Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft Adventures: Lord of the Clans


Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Bir adventure sever olarak 1998 tarihinde iptal edilen warcraft'ın adventure oyunu lord of the clan için üzülmüştüm. Aradan yıllar geçti blizzardın artık her oyunun müptelası olarak uzağa işeme yarışması bile yapsa blizzard alıp oynayacak ben bu oyunun full game play videosunu buldum.



Oyunun çıkmış olduğunu sanıp o stream senin bu torrent sitesi benim dolaştım ama hiç bir yerde bulamadım. Hatta fake bir demo bile indirdim. Sonra yorumları okuyunca olayın iç yüzünün başka olduğunu anladım.



Meğerse blizzard oyunu iptal ettiği dönemde oyun içi efektlerle alakalı programlama yapan bir rus oyunun bu beta versiyonunu elinde bulundurmuş yıllarca ve sonra bir arkadaşına vermiş. Adamda oyunu bir şekilde çalıştırıp oynayıp youtuba koymuş. (manbiker diye bir rus)

[video]https://www.youtube.com/watch?v=aZ6tg1Id6-c?feature=oembed" width="459">


"Seems like Russian hackers can hack into person's calculations on a pocket calculator from 10 years ago :D. This game had a phantom status for 15 years, Blizzard dumped it, never releasing even a demo, heck even trailer was very rare before youtube. And suddenly some Russian comes up with an alpha copy no one else in the world has and posts a walkthrough. NSA is a little baby compared to this guy. Respect :D. Game looks great" said:



Full game
[video]https://www.youtube.com/watch?v=mUNFrbpOSTE?feature=oembed" width="459">



Original footage"">
"Warcraft Adventures: Lord of the Clans by Blizzard Entertainment, was never full completed. the footage you see here is of the game in it's development stage. It's missing all cut-scenes, among other things, but it still looks pretty cool.
Original footage" said:



Sonuç olarak broken sword ve full throttle gibi oyunların hastası bir insan olarak şu oyunu çıkarmayan blizzarda sövüyor ve oyunu bulup yada getirene helal olsun diyorum..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inb4 "internetin hayırlı olsun kardeş"

90'ların sonunda heyecanla beklediğimiz bi oyundu bu. iptal ettiler. kitap formatına çevirdiler.
tek tük trailerlar vardı eskiden ama yakın zaman önce bu video internete konuldu. tabii full game değil sanırım. demodan felan alıntı olması lazım.

ghost oyunu da iptal edilmişti böyle. titan oyunu da. sonra hots, hs, ow gibi küçük oyunlara mecbur bırakıyor bizi blizz. sağol blizz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zarar meselesi deil, cıkartmıyarak bütün development maliyetini zarar ettiler zaten.

kalite meselesi cıkartmamaları. warcraft cok önemli bi ip idi, eğer zarar verip istemidikleri bi tarafa cektiyse konsept olarak cıkartmamıslardır işte. durumda öle zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eldar'ın dediği doğru. satabilir diye gelmediği için iptal ettiler. kalite malite o kadar da umurlarında değil açıkçası.
"ÇOK KALİTE OYUNLAR YAPMALIYIZ" derdinde olsalar diablo 3'ü çıkartmazlardı ya da hots ve hs gibi küçük çapta oyunlar yapmaya yönelmezlerdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

yanlız grafikler oynanış tam bir The Dig.


blizzard'ın değişmeyen ünvanıdır o.

güzel bir fikir görünce "ÇAL", "UYARLA", "SÜSLE", "INNOVATION" diye itele

ismi lazım değil bir elektronik devi de aynı mantığı yapıyor ve her daim işliyor.

risksiz para kazanma yöntemi işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...