Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 onun yerine devletimizi ttnetin yaptığının haksız rekabet olduğuna ikna etseler daha temiz olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Bence netflix bize internette versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: ttnet ile anlaşma yapsalar, tivibu gibi kota dışı çalışsa inanılmaz olmaz mıydı ya tivibu ne zamandır kota dışı çalışıyor. daha 2 hafta önce müşteri hizmetleri kotanızdan düşer dedi diye kullanmıyorum, ayrı bir üyelik şekli mi var yoksa ttnet beni mi trollüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kuruluşundan beri öyle benim bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 tivibu bırak kotayı ayrı bi hat mı ne kullanıyor. stream ederken mevcut adls hızını da etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 http://www.tivibu.com.tr/sikca-sorulan-sorular said: Tivibu kullanımının internet kotasına herhangi bir etkisi yoktur. Yalnızca Tivibu Go (Web, Cep, Smart TV) servisleri kulllanımında mevcut internet kotası etkilenmektedir. imam'ın söylediği gibi internet hızını da etkilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Hatlar kotuyse etkiliyor, HD Tivibu ve interneti kaldiramiyor bazen hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 şöyle söyleyim, ben evde bağlantının verdiği en yüksek hızda dl yaparken tivibu kullanmaya başladıklarında dl hızımda hiçbir yavaşlama olmuyor ve tivibu yayınında takılma veya kalite düşmesi olmuyor. altyapının desteklediğinden daha yüksek hızda internet paketi kullanıyorum. (paket 35 veriyor ama 25-27 alabiliyorum sadece, AKK kotası yüzünden 1 paket üstünü kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 benim bildiğim kutu varsa kullanmıyor, kutusuz ne varsa kotadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Bazen hattiniz 8 mbps ustu desteklemiyor, cok uzaksiniz, bina cok eski filan diyorlarya, o zaman etkiliyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Grego said: benim bildiğim kutu varsa kullanmıyor, kutusuz ne varsa kotadan. Servis ile konus, bir yanlis var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 merkaımdan soruytoerum, tivibuda kanal deiştirirken hızlıca durmadan loadmu ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 grego ben abonelik almadan önce ve sonrasında 10 defa sordum bunu ve teyit aldım. sana büyük ihtimal stajyer falan denk gelmiş. tivibu AKK yese aklı başında kimse kullanmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 turkcell tv plus kota yemıyo onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 akşam bir daha sorayım, smart tv üzerinden kullanıyorum ben. oradan login oluyorsun, kutu vs birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kutu disinda yiyor diyorlar ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Grego said: akşam bir daha sorayım, smart tv üzerinden kullanıyorum ben. oradan login oluyorsun, kutu vs birşey yok. bir sayfa önce paylaştım ya, smart TV (app) üzerinden kullanırsan internet yiyor yazıyor. kutu deyince ben başka bir şey anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bana yine karasal yayın o zaman. : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Grego, senin kullandigin duz Tivibu degil, Tivibu Web. Web'den girersen de kota yiyor. Kutulu versiyonunu alman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Tivibu Ev yani set top box varsa kota yok. Web ve Smart yani OTT servisleri kotadan yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Set top box dedigin kablotv yada digiturk tarzi bisey. Tvbunun Ilk ciktigindaki haliyld alakasi yok . program indirip kuruyordun onun uzerinden izliyordun ilk ciktiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Cuce said: merkaımdan soruytoerum, tivibuda kanal deiştirirken hızlıca durmadan loadmu ediyo? bir yavaşlık var ama kanal değişiminde değil sadece. volume açarken bile hissedilebilir bir delay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bir an heveslenmiştim itiraf ediyorum. iptal ettireyim bari. sağolun bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: Cuce said: merkaımdan soruytoerum, tivibuda kanal deiştirirken hızlıca durmadan loadmu ediyo? bir yavaşlık var ama kanal değişiminde değil sadece. volume açarken bile hissedilebilir bir delay var. Abi o delay aletin takılmasından dolayı. Bende de vardı aradım bir kaç tuşa bastırıp birşey yaptırdılar yeni yazılım yüklediler. Şu an o volume açarken takılma sorunu yok. Ama kanal değiştirirken anında load etmiyor, 1-2 saniye sonra geliyor görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar