Gizli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 saat 22 civarı mükemmel ruh halini yakaladım yaklaşık 50 dakikadır çok sakin ve iyi hissediyorum. umarım bozulmaz da günlerce gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Delirivercem günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Yaşlılık zor iş günlük. Maşallahı var ama pambığın. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 passive aggresive ampute legfuck diye bir kavramı niye öğrendiysem, hadi yazılısı yetmedi, izlemiş bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bi 2 sene pauseladım hayatı herkes büyümüş lan. nabıyonuz olm siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ben de pauseladim. baktim ilerleyince bi bok olmuyor boyle kalsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 oha fede bitkicell hayattan cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 baş verdim de gerek yokmuş ben geri giriyom mağraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 saat 3te kim arabaya alır derken rektör adayının arabasına alması, sonra adamın durup dururken raklı metalli yardırması made my day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 saatleri ileri alirken bug mi oldu ne gunler cabuk bitiyor anlamiyorum bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 yapacak işin olduğundan falandır abi yeni staja başladım günler geçmiyor daha çarşamba anca olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 aynen olabilir bu ara yogunum baya ogle arasinda dogayla ic ice olabilmek mek mek mek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Cama vurmayın hatıralar .. Vurmayın http://youtu.be/o0BbNyvqfCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 oha fede gelmiş sonra gitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 sabah 4.30 gibi havaalnına giderken sahilyolunda yanımdan feci hızlı araba geçti vay serseri oç falan diye sövdük derken greenparkı geçince o keskin virajda karşı şeride geçerek sağlam kaza yapmış arabası pertti yerlerde yatıyordu eleman, müdahale eden birileri vardı, hatta önce yolu kesmiş serseriler aha sıçtık diye ödümüz patladı sonra farkettim kazayı. acelem de olduğundan durmadım devam ettim. tam sabihaya yaklaştık artık eşimin iş yerinden arkadaşı bu harfiyat kamyonları beni çok korkutuyor derken ordaki keskin virajda yan yatmış bir tanesi baya dökmüş harfiyatı yollara falan. arabamda var bişiler bakalım hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Doğumgünün kutlu olsun editör! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Liebe said: sabah 4.30 gibi havaalnına giderken sahilyolunda yanımdan feci hızlı araba geçti vay serseri oç falan diye sövdük derken greenparkı geçince o keskin virajda karşı şeride geçerek sağlam kaza yapmış arabası pertti yerlerde yatıyordu eleman, müdahale eden birileri vardı, hatta önce yolu kesmiş serseriler aha sıçtık diye ödümüz patladı sonra farkettim kazayı. acelem de olduğundan durmadım devam ettim. tam sabihaya yaklaştık artık eşimin iş yerinden arkadaşı bu harfiyat kamyonları beni çok korkutuyor derken ordaki keskin virajda yan yatmış bir tanesi baya dökmüş harfiyatı yollara falan. arabamda var bişiler bakalım hayırlısı :D hayirli bir aracmis seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Liebe said: sabah 4.30 gibi havaalnına giderken sahilyolunda yanımdan feci hızlı araba geçti vay serseri oç falan diye sövdük derken greenparkı geçince o keskin virajda karşı şeride geçerek sağlam kaza yapmış arabası pertti yerlerde yatıyordu eleman, müdahale eden birileri vardı, hatta önce yolu kesmiş serseriler aha sıçtık diye ödümüz patladı sonra farkettim kazayı. acelem de olduğundan durmadım devam ettim. tam sabihaya yaklaştık artık eşimin iş yerinden arkadaşı bu harfiyat kamyonları beni çok korkutuyor derken ordaki keskin virajda yan yatmış bir tanesi baya dökmüş harfiyatı yollara falan. arabamda var bişiler bakalım hayırlısı :D Az bekle, sana özelden bi 6-7 plaka yollayacam, onlara da arabanın içinden iki saydırmanı rica edicem. Plaka yeterli mi yoksa arabayı falan da mı tarif etmek lazım? Böyle böyle ayıları azaltırız belki trafikten. Nasreddin Hoca'nın dediği gibi; "Ya tutarsa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Liebe kuantumun sorularında sıkıştırıp bıraktı beni Liebe gözlemlemeseydi kedi ölü müydü diri mi? Yoksa hem ölü hem diri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 abi ben çok ciddiydim ama ya niye öyle diyorsun tabi ki de küfür ettiğim için kaza yaptı yoksa niye kaza yapsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 cevşen vardır arabasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 ya 13:30 da randevu veriyosun sonra bir saat kayıt sirasinda bekletiyorsun sonra neden kulaklarim cinliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Liebe said: sabah 4.30 gibi havaalnına giderken sahilyolunda yanımdan feci hızlı araba geçti vay serseri oç falan diye sövdük derken greenparkı geçince o keskin virajda karşı şeride geçerek sağlam kaza yapmış arabası pertti yerlerde yatıyordu eleman, müdahale eden birileri vardı, hatta önce yolu kesmiş serseriler aha sıçtık diye ödümüz patladı sonra farkettim kazayı. acelem de olduğundan durmadım devam ettim. tam sabihaya yaklaştık artık eşimin iş yerinden arkadaşı bu harfiyat kamyonları beni çok korkutuyor derken ordaki keskin virajda yan yatmış bir tanesi baya dökmüş harfiyatı yollara falan. arabamda var bişiler bakalım hayırlısı :D bunlarin hepsi cevreye hic zarar vermeden tek tek usulca gitse boyle keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Adam öleydi vebali sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yani baska insanlarin hayatlarini hice sayarak yapilan aptalca hareketlerin sonucunda bu hareketi yapan kisinin olmesine uzulmuyorum acikcasi. ona gelene kadar uzulecek cok sey var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar