Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Çin hariç tüm dünyaya açılmış, şu URL'e göre buna Türkiye de dahil demek http://www.telegraph.co.uk/technology/ces/12085520/Netflix-is-now-available-in-almost-every-country-in-the-world.html http://imgim.com/geldi.png https://www.netflix.com/tr/ adresine bakılırsa fiyatlar şöyle (bana kalırsa bu TL'ye döner bi şekilde): http://imgim.com/netflix.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bu planlarla gelmiyor bildiğim kadarıyla. Yıllık abonelik ile olacakmış. Pricing regional mi olacak belli değil ama sub yapısı olmayacağı kesinmiş. Eğer birebir content ile gelirse mükemmel olur. Ben de vpn le uğraşmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Vt-elD6dLbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 CA$8.99 veriyorum ben, Canada proxy ile uye olmustum. Ayda ₺19. Bunu yapabilirsiniz, arsiv uye oldugun yere gore degil, ip'ye gore. Onu disinda acilmis evet, Euro fiyatlar gorunuyor su anda. Arsiv UK'den de, US'den de farkli bizde. Onlarda olmayan seyler gordum, olan seyler gormedim. Yani eksik oldugu kadar fazla da var (gerci eksik daha fazla olabilir, detayli bakmak gerek). Fiyat ayarlamasi da olursa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ah bir de amazon fire stick'imiz olaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Tesadufen appstore da gordum bende, gec kalmisim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Su bilgiyi de vereyim bizde kota oldugundan: ctrl+shift+alt+S (Safari'de en azindan) bitrate secme ekranini cikartiyor (kisayola kisayol atama var OS X'de, alt+z yaptim ben basitca). Orada 2350 kbps secerseniz 720p oluyor, kota bitse bile HD yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Hediye gelen Apple TV işe yarayacak sonunda. Naysu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Basligi degistirdim bu arada, geldi direk kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Apple TV'yi hiç düşünmemiştim, hakikaten baya bi alınabilir oldu ya alet. Bu arada başlığı değiştireyim diye geldiydim, değiştirmişsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Arşiv belli olmadan us hesabı kapatmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Arkadaşlar fakir değilseniz konsol alın sene 2016. Hem multimedia hem oyun işte. Daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Altyazı gelmeden tutmaz. Yani ben almam. Gerçi TRde bu denli mezarcı korsancı bi tayfa varken 30 Tl kimse vermez diye düşünüyorum. Bir de işin kota boyutu var gerçekten. Velhasıl altyazı geldiği gün alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kota olayı her zaman var ki? Netflix den izlemişsin torrentlemişsin aynı ebatta dl ediyorsun. Tr de tutmaz zaten çünkü mainstream local tvler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 US hesabini kapatma yok abi. Kanada hesabi kullaniyorum ben ama uc lokasyonum var, UK, USA ve Kanada. Kanada ucretiyla ayda 20tl oduyorum iste, ama hangi lokasyon uzerindne bakarsam onlarin katalogu kullaniyorum. Eger Turkiye daha ucuz olursa gecerim, yoksa gecmem. Baska bir anlami yok yani senin-benim icin. VPN ile kullanmayanlar icin anlam ifade ediyor daha cok bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Arkadaşlar fakir değilseniz konsol alın sene 2016. Hem multimedia hem oyun işte. Daha ne olsun. bi gulme geldi aksam aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ee aynı user 3 farklı regiondan girince uçurmuyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ya apple TV alıp da forumda kullanabilecek adam sayısı 10 flndir. Baya pahalı çünkü. Apple tv alana kadar konsol almak çok daha mantıklı. Hiç konsol sevmese Exclusive title, platform, eş dost geldiğinde coop fln value fazlasıyla çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ayda 10 lira olursa olur. Yoksa tirto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Gaben tv gelecekmiş abi ama aral izin vermiyormuş =( 1 dolar 1 tl iyi alıştık tabii hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Kota olayı her zaman var ki? Oyle degil abi iste. Kota dolunca 3 mbps oldugu icin stream edemem diyor insanlar 720p vidyo. 720p vidyo 2350 kbps oldugundan dert degil ama, edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 serjuhan said: Altyazı gelmeden tutmaz. Yani ben almam. Gerçi TRde bu denli mezarcı korsancı bi tayfa varken 30 Tl kimse vermez diye düşünüyorum. Bir de işin kota boyutu var gerçekten. Velhasıl altyazı geldiği gün alacağım. Altyazi gelir abi. Ama 30 liraya falan zor tutar tabi. Spotify gibi yerel fiyatlandirma yaparlarsa tadindan yenmez. Diziyibizdefullizle gibi les siteler patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Ee aynı user 3 farklı regiondan girince uçurmuyorlar mı? Bir yerde farkindayiz, sorun degil gibi bir sey demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 altyazı oalyını çözsünler bakarız. bu arada konsol lel tüm akıllı tvlerde var netflix. yoksa da yüklersin zaten. konsol fanlığa gerek yok :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 10TL olmaz bence ama 14.99, 17.99, 21.99 olur derim ben aylik yerel fiyatlandirma yaparlarsa. En ucuz ulkeler de bu civarda su an zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar