Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 GERGE said: Dun gece Ankara'nin en kalabalik yerinde (Kecioren merkez) bir caminin uzerinde koca harflarle yaziyordu, Eklediklerine gore ahrette kalp, bobrek, ciger gibi seyler de sorgudan gecirilecekmis. Iyice kendini kaybetti bunlar, sasa kaldim gorunce. Telefon bozuk olmasa resmini cekerdim de bozuk. ehliyetinde hangi organları bağışlamayı seçtin? yasak niye yazsın haram yazardı alp, bobrek, ciger gibi seyleri mahyanın neresine eklemişler afiş mi asmışlar diyanet organ bağışını destekliyor dolayısıyla bireysel bir girişim insan hayattayken bu kararı verebilmesi büyük cesaret hayattayken bağışlayabilmesi bambaşka bir şey en azından kan bağışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Acaba kaçımız organlarını bağışladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ne alabilirseniz alin, tamami bagis dedim ben ama nesi cesaret onu anlamadim? Kan verdigim de oldu. Kimse seni oldurmez organin icin gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 eldar said: Acaba kaçımız organlarını bağışladı? 10 15 defa bagisladim ki ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 yine bu konuda ne kadar sallarsan salla diyorum.. daha once de yazdim..sizin iradenizin bu konuda bir anlami yok..sagliginizda isterseniz noter onayli belge duzenletin..isterseniz noterin kendisi olun vefat ettiginiz zaman 1. derece aile ferdlerine soracaklar..1 tanesi bile hayir dediginde organlarinizi almayacaklar.. isterseniz daglara taslara kazitin prosedur ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 GERGE said: Eklediklerine gore ahrette kalp, bobrek, ciger gibi seyler de sorgudan gecirilecekmis. Sen kendi sorgunu tamamla da, dalağı böbreği ciğeri sorar onları da sorgulayacaz diye tuttururlarsa "onlar da arkadan geliyor, biraz gecikecekler" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Neden böyle bir şey yazmışlar acaba, giren çıkanı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Rewendor said: GERGE said: Eklediklerine gore ahrette kalp, bobrek, ciger gibi seyler de sorgudan gecirilecekmis. Sen kendi sorgunu tamamla da, dalağı böbreği ciğeri sorar onları da sorgulayacaz diye tuttururlarsa "onlar da arkadan geliyor, biraz gecikecekler" dersin. Mahşer günü herkes ayni anda gelmiyecek mi sorguya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Sonuçta Sırat köprüsünden sırayla geçiyorsun, sorguya aldıklarında da ona göre sırayla alırlar, sana dalağı böbreği sorduklarına göre sırada senden önce değilmiş ki karşılaşmamışlar. Gelir birazdan demekte sakınca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 şunu diyen adamlar umarım bir organa muhtaç olup ölmeden sürünürler yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Balonlu Gerge olmaz. Bizim imamlarımız yanlış söylemez. Gerge adı altında yorum yapan aslında israilli iş adamı yosse kohendir. öyle olmasa imamlarımıza dil uzatmazdı (fotoğraf da çekememiş sene 2016) telefonsuz gezen mi var. o kadar gülünecek ne vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Bu inanış eski mısırda vardı ve hala devam ediyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ha benimde bi din hocam ole bişiler zirvaliyodu. 8ste vucuduna zulmetmek yasaya anlamak için heryere soruyolarmis kendine kötü davrandığı diye. Ordan turetmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 http://www.haberturk.com/gundem/haber/1186728-6-aydir-kalp-nakli-bekleyen-minik-oyku-son-yolculuguna-ugurlandi Doğuştan kalp yetmezliği bulunan ve yaklaşık 6 aydır kalp nakli için beklerken 13 yaşında yaşama veda eden Zeynep Öykü Ertok, bugün sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 dana22 said: yine bu konuda ne kadar sallarsan salla diyorum.. daha once de yazdim..sizin iradenizin bu konuda bir anlami yok..sagliginizda isterseniz noter onayli belge duzenletin..isterseniz noterin kendisi olun vefat ettiginiz zaman 1. derece aile ferdlerine soracaklar..1 tanesi bile hayir dediginde organlarinizi almayacaklar.. isterseniz daglara taslara kazitin prosedur ole.. E tamam yakinlarimizda biliyo olarakda tembihledik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Cuce said: E tamam yakinlarimizda biliyo olarakda tembihledik iste bir ara o isi de yaptim oradan biliyorum kiz vefat aliyorsun anneyi babayi kardesleri vs hepsi mirin kirin ediyor..sonunda biri hayir diyor tamam basiniz saolsun diyip gonderiyorsun.. yakinlarinin bilmesi ile senden sonra evet demesi cok farkli seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Cuce said: Ha benimde bi din hocam ole bişiler zirvaliyodu. 8ste vucuduna zulmetmek yasaya anlamak için heryere soruyolarmis kendine kötü davrandığı diye. Ordan turetmislerdir. oh..o zaman *enisten cekecegimiz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Tek başına ciğere, kalbe ne soruyorlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 camide yazanda bir sikinti yok organ bagisi islama aykiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Sağlık bakanlığımız HAYAT VERMEMİZE karşı değil :) RTE'nin dikkatini çekmemiş sanırım reklam filmi hayat vermek falan çok ters işler :) http://www.saglik.gov.tr/SGGM/belge/1-32184/organ-bagisi-spot-filmi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Organ nakli icin tr'ye gelen yabancilar var mi? Merak ettim bunu engelleyen bir yasa var mi yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Yanlış anlamışsınız. Camiye organ bağışında bulunmak yasak, demek ki millet para bulamayınca camiye organ getiriyordu bağış için. Diğer türlü olsa organ bağışı günahtır yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 tesekkurler aquila. sayende bir gizem daha cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konu kilitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Masticore said: Organ nakli icin tr'ye gelen yabancilar var mi? Merak ettim bunu engelleyen bir yasa var mi yok mu. yasa var tabi..yasal olarak 1.-2. derece akrabalar disinda insanlarin birbirlerine organ bagislamalari yasak..eskiden ugur dundarin bastigi bir cerrah vardi mesela 20 sene kadar once ozel hastanelerden kacak bobrek nakli yapiyordu israillilere.. ama su anki sistemi dusunuyorum da neredeyse imkansiz olesi..yani herseyi su anda otomasyon sistemine giriyorsun bircok sey icin bakanliktan provizyon aliyorsun filan.. bu arada tip suydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar