-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 http://imgur.com/a/dD7RA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Xaero said: "ÖZAT'LA DAHA ÖNCE ÇALIŞTIK ZANNEDİYORDUM" http://www.hurriyet.com.tr/ilhan-cavcav-umit-ozat-ile-calistik-zannediyordum-40272183 adam walking dead olmuş, hala nelerle uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 boo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 benjani said: Xaero said: "ÖZAT'LA DAHA ÖNCE ÇALIŞTIK ZANNEDİYORDUM" http://www.hurriyet.com.tr/ilhan-cavcav-umit-ozat-ile-calistik-zannediyordum-40272183 adam walking dead olmuş, hala nelerle uğraşıyor. akli melekeleri yerinde raporu almasi gerekiyo resmi bi islem yapabilmesi icin sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 ama dayi kulup baskani tabi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 ÖRÜMCEK https://i.redd.it/ahle711ledvx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 zararsiz bi de o ya. anca isiriyo zorlarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Isırmasına gerek yok bir anda karşında belirirse ruhun bedenini terkeder o ne amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 bu şey böcek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 böcek değil böcek bey diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 bizim bim dayiya green card versin..sahane anlasirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avrG665_700b_v1.jpg vay anasını diyorum adamın yaşını fln. düşünürsek 3 serilik film cıkar heralde 60-70'ine vardığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Adamda zekadan ve akildan once inanilmaz bir drive var. Yoksa cok vardir asilli adam ama bu kadar drive'i olan (para disinda) da cok azi gelmistir. Adamin amaci var ve sonuna kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 hepimizin eksiği drive zaten. böyle sıyrılan insanların çoğunda pes etmeme özelliği var, yetenek zeka şans bundan sonra geliyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 adamin 18ine kadar yasadigi ozgurluk ve hayati sen simdiye kadar yasamadin. altyapi yok, farkli olani arama ihtimalin yok, neyin drive i olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 8 yaşında ne özgürlüğü ya adam 8 yaşında ansiklopedi britanyayı bitirmiş. bazı insanların hamurunda var arkadaş bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Ben de ufakken kitap yerine ansiklopedi okurmusum sonra demisim ki jamiryoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 5 sayfa falan? bütün ciltlerden bahsediyoruz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 iyi de bir yaş bilgi edinmek için aslen sünger gibi oluyor beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 e ben 8 mi dedim? okudugunu anlamakta sorun yasadiginin farkindayim (bazi insanlarin hamurunda bu var, bu kadar basit) tr'de sen annen baban ayrilsa da "dur kanada vatandasi olayim" diyemezsin, onu gectim. haydi alip basimi gideyim imkanin olmaz. rastgele bi iste calisayim, kafama gore takilayim... boyle ozgurlukler yoktur. "otur universiteye calis" vardir. olm ansiklopedi bitirmek bisi degil. her gazete verirdi. biz de okurduk. meydan larousse, anabritannica hepsini okuduk biz de. (bu arada adam merdivenden dusmus. bence ona borclu!) tey allam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 dasaaa said: e ben 8 mi dedim? okudugunu anlamakta sorun yasadiginin farkindayim (bazi insanlarin hamurunda bu var, bu kadar basit) sakin ol şampiyon. o "drive" 18 yaşına kadar yaşadığın ortam ve tecrübeyle gelen bir şey değil doğuştan beri içinde olan bir şey onu diyorum. uygun bir ortamda artar tabi ama 10dan 1000e çıkmaz. kısacası Elon Musk Türkiyede doğsa yine yolunu bulurdu. Zaten adam Stanford Ph.Dyi terk etmiş istediği şeyleri yapmak için o yüzden ortalama hayat ve başarı algısından çok etkilenmediği belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bknz. "yaradılış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 öyle abi yapacak bişey yok yani 4-5 yaşında Trigonometri kitabı okuyup anlayan bir çocuğa çevresi iyiymiş o yüzden demek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar