Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerball (1.3 billion $)


totemic

Öne çıkan mesajlar

ntv said:

ABD'de haftalardır devreden "Powerball" lotosunda 900 milyon doları bulan ikramiyeyi kazanan çıkmadı.

Ülke tarihinin en büyük ikramiyesinin bir kez daha devretmesiyle yeni meblağın 1,3 milyar doları bulması bekleniyor.
Cumartesi gecesi düzenlenen çekilişte altı rakamı tutturan çıkmadı. Yeni rekora ulaşan ikramiye için bir dahaki çekiliş Çarşamba gecesi yapılacak.
ABD'nin en popüler şans oyunlarından Powerball kolon başına 2 dolar karşılığında oynanıyor. "Jackpot" olarak bilinen en büyük ikramiyeyi kazanmak için altı farklı numarayı sırasıyla bilmek gerekiyor. Powerball çekilişleri çarşamba ve cumartesi geceleri yapılıyor.
İstatistiklere göre, Powerball lotosunu tutturma şansı tek kolonla 292 milyon 200 binde bir.
Fakat ümit kırıcı istatistikler, büyük ikramiyeyi kazanma hayalleri kuran Amerikalıları durdurmaya yetmiyor. Milyonlarca insan çekiliş öncesi loto bayilerine akın ederek şansını denemek istiyor.
ABD'de bugüne kadarki en büyük şans oyunu ikramiyesi 656 milyon dolardı. Mart 2012'de kazanılan büyük ödül, üç kişi arasında paylaştırılmıştı. Bugüne kadar tek bir kişinin kazandığı en yüksek ikramiye ise 590,5 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Rekor seviyedeki bu ikramiyeyi, Haziran 2013'te yapılan çekilişte 84 yaşında emekli bir kadının kazanması uzun süre gündemde kalmıştı.


ntv



amerikada yaşayan patiler paypalde 3 dolarım var yollıyım da benım yerimede oynayıverin ya. kazanırsam 50 milyon doları sizin. asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

kazanırsan 50 milyon doları sana verirlerse dua et :D


USA da bu lotoların vergisi fena . 900 ise atıyorum direk 200 ü vergi alıyor adamlar ama sana deli para kalıyor gene :D Mayfası bilmemnesi desen. mal gibi bana çıktı diyip gazetelere poz veren adamlara müstahak bence 50milyon bile kalmasın alsınlar hepsini :) işte en temizi gidiyorsun bankaya blokeli hesap açıyorlar sana. banka parayı tahsil ettimi bloke açılıyor trink hesabında. sonra kaybol ortadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamım mark cubandan kazanıcak şahsa tavsiyeler

[quote=" hire a tax attorney.

Don't take the lump sum. You don't want to blow it all in one spot.

If you weren't happy yesterday, you won't be happy tomorrow. It's money. It's not happiness.

If you were happy yesterday, you are going to be a lot happier tomorrow. It's money. Life gets easier when you don't have to worry about the bills.

Tell all your friends and relatives no. They will ask. Tell them no. If you are close to them, you already know who needs help and what they need. Feel free to help SOME, but talk to your accountant before you do anything and remember this, no one needs $1 million for anything. No one needs $100,000 for anything. Anyone who asks is not your friend.

You don't become a smart investor when you win the lottery. Don't make investments. You can put it in the bank and live comfortably. Forever. You will sleep a lot better knowing you won't lose money.

He also shared one last bonus tip with Business Insider: "Be nice. No one likes a mean billionaire. :)""]



http://www.businessinsider.com/mark-cuban-advice-powerball-lottery-winners-2016-1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...