Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

12 saat we gpu nun yerini 8 kere değiştirdikten sonra ses kartından 5+1 ses almayı başardım :D

mobo ile gelen ses kartının dolapta ne aradığı we 3 yıldır neden onboard kullandığım ise tam bir muamma

sırada klawyenin bozuk tuşlarını halletmek kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

bugün çok yakın bir arkadaşımın ablasının ölüm haberi geldi. cenaze evindeyiz. ananızı babanızı kardeşinizi üzmeyin :(

benim kendisiyle son görüşmemde biraz kavga etmişlerdi abla kardeş (ufak bişeydi, barıştılardı sanırım sonra) giderken "sana emanet" demişti. dalga mı geçiyonuz.
Sosyal ağlarda paylaş

pinti, beleşçi , milletin üstünden geçinen, deli gibi parası olmasına rağmen fakir yaşayıp fakirim diye gezen, 3 pound kara geçse oh ne geçirdim diye sevinen tiplerden nefret ediyorum ya. ulan sizin yüzünüzden ben de pinti oldum ya.

bu hayatta en nefret ettiğim şey nedir?

PİNTİLİK.

ulan alışveriş yapamıyorum marketten ya. raftan alıp geri bırakıyorum, ucuzunu seçiyorum filan. kendimi skecem sinirden ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan günlük,
bu kez de mutluyken yazayım. 2 haftadır dokunan biri var ya. Aşk, heyecan değil ama ilk kez yanında telefonumu kurcalamadığım, içki içince esnemediğim yanında huzurla uyuyabildiğim biri var. Çok gitmez diye tüm karamsarlığım ile yine tahminlerde bulunuyorum da... Hep dalga geçerdim ama gerçekten buymuş insanoğlunun temel sorunu.
Dokunan biri olduğu zaman farklı oluyormuş ya.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke radikal bir karar verip her şeyi bırakıp tatlıcı olabilsem. kek yapıp getirdim ofise, herkesin gelip bir dilim daha alması bayıla bayıla yemesi çok keyif verici. yaptığım magnoliayı irmik helvasını falan da çok beğeniyor yiyenler hep standart tatlılar ama ne bileyim dışarda bile daha güzellerini yiyemiyorum gibi geliyor hep sfds
Sosyal ağlarda paylaş

isin oteki tarafini gozun kesiyorsa..yani yatirim hammadde kira finans defter tutma vs prof olarak ise atil..tabi sabahin korunde kalkip -4 5 gibi- taze corekler cikartip onlar satilirken pastalari tatlilari hazirlamak vs gibi gundemlerin de olacak..bunu hergun yapmak zorunda olacaksin..
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor bir iş kesinlikle, inanılmaz yorucu ve tempolu bir iş kesinlikle gözüm kesmiyor. ama insanların böyle bayıla bayıla yaptığın tatlıları yemesi çok güzel işte. kimse hazırladığım raporlar için kapattığımız aylar için ulan harikaydı be helal olsun dediğini hatırlamıyorum asdafds
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...