Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 dün güzeldi, bugün boktan gececegını biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 zipzip said: Yeni kanal açtım zaten ingilizce için de çok patates abi. Pratik yok. Arada açıyorum orada, dışarıdan geliyor insanlar ama takip yok mesela. Başladığım cümleyi bitiremiyorum bazen. Ama işte hep pratiksizlikten yaparsın abi pratik nolcak ben bakmıştım senin videolara gayet eğlenceliydi sempatikti falan, işin o kısmı cebinde zaten. ingilizceyi de yardırdın mıydı okeydir. wow'da yabancılarla raid falan yap eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 dana22 said: yok ya bolbol ingilizce yayin yapanlari da izliyorum da..muhabbeti saranini gormedim.. sips'in muhabbeti baya hoşuma gidiyordu. özellikle abuk subuk oyunlar oynadığında çok hoş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Emre333 said: dün güzeldi, bugün boktan gececegını biliyordum. noldu kanka, türk kızı raidine mi denk geldin dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Saeros said: yaparsın abi pratik nolcak ben bakmıştım senin videolara gayet eğlenceliydi sempatikti falan, işin o kısmı cebinde zaten. ingilizceyi de yardırdın mıydı okeydir. wow'da yabancılarla raid falan yap eauh ay seni yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Sevgili günlük 31 yaşındayım ve K-pop dinliyorum. Twice kızları çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 izliyorsundur daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 koskoca aktiftablet bir masa çaprazımda oturuyor. ekranını görüyor muyum diye göz ucuyla kontrol edip bir şeylere bakıyor. bana ne senin ekranından birader fırsatını bulsam ben 2x goygoy yapıcam sdfs. çok da seçemiyorum ekranı zaten. beşiktaşlı duruşu dediğin adam açar 24" ekrandan forumlar, öyle 12" ekranda kaçak güreşmez ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 halen daha işsizim çok sıkıldım günlük iş bul bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 zipzip said: Sevgili günlük 31 yaşındayım ve K-pop dinliyorum. Twice kızları çok güzel. aa ben bi super junior mr simple dinlemistim.. bence bizim de ole yapmamiz lazim..15 20 doldur gruba hepsini de farkli giydir gerekirse kitch takilsinlar..2 3 ole grup yaptiktan sonra zincir magaza ac..a grubunun giysileri geldi diye..ayda 1 klip cikar heryerde yayinlansin..esas parayi trikodan aksesuardan vuralim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 goldbären said: koskoca aktiftablet bir masa çaprazımda oturuyor. ekranını görüyor muyum diye göz ucuyla kontrol edip bir şeylere bakıyor. bana ne senin ekranından birader fırsatını bulsam ben 2x goygoy yapıcam sdfs. çok da seçemiyorum ekranı zaten. beşiktaşlı duruşu dediğin adam açar 24" ekrandan forumlar, öyle 12" ekranda kaçak güreşmez ayrıca... zaaa, ben mi çalışiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 duvar olsa da tirmansak. boyle degil.. https://www.youtube.com/watch?v=3y0rs5Olba4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 bu daha cok platform oyunu gibi olmus asagi da lava koymalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Sarhosum. İyi geceler pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Yeter biktim milletin isine kosusturmaktan ya. Ulan bi de saygi duyun su hayat tarzima. Gunduz uyuyorum ulan sizene yarasaysam yarasayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 burnum akıyor hasta olmam umarım hasta la vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Bi okuldan kabul gelsin lan artik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Prag olmadı mı? gasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 bekliom iste olumlu olumsuz bisi demediler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Umarım olmaz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 prag da olmazsa, almanyadaki okullarda sansim daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 gamespot uyarisiz hayvan gibi spo iceren reviewlerin icin sana hayranim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Sushi yedim, ardından Guardians of the Galaxy 2 izledik. Mükemmel bir date oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar