goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Norak said: https://i.redd.it/1sys1t67g5hy.jpg biraz sıkıcı yau. kaykılmak istesen falan riskli. çişin ishalin gelse patır patır aşağı bırakırsın artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 İşte vizyonu kaka ve ishalle sınırlı gerçek bir hintli kardeşim. Memleketimizde paso sokaklara bıraktığımız için gerçekten önemli bi mevzu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ahgahahah aksdays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 şu resme bakınca insanın aklına ilk kaka çiş mi gelir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 "ishalim" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ikide bi tuvalete giden kadınlar yüzünden rezil bi deneyim olur in çık devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 bi gün bira içelim senle de çiş gör. bi birada 3 kere işiyorum. first date'ler zorlu geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 mesanen yok abi senin depolayacak, gelen direk gidiyor. 4 birada 12 kere işenir mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 abarttım tabi biraz bi birada 3 olabiliyor ama o şekilde katlanarak artmıyor. ama bi barda 4 bira içsem en az 6-7 kere giderim çok rahat. gerçi bende düşük kan şekeri problemi var onla ilgisi de olabilir belki. diyabetliler işiyordu galba çok ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 oha lan ben ilk çişe 2. bira sonu ya da 3. bira başı gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 abi bu dünyayı yakmak istiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: oha lan ben ilk çişe 2. bira sonu ya da 3. bira başı gidiyorum ilki benim de geç gelebiliyor. ama işte o ilki geliyor ya sonrasında kanallar oluk oluk açılıyor. iki çiş arasında 20 dakika olabiliyor. first dateler çok acılı abi işte benim. bira harici birşey de içesim gelmiyor hipster gibi artık işte espriler şakalar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 linçbörg lemoneyd iç ilk, sonra biraya dön bari first datelerde, zamandan kazanırsın en azından fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 axedice taşaklarımı burdu yine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 benim aklıma rügazdan her şeyin sürekli uçması falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 masadan catal dusursen asagida adam oldurme ihtimalin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 direk aklıma çiş geldi abi. gold doğru noktaya ayak basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 abi işte bu yüzden o adamlar orada siz de plazanın yemekhanesinde yiyorsunuz. düşünsene: -berke bey böyle bi plan yaptık yemeği yukarıda yiyecez bugün. +abi çiş nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 baglatirsin bacagina torbayi sorun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 http://i.imgur.com/EPJWGlX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 http://cdn0.lostateminor.com/wp-content/uploads/2012/09/Tauba-Auerbach-rgb-1170x620.jpg https://tr.wikipedia.org/wiki/CMYK_renk_uzay%C4%B1 kaç kartuş telef oldu acaba şunun için dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Ahah sırf yapabiliyoruz demek için mi yapmışlar yoksa pratik bi kullanımı var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar