df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ücretsiz 1 aylık üyeliği aldım bakalım. ttnet ile donma vs olmadan izletebilirse devam ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 pattisliborek said: Diziyibizdefullizle gibi les siteler patlar. Netflix zannettiğiniz gibi değil ya. Ben de öyle düşünmüştüm de. Değil ne yazık ki. Piyasadaki dizilerin yarısı yok. Diğer yarısı sezon sezon geriden geliyor. Netflixler up to date oluyor. Marco polo, jessica, daredevil gibi. Got amerika ile aynı anda yayınlanmıyor yani. Yine 3rd partyden izliycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Altyazi ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Abi konsol bende de var, fakirlikten değil aksine sırf para harcamak için Apple TV alasım vardı bayadır, Mac'lerle takım olur diye kendimce mantıklı bi sebep üretmeye çalışıyodum, Netflix bahanesi oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bana hediye geldi apple TV dekor olarak kullanıyoruz. Aktif kullansan ayda 300 tl civarı masraf yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ayda 300 tl diziye veremeyen erkek iliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Ya apple TV alıp da forumda kullanabilecek adam sayısı 10 flndir. 250tl verdim ben, yanlis sey mi aldim acaba? ha yok film falan satin almayi diyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Steam gibi (hatta TV sektörü olduğu için tahminen ondan daha katı şekilde) region based content'e geçerlerse patlar o sistem. Üyeliğe atlamadan önce içeriği kontrol etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 İçeriğe erişim çok pahalı anlamında demiştim ya. Cihazın kendi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bu kotalarla nasıl 1080p yada 4k içerik seyredecegiz acaba. Bir dizi 2-3 gb tutar herhalde 4k ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 True 1080p diziler zaten 2-6GB arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Aylık yaparlarsa iyi olur yıllığa kimse o kadar para bayılmaz valla. Bir kaç kişi dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Peregrin said: Ayda 300 tl diziye veremeyen erkek iliktir. Ayda 300 tl diziye verenin ,dibini dövdürme vakti gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Dün iş yerinde dönüyodu muhabbeti, netflix ne kadar aptal niye tr de yok falan diye. Alındılar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Gelmişlerdi zaten RTÜK kaçırdı. Sansür vs dalgasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yillik filan geyikleirnden bisi anlamadim :P 33tl aylik diyordu bastim actim uyeligi, mis gibi izliyorum su an :P altyazi degsitirmek isteyince arabic-english cikiyor ne hikmetse. bir gecede cahil birakildik halk olarak :( US katalogu ile ayni degil bide, us de olan baya sey yok diger regionlar gibi, cnbce nin boslugunda iyi oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kanada proxy bulup acin, ₺19 tutuyor demedim mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 netflix nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ben ilk telefondaki feedde gördüm. Strateji planları kredi kartı bilgisi olarak aylık charge etme değil uzun süreli tek ödeme alınarak tekrar eden sub olmadan olacak yazıyordu. Da zaten daha çok erken. Şu an regional bloklar kaldırılmış gibi sadece. 1-2 aya belli olur. Bu arada ilk ay bedava? Niye para verdiniz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 dizimag veya 720p izle den farkı ney netflix'in? dizimag'te seyredebildiğim şey için para vermem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 altyazı yoksa, trye lokalizasyon yoksa gelmiş sayılmıyor ki herifler ip block kaldırmış sadece işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Hakli gibisin, oldu mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 EUR7.99 EUR9.99 EUR11.99 diyor tl fiyat çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 TR e altyazı desteği gelir mi bilemedim. Adamların tr pazarından erişime izin vermesiyle pazara yatırım yapma kararı alması farklı şeyler. Global olduk demek her dilde altyazı olacak her içerik için mi acabaaa. Bu arada ingilizce bilmeyenleri neden banlamıyoruz. Sene 2016 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar