Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

26 Ocak Knight Online Steam Release

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim ecnebiler cakmis exp premi 70 olurlar 1-2 gune cypher2 delermis niklerinin basinda Don var hepsinin akgsdada gelen pmleri yolladilar da aynı yani bıraktigim gibi

s.a aga party plz
aqa ks yapma
abi fazla bicagin var mi
abi beni de kassana

ajksdgjlasdhjaldahjdgahjkdak
Mesaj tarihi:
Ben başka bişey soracağım. Yurdum kıynatçıları olarak bizim forumu nerden buldunuz? Hepiniz baya baya lisede kınayt oynayan sümüklü internet kafe bebesiymişsiniz. E o zaman bizim elit forumumuzda işiniz ne? :S
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ben başka bişey soracağım. Yurdum kıynatçıları olarak bizim forumu nerden buldunuz? Hepiniz baya baya lisede kınayt oynayan sümüklü internet kafe bebesiymişsiniz. E o zaman bizim elit forumumuzda işiniz ne? :S

Kıynat değil kınayt
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

steamde blur köklenmiş falan demişler. ss koysanıza bi blurlu grafiklerden :DD

http://www.twitch.tv/directory/game/Knight%20Online

şuradan bakın abi arada. resmen bulanık oynuyor millet oyunu. kör eder.
Mesaj tarihi:
axedice said:

uo'dan baydıktan sonra oynanabilir bi kınayt vardı.
Mesaj tarihi:
dayanamadım bi deniyim dedim lvl 27 oldum priestla sdgsd. allam o muhabbetleri hiç özlememişim ya.

baya bir girmem herhalde.

kanatları da kullanayım derken yanlışlıkla yok ettim kanatsız kaldım abv
Mesaj tarihi:
yıllar sonra bırakmıştım steame gelince başlıyım dedim xigenonda başladım bende 72 levelim şuan itibariyle paticikde oynayan arkadaşlar varsa haberleşelim arkadaşlar archerım
  • Yeni Oluştur...