Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 dana22 said: Peregrin said: izmire yolunuz duserse bana haber verin de arinmaniza yardimci olayim. yazin gelicem ben.. caldir beni ben seni ararim danacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 gobitte iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ohannes ise guzelyali tansasin oradakini kapatmislar..orayi gozume kestirdiydim de izmirde ufaliyorlar durmadan ..2 3 mu ne kalmis onlarda da park yeri sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 olm ben sizi anlamıyorum nasıl bir damak tadınız var. dünyadaki bütün burgerlerden aynı tadı mı alıyorsunuz hepsi ayrı tat bunların hamburger yicem diyelim bi gün canım mcdonalds çekiyor bi gün burger yiyeyim diyorum bi gün ohannes söylüyorum bi gün de bi tane ünsüz burgerci var efso onu yiyesim geliyor. hepsi farklı ama bunların lan birinin içinde başka şeyler var birinde peynir fln var. etlerin tadı farklı ekmeklerin tadı farklı. yanındaki potatoların tadı farklı falan. oldum olası HAMBURGER'SE x'DEN YENİR mantığını çözemedim o yüzden. hepsi ayrı güzel lan bu markaların. tamam mc burger arada boktan yollayabiliyor ama bana çok denk gelmiyor bulundugum yerde. hele ki bunları yicenize başka tür yemekler yiyin diyen arkadaşın zekasını ayrı alkışlıyorum. adam özetle diyor ki güzel yapmıyorlar hamburgeri hiçbi yerde, o yüzden canınız hamburger isteyince urfa yiyin. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 McDo'yla BK çok kötü abi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Joker said: neden mcdonalds ve burger king berbat? yemeksepetinde de bakıyorum puanlar genelde 6 civarlarında. ya bu bence mcdonalds ve burger king'le alakalı bişi değil. hani paticik üyelerinin "mcdonalds hamburgeri kötü, burger king patatesi kötü, o yüzden bu dükkanlarda yiyenler salaktır .s " gibi kalıplaşmış yorumları var elbette. ama yemeksepetinde hangi zincir lokantaya (subway, dominos, burger king vs) baksam hepsi 7 puanın altında. 8 ve 9 üstündeki yerlere bakıyorum, çok daha leş mekanlar. "madem bu kadar meşhur, bi sipariş edeyim" dediğimde ise, 1 saatte gelen yemek, soğuk sipariş, bok kıvamında etler felan geliyor. bunlar sanırım az müşteriye sahip olmasıyla veya joker promosyonuyla felan alakalı olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 neden kötü katkı maddesi bol taze değil donmuş bu yüzden lezzeti düşük ve sağlıksız, turkiye alım gücü ile kıyaslandiginda fiyatlari yuksek mecbur kalmadikca sokaga para atmak gibi bisey buralardan yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 baggy said: Masakari said: paranızla sünger yiyonuz. hay yaşa. şu fast food'a verdiğin(m)iz paraların yarısına (hadi kaliteli yerde aynı fiyatına) çok sağlam esnaf yemeği yersiniz. veya gidin gerçekten urfalı, antepli ustaların olduğu yere. gömün lahmacun, pide vs. fast food > köylü lahmacun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kotu ama lezzetsiz degil dunyanin en iyi eti en iyi ekmegi degil ama tadi kotu diyenin damak tadi yoktur, baskalarinin yorumuna gore damak tadi oldunu zannediyordur. whopperi butik burgercide versen off cok iyi diye olup bitecek adamdir puanlari niye kotu dersen cok siparis aliyorlar, cok genis cevreden aliyorlar, bana mcdonalds soyle bi 500m uzakta oldugu icin ne gec geldi ne de soguk geldi ama, ayni mcdonalds 6km uzakliktaki yere de gonderio. haliyle o adam memnun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 çok sipariş alıyor. ama olumlu siparişlerden yeteri kadar feedback gelmiyor, kötü sipariş alan direk 0'ı basıyor istinasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 hmm bu da mantikli hep sikintisiz geldi ama bi kere cok iyi geldi cok guzeldi fln diye bisi demedim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ama bu her yer için geçerli o puanlamadaki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 tamam da en fazla siparis verenin haliyle en fazla kotu yorumu/puani oluyor siparis orani ile iyi yorum degil kotu yorum paralel gidiyor yani bir gizemi daha cozmus olduk boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Etleri kalitesiz abi başta yediğin hamburgerin eti, etinin pişirilmesi falan lezzetini etkilemiyor mu sence. Benimde canım arada çekiyor burger falan ama sene de 5 i geçmiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 abi bence etkilemiyor kalite dersen evet, olumune kalitesizlik akiyor ama icine kanser mi koyuyor ne yapior ibneler bilmiyorum da, lezzetli yani, yalan yok yerken zevk aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 belki etin icine kivam arttirici, lezzet arttirici sacma sapan kimyasallar koyuyorlardir hatta muhtemelen koyuyorlardir :) ama lezzetli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Öğrencilik zamanında benim de yakındaydı hem mc hem burger, çook nadirdir soğuk servis geldiği. Genelde memnundum, bir tek parası koyardı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Bende bi ara çok umursamıyordum da bi kere köftesini ekmektek çıkarıp inceledim. Üzerinde bildiğin dübür gibi şeyler vardı etin baya çirkin. Kıyma değil yani artık o şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ılıkken bile bir boka benzemiyor. siparişler hep soğuk gittiğinden puanların düşük olması normal. bu zamana kadar çok nadir mc ya da burgerdan sıcak sipariş geldi bana. evimin karşı kaldırımında varken bile soguk getiriodu admlar. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 o onlarin okuzluymus yalniz simdi yan apartmanin altina actilar mcdonalds artik gider alirim heralde, kuryenin getirmesinden daha hizli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mcdonald's burgerlerinin yapildiktan sonra 10 dakika yasam süresi var. Ardindan cöpü boylamasi lazim. Patateslerin ise sadece 7 dakikasi var. Eve siparis Mcdonald'sin yaratilisinda yok. Menü eve ulastiginda coktan süre dolmus oluyo. Buna bir de kalitesiz elemanin, egitimsiz produksiyonu eklendiginde müsteri memnuniyeti yerlerde sürünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bakteri mi uremeye basliyor 10 dakika sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 pattisler paketlenince kendi buharından mıdır nedendir süngere dönüşüyor. ondan kaçış yok malesef. ama burgeri düzgün geliyor bana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Peregrin said: bunca zamandir yediginiz lastik burgerlerin gunahini tanri affetsin cocuklar. izmire yolunuz duserse bana haber verin de arinmaniza yardimci olayim. ne var izmirde güzel hamburgerci ohannesi biliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ohannes kötü ya dükkan burger var baya iyi bizim burgerler de iyi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar