axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Filmi estetik açıdan incelemek ne lan? Estetik mestetik ılık mısın sen? Ayrıca bilim ayrı teknoloji ve tasarım ayrı, gerçekten mühendis değil de eşit ağırlıkçı gibi konuşuyorsunuz bazen. Gelmiş geçmiş en iyi aksyon filmine şahit olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 otoriteyim, gerekli eğitimi aldım. 3 tane kısa film çekmiştim Üniversite'de, sonra baktım finans ile sinema gitmiyor bıraktım. seems legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Batmış müteahhitin çıkıp ben bu işi biliyorum demesi gibi birşey verdiğin örnek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 otorite okumak istiyorsaniz gidin yazdiklari siteleri okuyun abi burda filmi tartisan adama otirite misin demenin anlami ne, konusmayalim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ha otoritelerin de bu sene en begendikleri filmlerden biri yani mad max herturlu haksizsiniz ahdhakdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 µh said: otorite okumak istiyorsaniz gidin yazdiklari siteleri okuyun abi burda filmi tartisan adama otirite misin demenin anlami ne, konusmayalim mi her filmin kendi başlığı var git orda tartış abi, oscar başlığı altında cahil cahil "ben sevmiştim ama oscar almalıydı :/" diye ağlamanın mantığı yok diyorum ben. adamların gözüyle b izim gözümüz bir değil. o yüzden sıkmayın canınızı sevdiğiniz film oscar falan alamadıysa diyorum. madmax le de alakasızdı yazdığım, hintli provakatör oraya çekti yazdığımı. yoksa o film bana göre de haketti tüm ödülleri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 işte biz de onu diyoruz abi, bence bütün Oscar'ları mad max'e vermelilerdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 oha mad max'e kötü laf edilmiş. aklım almadı. ben böyle rezillik görmedim. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 vingthor ve dasa aynı kişiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 imamizer said: µh said: otorite okumak istiyorsaniz gidin yazdiklari siteleri okuyun abi burda filmi tartisan adama otirite misin demenin anlami ne, konusmayalim mi her filmin kendi başlığı var git orda tartış abi, oscar başlığı altında cahil cahil "ben sevmiştim ama oscar almalıydı :/" diye ağlamanın mantığı yok diyorum ben. adamların gözüyle b izim gözümüz bir değil. o yüzden sıkmayın canınızı sevdiğiniz film oscar falan alamadıysa diyorum. madmax le de alakasızdı yazdığım, hintli provakatör oraya çekti yazdığımı. yoksa o film bana göre de haketti tüm ödülleri zaten. ya imam mad maxe nasil kotu film dedin hala anlamadim yaaaaa .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Oscar yalan ya. Wolf of wall streette Leoya oscar verilmedikten sonra ben aktör olsam gram umursamızdım oscarı. Şimdi aktör değilim, umursamıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mad meks senaryosuz aksiyon filmi işte, tek sıkımlık İpana gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bright said: Mad meks senaryosuz aksiyon filmi işte, tek sıkımlık İpana gibi birşey. http://i.imgur.com/zFSO9fN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Senin ağzın neler dile getiriyor KAN İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 konusuz aksyon filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bright said: Mad meks senaryosuz aksiyon filmi işte, tek sıkımlık İpana gibi birşey. film güzeldi ama şuna ben de katılıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 axedice yeni filmin konusunu yazmis olabilir. Bright Mad Max'e laf eder, Axedice arabanin ustunu tokatlar ve Istanbul sokaklarinda patlamalar, catlamalar, 200de tinerci. the end bu arada Creed'de Sly, Mark Rylance'den iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 muhteşem bişeye tanık olup bunu anlayamamak ne kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 imaj meselesi işte. yıllardır stallone'u arnoldla aynı kefeye koyup "bunlara oscar verilmez yeaaa" diyo millet. cahillik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 pazar günü yıllar sonra predator u tekrar izledim. o nasıl bi zevkti ya. böyle salt aksiyon, gerilim. düşmeyen tempo. gereksiz gram drama yok, gereksiz karakter backroundu işleme işte cüzdanda bebesinin fotosu, cebinde karısının mektubu falan gibi bi şey yok, gereksiz gereksiz öpüşme, sevişme sahnesi yok. hatta kadın yok lan neredeyse. adam ona vakit ayıracağıma iki aksiyon sahnesi daha koyarım araya demiş resmen. rispekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Valla Max bence aksiyonun dibi bir film beğenmeyen epilepsi falandır anlayamamıştır o kadar hızlı değişen aksiyon sahnelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 axedice said: Gelmiş geçmiş en iyi aksyon filmine şahit olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 mad maxin aldığı ödüller makyaj kıyafet prodüksyon vs bakımından yerinde ancak kurguda nası oscar almış la? ben şahsen izledikten sonra meh çekmiştim bu film için. film izlerken gaza geliyosunuz "öeh en güzel film bu çekiyosunuz" biz de gülüyoruz kehkehkeh diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 axedice said: Filmi estetik açıdan incelemek ne lan? Estetik mestetik ılık mısın sen? Ayrıca bilim ayrı teknoloji ve tasarım ayrı, gerçekten mühendis değil de eşit ağırlıkçı gibi konuşuyorsunuz bazen. Gelmiş geçmiş en iyi aksyon filmine şahit olduk axe yaş 1998'i kurtarıyo mu abi? sfsd http://www.imdb.com/title/tt0133093/?ref_=nv_sr_1 http://www.imdb.com/title/tt0120815/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 adam en iyi aksiyon filmi o değil diyip matrix koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar