senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Kiz guzel miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Senko (T) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 öğlen şu bilgisayara bi bahar temizliği yapayım dedim yapmaz olaydım ne pislik çıktı kasadan be 10 saat uğraştırdı namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 12 saat we gpu nun yerini 8 kere değiştirdikten sonra ses kartından 5+1 ses almayı başardım :D mobo ile gelen ses kartının dolapta ne aradığı we 3 yıldır neden onboard kullandığım ise tam bir muamma sırada klawyenin bozuk tuşlarını halletmek kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 abi bozuk tuşlarla yaşamya alıştın, tuşları düzeltince w falan kullanmayı nasıl aşıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 hep yeni hedefler koyuyorum kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 yanlız 8 kere gpu sök tak baya yordu ne skime quad sli mobo almışım ki zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bugün çok yakın bir arkadaşımın ablasının ölüm haberi geldi. cenaze evindeyiz. ananızı babanızı kardeşinizi üzmeyin :( benim kendisiyle son görüşmemde biraz kavga etmişlerdi abla kardeş (ufak bişeydi, barıştılardı sanırım sonra) giderken "sana emanet" demişti. dalga mı geçiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bir şeyleri yapıcam diyip yapmak çok keyifli bir şeymiş. yapılabilecek bir şeyse ertesi gün kalkıp yapmak çok güzel özgüven veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Cokomantis said: bugün çok yakın bir arkadaşımın ablasının ölüm haberi geldi. cenaze evindeyiz. ananızı babanızı kardeşinizi üzmeyin :( neden ölmüş abi sorması ayıp. hani genç ölümmüş beklenmiyormuş gibi söylemişsin de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 herkes ölüyor ya benm beraber yaşlanıçak arkadaşım kalmadı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 goldbären said: Cokomantis said: bugün çok yakın bir arkadaşımın ablasının ölüm haberi geldi. cenaze evindeyiz. ananızı babanızı kardeşinizi üzmeyin :( neden ölmüş abi sorması ayıp. hani genç ölümmüş beklenmiyormuş gibi söylemişsin de merak ettim. gençti ya. trafik kazası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Kaybetmeden kıymet bilmek neden bu kadar zor? Neden öğrenmenin bedeli var? Tecrübe bazen ne kadar acı. Bazı konularda olgunlaşmasak ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 pinti, beleşçi , milletin üstünden geçinen, deli gibi parası olmasına rağmen fakir yaşayıp fakirim diye gezen, 3 pound kara geçse oh ne geçirdim diye sevinen tiplerden nefret ediyorum ya. ulan sizin yüzünüzden ben de pinti oldum ya. bu hayatta en nefret ettiğim şey nedir? PİNTİLİK. ulan alışveriş yapamıyorum marketten ya. raftan alıp geri bırakıyorum, ucuzunu seçiyorum filan. kendimi skecem sinirden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Kuruştur o. Pound olsa duramazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 sağlam kafa sağlam vücutta bulunur boşa dememişler. spor yapın yaptırın dans edin ettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 tv karsisinda zikimsonik veya unbox therapy gibi yari poncik kanallari acip spor yapmasi iyi ya. bi anda iyi vakit gecirtiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 550 liralık mousumu da tamir ettim günnük, alieks saolsun bi kabloyla halletik yannız baya bi parça arttırdım ya sdsfdsdf artık en son klawye kaldı hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ulan günlük, bu kez de mutluyken yazayım. 2 haftadır dokunan biri var ya. Aşk, heyecan değil ama ilk kez yanında telefonumu kurcalamadığım, içki içince esnemediğim yanında huzurla uyuyabildiğim biri var. Çok gitmez diye tüm karamsarlığım ile yine tahminlerde bulunuyorum da... Hep dalga geçerdim ama gerçekten buymuş insanoğlunun temel sorunu. Dokunan biri olduğu zaman farklı oluyormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Emin ol insanoğlunun temel sorunu o degil. Kendi hayatimla karsilastirinca sorun bile degil. Luks hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 keşke radikal bir karar verip her şeyi bırakıp tatlıcı olabilsem. kek yapıp getirdim ofise, herkesin gelip bir dilim daha alması bayıla bayıla yemesi çok keyif verici. yaptığım magnoliayı irmik helvasını falan da çok beğeniyor yiyenler hep standart tatlılar ama ne bileyim dışarda bile daha güzellerini yiyemiyorum gibi geliyor hep sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 isin oteki tarafini gozun kesiyorsa..yani yatirim hammadde kira finans defter tutma vs prof olarak ise atil..tabi sabahin korunde kalkip -4 5 gibi- taze corekler cikartip onlar satilirken pastalari tatlilari hazirlamak vs gibi gundemlerin de olacak..bunu hergun yapmak zorunda olacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 çok zor bir iş kesinlikle, inanılmaz yorucu ve tempolu bir iş kesinlikle gözüm kesmiyor. ama insanların böyle bayıla bayıla yaptığın tatlıları yemesi çok güzel işte. kimse hazırladığım raporlar için kapattığımız aylar için ulan harikaydı be helal olsun dediğini hatırlamıyorum asdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar