Creus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Hepiniz çok haklısınız Esh dediğini daha dün düşündüm hatta gariptir birebir aynı cümleyi kırmuştum kafamda hehe. Spor yapıyorum, bu durumların en büyük ilacı sanırım spor. Kendimi o kadar yoruyorum ki düşünecek vaktim olmuyor :) Gitme dediğim markanın centreal team'ine girmeye kasmak aslında. EMEA ekibi UK'de. Çok düşük ihtimal ama umut fakirin ekmeği. Kendime dönücem, eksik olduğum o kadar çok şey var ki. Hayatım boyunca bekar kalmadım galiba, 16-17 yaşımdan beri hatta. Çok kısa ilişki araları var klasik dağıtmalar onla bunla yatmalar ne varsa ver içelimler. Hepiniz geçmişsinizdir bu süreçten. Aradığım o da değil. Yalnızlığı öğrenip kendimle ilgilenicem, hayatımda hep biriyle yaşadım. Bunu kırmak bana iyi gelecek. Doğru yoldayım gibi geliyor, Aile yanında bir süre kalıp ev masrafından kurtulup para biriktirdikten sonra her şey yokuna girecek bence. Çok saolun bu arada, benim için şu süreçte şunları duymak ( daha doğrusu okumak) ne kadar önemli bilemezsiniz :) Tekrar yazıcam buralara kendim için gerçekten günlük tutmuş oluyorum hem de sizden dolaylı destek geliyor :) Sosyal medya'da yapıyordum bunu eskiden ama çok yanlış birşeymiş. Sakın açmayın içinizi oralara. İşim SM ve digital olmasa tüm hesaplarımı silerdim şuan :) Hadi, tekrar görüşürüz günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 geçmiş olsun abi, ne evlilikler bitiyo, ne ilişkiler bitiyor. atlatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Saeros said: sevgili günlük dün sol ayak başparmağımın tırnağı çekildi, bugün yeni bilgisayarım geldi. evde topallaya topallaya kurdum, biraz da ayağımı uzatarak oturdum denedim iyi mi güzel mi diye fakat yattım sonra gene acıdan kalkamıyom bi daha. fak 11 gün geçti hala yirmi saniye ayakta duramıyorum, bu neymiş arkadaş böyle allahtan yeni bilgisayar güzel oyaladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 günlük sabah sabah geldim işyerine pazartesi sendromu yok çünkü ayda 1 pazar tatil veriyorlar game of thrones başlamazsa bugünün pazartesi bile olması farketmiyo izliyim dedim izleyemedim torrent bloklu :( sonra başka ne var diye baktım fate/apocr başlığına ep4 commenti atılmış onuda bulamadım stream olarak öf evren çalış diye mesaj yolluyo sanırım bi yandan yapacak bişide yok bari faggottery capleyip love life izliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 eski evde kartliydi gaz simdi faturali olcak kartta kalani aktarim yapamicaksam sonuna kadar acicam kombiyi cayir cayir yansin ev boyle de manyagim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 aktarim yapamayacaksini mi var..gider tuketici mahkemesine dava acarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 baskent gazi bilmiyosun doktor hepsi sigir abone olurken gelmis baska sayac numarasini bana cakmislar sizin projeniz yok sayaci sokucez diye ihbarname birakmislardi 3 gun gittim geldim o salak binaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Creus said: bunu da atlatırsam günlük, gerçekten zararsız çıkarsam bu kırılımdan. Çok ama çok güçlenicem biliyorum ama sanırım hiç bir zaman eskisi gibi sevemeyeceğim. Bunu da atlatacaksın karşim. Güçlü ol! https://www.youtube.com/watch?v=XS2kwn2vnAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 evlilik, uzun ilişki, eski sevgililerim. bunlarla kabus görüyorum ben. geçen biriyle evleniyordum hatta rüyamda, hayatım bitti napıcam mk derken uyandım birden. ondan sonra da hangisi hatırlamıyorum aşkım hamileyim diyip karnını gösteriyordu. ulan iyiki uyandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 haktr.sunu yazdiktan eskilerden birisi instadan takip atmis dun gece. ingiltereye gelmis. uzak dur kadin benden isim olmaz. turk kizi doyumsuz abi ya isim olmaz. ulan aklima geldikce irkiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 niye bu kadar kafayı takıyorsun abi sen ilişkilre. üç mesajından biri buraya bağlanıyor noldu bu kadar travma geçirecek. herkes yedi kazık. mis gibi atletik delikanlısın bir de, jelibonbelly ben bile daha az takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 baglanma sorunu var.. escinsel.. sorumluluklarindan kaciyor.. cevrede de olumlu oykunecegi ciftler yok.. arabeske baglamaktan korkuyor.. sen sec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Creus said: Bundan önceki sevgilim (7yıl birlikteydik) beni çok severdi, çok sevilmek acaip bir duygu. Götünüzü kaldırıyor, yeteri kadar karşılık veremiyorsunuz hiç bir zaman çünkü karşındaki kendi içinde çok büyük şeyler yaşadığını düşünüyor... Bitti o ilişki kerizliğimden, pişman değilim bitmesi lazımdı. Birlikte büyüdük, sonra da o küçük halimiz değildik artık. Sonra kendime söz verdim ben, artık çaba sarf edicem, ilgilenicem ve gerçekten çok seviyorsam bir ilişki yaşayacağım diye. Öyle de yaptım, evlenmek istediğim kadını buldum. çok sevdim, bu sefer de roller değişti. Fazla sevgim aşık usandırdı :) Fazla duygusal erkek bu meta'da iş yapmıyor arkadaşlar :) Bu süreçte kendimi nasıl da yanlızlaştırmışım bilemezsiniz. Ya boyle duygusallik alfalik muhabbetine girmeyin. Kendin demissin kiz cok sevince olmamis. Sen cok sevince gene olmamis. Fazla duygusal kadin da erkek de is yapmiyor belli ki. Erkeklikle alfalikla bunun bir alakasi yok genel olarak kendini kaybetmemek lazim anlasilan yoksa insan dogasi karsidakinin ego tavan yapiyor. Keske herkes icinden geldigi gibi davransa ama olmuyor gibi oyle de. Yalniz kalmis olmak apayri bir dram olmus tabi. Iyi haber, geciyor ama. Kendine odaklanmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 @emre333 qanqa gel seni kite daki elemanla everelim kurtulursun kezban derdinden oh mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 goldbären said: niye bu kadar kafayı takıyorsun abi sen ilişkilre. üç mesajından biri buraya bağlanıyor noldu bu kadar travma geçirecek. herkes yedi kazık. mis gibi atletik delikanlısın bir de, jelibonbelly ben bile daha az takıyorum. yok abi ne takıcam, sadece o kadar seviniyorum ki bir hata yapıp evlenmediğime filan. nasıl kurtulmuşum ulan diye sevindiğim çok oluyor :D dana22 said: baglanma sorunu var.. escinsel.. sorumluluklarindan kaciyor.. cevrede de olumlu oykunecegi ciftler yok.. arabeske baglamaktan korkuyor.. sen sec.. baglanma - yok escinsel - yok (bu numanla ne zaman takılsam gayler peşimizden ayrılmıyor ama ) sorumlulukdan kaçma - var denebilir olumlu çiftler - bilemedim bunu arabeske baglamak - aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 onu sana laf çarpmak için dememiş ya. 80 iq kezban çözümleme klişleeri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 @emre333 basgan senden sonra aynı kıyafetle gittim kite a ve bariz 2 tane gay vardi el salliyolardi mekandaki erkeklere beni gorunce baska tarafa gittiler hani dedigin gibi gayler beni seciyo olsa direk yazmaya baslarlardi yani,gayler seni begeniyorsa hic diye dert etme takimi degistir olsun bitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 pascalnouman said: Len kaslı maslı keaarrrim dururken çirkin bıyıklı sana mı bakacaklardı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 ben de onu diyorum qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 2 senedir pazar günleri hariç kaliteli uyuyamıyorum. sağ bina, sol bina, karşı bina, karşı sol ve karşı sağ çapraz binalar kentsel dönüşümde. artık baş ağrılarıyla uyanmaktan psikolojim bozuldu. gece 4'te demirleri atarlar hayvan gibi. sabah 7'de başlıyorlar zaten çalışmaya. sıçtılar ağzımıza yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 o kentsel donusumlerde ufacik sokaklara 10 ar katli rezidins lari dikip park alani birakmayinca esas eglence basliyor..ha bunun bir de yangini seli vs var..herkes sokaga park edip olmayan seritleri tikadikca ambulans giremiyor itfaiye calisamiyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Bizimde karşımıza hayvan gibi avm+bina yığını veya sadece bina yığını yapılacak. Elemanlar tek tek topluyorlar eskileri. O grayderleri çay içerek büyük bir keyifle izleyeceğim. Sabırsızlanıyorum. Fakat gecenin 4 ünde başlamaları çok kötü olur. Gerçi burası Bursa 7-8 den önce zannetmiyorum kıçlarını kaldırabileceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Biriyle bişi paylaşırken sırf g*t gibi görünmemek için büyük veya güzel parçayı karşı tarafa verirsek yine de iyi insan sayılır mıyız? -jaden smith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 çenemin ucundaki dikişi aldıracağım diye berbere gidip sakalı kısalttırayım dedim sol tarafı sıfır kesmiş durdurmasam dikiş hariç her yeri kesecekti herhade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 bu ara böle galba sfd https://www.youtube.com/watch?v=OeuDNaPRi7Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar