Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 insanlar neden spotifya para veriyor acaba hayatımda harcadığım en kötü 8 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 10 lira versem başlarsın spotify övmeye diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 llaaaaaaaaaaaaaaannn günlükk şirket cumartesi mesaisini kaldırdı.. artık benim de cuma akşamım var yihuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Promenader said: insanlar neden spotifya para veriyor acaba hayatımda harcadığım en kötü 8 lira. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Ben 13.99₺ ödüyorum gayet memnunum. Bir de onu dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 applev0dka said: llaaaaaaaaaaaaaaannn günlükk şirket cumartesi mesaisini kaldırdı.. artık benim de cuma akşamım var yihuuuuu niye ki ben olsam korkarim..nan yol mu verecekler bana diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Tum sirkete abi tek bana degil.. Suan bana yol vermek got ister (kovdular) sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Promenader said: insanlar neden spotifya para veriyor acaba hayatımda harcadığım en kötü 8 lira. insanlarin cok parasi var :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 olm cumartesi mesai yapmayı gerektirecek iş varsa bu sefer haftaiçi çok fena kitleyeceklerdir, gelsin akşam mesaileri. herhalükarda bir günün daha boş olmasına tercih edilir tabi. ben isterdim ki 4 gün mesai olsun 12 saat çalışayım 3 gün boş harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Yok ya cumartesi herkes yatıyor. Ruhsat yatıo bakanlik kapali Satinalma paso kahvalti ediyor diger sirketler kapali falan. Bi arge reaksiyonlara senteze devam o kadar. Geri kalanlar yatis modu. Is yogunlugum degismez cunku calisma saati 44ten 45e cikti. 8.30 17.30 iken 8.00 18.00 oldu simdi ama artik cuma gecem var cuk kutlu mutlu bir gun bugun sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Black-ice said: Promenader said: insanlar neden spotifya para veriyor acaba hayatımda harcadığım en kötü 8 lira. neden? yeni parçalar bulayım diye pireminyum aldım bana şu türden müzik çal dedim mainstream parçaları 5-6 defa dinletti, öyle bi' amacım olsa yutubda loopa alırım bedavaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Liebe said: olm cumartesi mesai yapmayı gerektirecek iş varsa bu sefer haftaiçi çok fena kitleyeceklerdir, gelsin akşam mesaileri. herhalükarda bir günün daha boş olmasına tercih edilir tabi. ben isterdim ki 4 gün mesai olsun 12 saat çalışayım 3 gün boş harika Gel abi yanima. Haftada 4 gun, 36 saat calisirsan 1 gun calismiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 hay sokiim ben 4 günde 40 saat çalışınca müdür yan gelip yatmaya başladın yine diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 3 ay işsizdim günlük. Çok kötü bir şey ancak daha önce dediğim gibi çalışmak istemediğim bir işe girmek için kıçımı yırtıyordum. Girdim de, askeriye gibi, kafamı kaldıramıyorum. Pek yoğun değil ama her şey yasak garip bir yer, güneş görmeden gün geçiyor. İnsanları ne kadar kolay çürütüyorlar. Eve geliyorum, pek yorgun olmuyorum ama evde hep yalnız olmak artık çok canımı sıkıyor. Ekmeğin arasına tereyağ sürmeye bile üşenir hale geldim, ev dağınık, kirli, berbat. Sonra bir duygu kaplıyor, boş boş yatıyorum, bir şey yapmalıyım diye. Ne yapmam gerektiğini bilmeden mooc sitelere, kişisel gelişim sitelerine saldırıp duruyor sonra gün bitiyor. keşke yazmayı başarabilsem, hikayeydi, denemeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 biga'ya geldim bok gibi ama sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bLackcha0s said: 3 ay işsizdim günlük. Çok kötü bir şey ancak daha önce dediğim gibi çalışmak istemediğim bir işe girmek için kıçımı yırtıyordum. Girdim de, askeriye gibi, kafamı kaldıramıyorum. Pek yoğun değil ama her şey yasak garip bir yer, güneş görmeden gün geçiyor. İnsanları ne kadar kolay çürütüyorlar. Eve geliyorum, pek yorgun olmuyorum ama evde hep yalnız olmak artık çok canımı sıkıyor. Ekmeğin arasına tereyağ sürmeye bile üşenir hale geldim, ev dağınık, kirli, berbat. Sonra bir duygu kaplıyor, boş boş yatıyorum, bir şey yapmalıyım diye. Ne yapmam gerektiğini bilmeden mooc sitelere, kişisel gelişim sitelerine saldırıp duruyor sonra gün bitiyor. keşke yazmayı başarabilsem, hikayeydi, denemeydi. Yalnizlik başlarda cok zor ama bi kirilma noktasi var O noktayi gecince rahatliyorsun, tum gereksiz insanı duygularindan kurtuluyorsun. O zaman büyük bir rahatlama geliyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 senin kırılma noktanı yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 senko temsili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Kız kardeşimi 2 gündür sabahın köründe okula götürüyorum. 1. Ya sen üniversitesin sabahın 8 inde neden ders koyuyorsun 2. Abi ben 18 yaşındayken kendi başıma yurtdısına cıkıyordum bu yeni nesil niye bu kadar tembel ve beceriksiz? Antalya merkezden-beleğe (30km) yol gidemiyo kız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 akev uni?? 8 gec bile..7 15 de derse basladigimi bilirim..aksam da 21 00 gibi cikardik..ikinci ogretimler sunlar bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 okula ablasının havasıyla girmek istiyordur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 abi oralar antalya ..2 rus gelir irina aleksandra bacak boyu otoyol sosyal medya selfie lerin anlamsizlasir..parya ya baglarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 dana22 said: abi oralar antalya ..2 rus gelir irina aleksandra bacak boyu otoyol sosyal medya selfie lerin anlamsizlasir..parya ya baglarsin.. Yok ya. Pek rus ta kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 dylanN said: Kız kardeşimi 2 gündür sabahın köründe okula götürüyorum. 1. Ya sen üniversitesin sabahın 8 inde neden ders koyuyorsun 2. Abi ben 18 yaşındayken kendi başıma yurtdısına cıkıyordum bu yeni nesil niye bu kadar tembel ve beceriksiz? Antalya merkezden-beleğe (30km) yol gidemiyo kız ya. 30 km az mı fakir Dilan gidemez gidemez kız ablası değil misin götür işin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Arkadaşın birini yeterlilik sınavından bırakıp doktorasını yaktılar, şimdi gogo askerlik. Hayır herif bir de Ankara'nın elit özel hastanelerinden birinde doktora yaptığı alanda senelerdir çalışıyor, öncesinde devlet hastanesi geçmişi falan da var. Bazı hocaların egolarına pis sövesim var. Hayat onların da, çocuklarının da karşılarına kendi gibi insanlar çıkarsın, ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar