Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 efsuncunun son oyunu bence biraz komik bir isim. seni gibi efsuncu seni. sıpaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Suark said: en sevdigim seri kutuphanemdeki butun kitaplari bagislamistim vakti zamaninda biri haric oda ruhdoveni. he bu arada 1. kitap felan tirt mirt zaten oyundan ibaret o. Sacma sapan relic bulup duruyolar sonrasi guzel serilerin. hala bence super bunlarin coluklari cocuklari felan superdi ya; ben cok uzulmustum caramonun sipalari oldugunde. neyse efenim, buyu atamayan raist en guzel raist. o kitaplar super BabacumMostors said: AB, YALNIZ DEĞİİL MİŞİM YAA ÇOK MUTLUYUM!!! DL serisini bir kaç ay önce yeniden okumaya çalışıp aynen bırakmıştım "lan kitap mı kötü ben mi fantazi kurgu sevmiyorum artık?" diye düşünmeye başlamıştım demek ki o kekremsi tat hep varmış dragonlance D&D settingleri arasinda ozel bir yere sahip cunki digerlerinin aksine DL baya low level karakterler icindir character sheetlere bakinca en kral tanri lvl20 dir, fistandantilus efendi raistlinn gudubetinden sonra anca lvl 14 mi neydi. ejderhalar gercekten korkunc ve urkutucuydu bu yuzden, op buyuler yoktu. settingde paladin filan yok misal, tanrilar donmeden cleric sayisi az, buyuculer cok limitli buyuler biliyor ve sinirlandirilmis baya ve dramlari guzel, uc aylar konsepti guzel :P guzel romantik maceralar cikabiliyor DL seetinginden o yuzden, powerplayin cezalandirildigi, roleplayin taclandirildigi bir setting. kitaplardan bahsetmiyorum tabi :P ruhdoveni filan direk weiss in raistlin fantazileri icin yazilmis seyler, bayada retcon var filan kitiaranin sturmu yoldan cikarip hamile kaldigi kitap hic olmadi bide :P NEVER HAPPENED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 µh said: dune>all denmedi daha ayip dune surdaki yazilan kitaplardan fersah fersah otede ondan denmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Sayfalardır virvirvir ne konuşmuşunuz ya Pic ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 sen bana pic demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 tıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 yıllarca bu anı beklemişim gibi oldu valla yazdıktan sonra aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 harry potterin kitapları gayet güzeldi. diğer serilerle karşılaştırmaya ne gerek var ki, en iyi diyen yoktur zaten. boş vaktin varsa al oku, sıkılmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 senko said: µh said: dune>all denmedi daha ayip dune surdaki yazilan kitaplardan fersah fersah otede ondan denmedi ben büyük bir hata yaptım işte. hobbit, LOTR , shannara( lotr çalıntısıydı ama o yaşlarda idare ederdi ) , Drizzt üstüne Dune okudum ondan sonra fantastik kitap okumadım yıllarca taa ki game of thrones'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 tabi dune derken frank herbert'i hatta frank herbert'inda ilk 3 kitabını kastediyorsunuzdur. Son 3 bir yere bağlanmiyor. oğlan da babasından tiksiniyor heralde düşmanı olsa öyle zulm etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 fantastik/bilim kurgu ikiye ayriliyor benim icin diger kitaplar ve bu http://d28hgpri8am2if.cloudfront.net/tagged_assets/cvr9781849702164/horus-heresy-visions-of-heresy-9781849702164_hr.jpg https://36.media.tumblr.com/156e10edeb7c630f0f0e5785a7fab277/tumblr_nc894ucsIo1r9xbz0o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bi konuda da w40k deme ya adsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Magdurum :( en banal turk tv programlarinda bile game of thrones, interstellar geyigi gormek sasirtmiyor artik ama 40k bilen weirdo sayisi cok az :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 http://i.imgur.com/6FWPtTh.png - http://i.imgur.com/sKQ6dbD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Norak said: http://i.imgur.com/sKQ6dbD.png "allah belanızı versin, inç ne mil ne ulan! gogo metrik sistem"ci biri olarak aşırı beğendim bunu. sonsuz destek (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Yeni takvim çok müthişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mükemmel bi takvimmiş ya, niye böyle yapmamışlar ki en başta Gerçi bi yandan da sıkıcılaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 her ayın 13'ü cuma. patlar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Dokunmayin takvime :( Rahmetli jul sezarin hatirasina ihanettir takvime dil uzatmak, sezari bicaladiniz, marc antonyi intihara suruklediniz AGUSTUSU YEDIRMEYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Su takvim süper keske kullanılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 agustus kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 civIV de agustus ceaser cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 oha muhteşemmiş lan. takvimler düzenlenirken kimsenin bunu düşünememiş olmasına imkan yok, niye böyle yapmışlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ahahahaha ne kadar basit birşey ne kadar magical geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 işte ay yılı değil de güneş yılı değil mi bizim uyguladığımız? bu yaptıkları ay takvimi oluyor sanki hep 28lik döngülerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar