Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 gündüzleri soteye yatıp, gecenin bu saatlerinde gizli gizli kınayt oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Demin gergeyle kapıştım. Adam bariz pedal kullanıyor, temiz dövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 GERGE'nin pedal koleksiyonu vardır abi bulaşmayacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 abi kanser gibi oyun girdim 5 saat takıldım arkadaşlarla 52 lvl oldum fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 bizim ecnebiler cakmis exp premi 70 olurlar 1-2 gune cypher2 delermis niklerinin basinda Don var hepsinin akgsdada gelen pmleri yolladilar da aynı yani bıraktigim gibi s.a aga party plz aqa ks yapma abi fazla bicagin var mi abi beni de kassana ajksdgjlasdhjaldahjdgahjkdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Ben başka bişey soracağım. Yurdum kıynatçıları olarak bizim forumu nerden buldunuz? Hepiniz baya baya lisede kınayt oynayan sümüklü internet kafe bebesiymişsiniz. E o zaman bizim elit forumumuzda işiniz ne? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 2005'te patinin en çok mesaj alan bölümüydü burası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Kavgada soylenemz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 paticik ko sayesinde ünlü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 axedice said: Ben başka bişey soracağım. Yurdum kıynatçıları olarak bizim forumu nerden buldunuz? Hepiniz baya baya lisede kınayt oynayan sümüklü internet kafe bebesiymişsiniz. E o zaman bizim elit forumumuzda işiniz ne? :S Kıynat değil kınayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Kota yüzünden net yavaştı indiremiyordum. Şimdi indirip başlayayım. Beramusta mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 beramustayiz gel bankanin onunde bekliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bedelli askerlerin oldugu bankada misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 steamde blur köklenmiş falan demişler. ss koysanıza bi blurlu grafiklerden :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=J0hrfqd4vcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 oyuna bir grup arkadaşım sadece exp kasanları goleme çekip öldürtmek için başladı. eski psikopatlıklar da anılıyor böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 TheRiverBelow said: steamde blur köklenmiş falan demişler. ss koysanıza bi blurlu grafiklerden :DD http://www.twitch.tv/directory/game/Knight%20Online şuradan bakın abi arada. resmen bulanık oynuyor millet oyunu. kör eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 axedice said: Ben başka bişey soracağım. Yurdum kıynatçıları olarak bizim forumu nerden buldunuz? Hepiniz baya baya lisede kınayt oynayan sümüklü internet kafe bebesiymişsiniz. E o zaman bizim elit forumumuzda işiniz ne? :S uo'dan baydıktan sonra oynanabilir bi kınayt vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 oha grafikler ahaha. bide kanatlar ms paint direkt lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 dayanamadım bi deniyim dedim lvl 27 oldum priestla sdgsd. allam o muhabbetleri hiç özlememişim ya. baya bir girmem herhalde. kanatları da kullanayım derken yanlışlıkla yok ettim kanatsız kaldım abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yıllar sonra bırakmıştım steame gelince başlıyım dedim xigenonda başladım bende 72 levelim şuan itibariyle paticikde oynayan arkadaşlar varsa haberleşelim arkadaşlar archerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 34 priest oldum ben de eklesenize abi solo oynuyoruz "bingildak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Hangi serverda oynuyorsunuz söyleyinde bizde oraya gelelim oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 xigenon'da oynuyorum ben de 42 lvl oldum sanırım. premium olmadığından 2 veya 3'te oluyorum genelde. http://steamcommunity.com/id/hattat/ ekleyin varsa orada oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar