiyse demek!? BADUMTIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Archangel_ said: yarın vize görüşmemiz var eşimle. GBP kurunu gördükçe içten içe ret yesek fena olmaz diye düşünüyorum :/ Ben iptal ettim. Sen gel lan dedim. Aynen bu kelimelerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 olm kariniza sozunuz gecmiyorsa ayip zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Sus lan. Seneye yaza bilet al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Senem'in yanına mı gidecektin sen? 6 yı da gördü cidden ret yesek üzülmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Aynen demiştim ya senin emanetleri getiririm gelirken diye lakin çok mantıksızlaştı.. Archangel_ said: Senem'in yanına mı gidecektin sen? 6 yı da gördü cidden ret yesek üzülmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar