DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Coopers ın kitlerini ben daha çok seviyorum. Mayalanma daha erken bitiyo enteresan bir şekilde. Kendi mayalarının özelliği olabilir. Cerveza ve buğday kiti çok iyiydi. Aynı bekleme süresinde Muntons un kitlerinden daha iyi oldu tüm denediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 (düzenlendi) bi kaç sorum var; mayalanma ve sonrasında şişelerde saklama esnasında sıcaklık kaç derece civarında olmalı şişe alımı hariç şu ikisinden alıp geçicem extra bir şey lazım mı ? https://www.butikbira.com/collections/baslangic-setleri/products/evde-bira-yapimi-baslangic-seti https://www.butikbira.com/collections/temizlik-ve-arindirma-urunleri/products/sise-arindirma-fiskiyesi alkol oranını takip edebilmek için bu tarz bu set almak gerekiyor mu ? en azından sadece hidrometre vs https://www.butikbira.com/products/olcum-seti Eylül 25, 2019 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 bu kitin yanında gelen Pilsner kitini yaparken içine ekstra şerbetci özü, bira mayası atmak gerekiyor mu ? yoksa bu şerbetci özü, ekstra maya falan sadece tat değişimi için mi kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 gerek yok ilk kitle öyle birşey yapmaya, fazla maya değilde extra maya alırsan daha hızlı ve daha temiz olur, kit mayalarından daha iyi oluyo onlar, para çokomel kafası. gövde arttırmak için malt özleri var alacaksan onlar iyi olur, full şeker yerine 500 gram ondan 500 gram şeker koyarsın vs. Ölçüm setide şart değil, bende aldıydım ilk alırken herşey nizamına göre olsun vs diyede, 2. kurulumdan sonra ölçmene gerek kalmıyo, ben fix 20-21 gün tutuyom fermantasyonda, sonra en az 2 hafta şişede bekliyo 2-3 günde buzdolabı benim için içilebilir seviye oluyo, sabrın varsa aylarcada bekletebilirsin şişeledikten sonra, daha güzel oluyo içmesi, ama o çileye değmez. Toplu yapmaya başlarsan atarsın öyle 1 kasa 1 kasa kenara, onlar güzel olur baya kovada 30 günden fazla tutmamak lazım ama, bakteri kapabilir bozulabilir vs, olduda unutursan biyere gitmen gerekirse diye belirtim. Normalde 15-17 gün ideal. 25 derece iyidir, birasına göre değişebilir tabi, standart biralar 25 dereceyi sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 selam, yeni kit siparişi vericem. öneriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Çok acelen yoksa Brewferm'in keyfine göre olanından yap. Kriek, Diabolo veya Gran Cru seçerdim ben olsam. Uzun zamandır yapmıyordum, canım çekti.. Gran Cru yerine Triple da olabilir, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 aceleden kastın stok durumu mu, mayalanma süresi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Mayalanma süresi, stokları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 şuan evde biram kalmadı zaten her türlü bekleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Hala siparis gonderen bir site var mi bildiginiz? Ben starter kit almak istiyorum ama butikbira'yi biliyordum sadece onlar da siparis almiyormus sanirim su an.r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 ben butikten verecektim. sipariş almadıkları nerde yazıyor dikkat etmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Instagram hesaplarında millet "neden siteden sipariş veremiyorum?" diye sorup durmuş son bir hafta içerisinde. Cevap da göremedim. Hoş instagram'dan da pek anlamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 ben butikten dekstroz alıyorum lan kapanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Dekstrozu yemeklere mi serpiyorsun sindirimi kolaylaştırsın diye. Body'ci işi değil miydi o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 butikbira satış yapıyor ama çoğu ürün stokta olmuyor genelde.brewer's pilsner var bu aralar.ayda 1 sipariş limiti var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Bende 7-8 ay önce muntons pilsner/ kuru malt / us5 maya almıştım öyle kaldı çok üşeniyorum yapmaya. Bozulmuyordur inşallah bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 skt'leri yazar üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 (düzenlendi) skt dan cok tavsiye edilen son kullanma tarihi var. pek bişi olmuyor düzgün serin yerde saklandıysa. ama yinede 1 yıl 2 yıl geçmesin tabi yerli kit satan bazı firmalar var ben denemedim ama bazı yorumlar hiç begenmemiş bazıları begenmiş vinomarket ve biramarket buraya bakabilirsiniz. butikbira kafasına göre satıyor satmıyor. alabilirseniz butikbiradan fazla fazla alın işte her ay yapıyorsanız Nisan 21, 2020 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 2 saat önce, deadwoll dedi ki: Dekstrozu yemeklere mi serpiyorsun sindirimi kolaylaştırsın diye. Body'ci işi değil miydi o sdf ev yapımı gatorade yapıyorum sporda içiyorum potasyom eksik işte olduğu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 (düzenlendi) şimdi gelecek ay kendi evime tamamen geçiyorum da arada gittiğimde hazırlayıp stoklayayım, tam yerleştiğimde elimde bulunsun bol bol dedim. var mı kolay hazırlanır tatlı bir tarifi olan. iyi verim alınmış bir tarif? edit: Carlsberg'ciyim ben, damak tadı vs. derseniz buradan gelin sadkjf Mayıs 15, 2020 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar