ginaly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 gözün sevem şu 6s'i alma. 3gs bile daha güzel tasarıma sahip. 7'yi bekle, anten çizgisiz, çerçevesiz bir şeyler gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Düşük ışık için Z5 de Exmor var. Ama dendiği gibi cepten çıkar bas çek yaparsan aletin performansını kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 samsung'un sorunu benchmarklar veya donanım değil zaten, son kullanıcı deneyimi rezalet. samsung pişmanlıktır. ondan onun ve htc dışında her şey. (eğer m8 almayacaksan, bir eski seri - o canavar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Dynun said: şimdi baya baktım...... 2 aday bıraktım. z5 vs i6s Sen ilk yazındaki çizginden kaymışsın ama. oyun, pil, o şu bu önemli değil kamera olsun demişsin. 6s listeye giremez kamera konusunda. bir çok kişi aynı fikirde zaten. z5 manuel mod ayarı istiyor bunu özellikle altını çizmek lazım. g4 aç ve çek şeklinde en iyi performansı veriyor. note 5, s6 falanda 3. sırayı zorluyor ip ile birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Dynun said: şimdi baya baktım...... 2 aday bıraktım. z5 vs i6s lowlight diyorsun, fotoğraf çekimi diyorsun, z5 ve i6s diyorsun... boşuna lg g4 ve note 4/5 demiyorum burda. "cep telefonların fotoğraf performansı sadece %5 farkeder" diyenlere aldanıp da gidip i6s'ye öküz dolusu para ödeyeceğine, lg g4 al, tatava yapmayın basın geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 dynun dinleme bu gevuru samsung falan diyor bu 6s al kafan rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 abi video videoyu tutmuyor lowlightta 6s in z5ten g4 ten daha iyi çektiğini gösteren incelemeler de var hic bir video objektif değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 fiyatı da denkleme sokarsak her türlü g4 galip bence. sokmasak da çok bir şey fark etmiyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 abi lowlight da lowlight, nabacan sen lowlight'ta. amator mu cekecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Olm mal misiniz adam coktan kararini vermis. Iphone aliyor, sirf su sefil debelenmeyi izlemek icin baslik acmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 iphone almayan iliktir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 .net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 lumia 950 ve 1520 20mpx kamerası var. close enough to dslr https://www.youtube.com/watch?v=lS_bJsMwjw8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Iphone 6S canavar gibi çekiyor. DSLR kalitesinde foto falan yalan telefonla. Zaten telefonla fotoğraf çekmenin olayı min. miktarda ayarla uğraşıp anı yakalamak. Telefona 8 saat manuel ayar yapacak adam DSLR taşısın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 carl zeiss li herhangi bi tlf isini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 s6 edge aldim oh be, fak yu apple. tableti disinda birseyini kullanmam daha. adamlarin kendi urettigi beats bluetooth kulaklik bile androidde duzgun calisiyor bi, videolarda senkron sorunu oluyordu anca "efendim bluetooth teknolojisinin cilveri, powerbeats egzersiz icin gak guk" diyor anca hani kibar kibar kablolu kulaklik ayri alican plox oh be dunya varmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 kağıt geri dönüşüme atsaydın parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 En iyisini yapmışsın valla kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Fistan said: kağıt geri dönüşüme atsaydın parayı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 pişman olmana 2 ay kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 baskılara dayanamadım 6s aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 hayırlı olsun güle güle kullan slow-mo ve 4k videolarını bekliyoruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Dynun said: baskılara dayanamadım 6s aldım baskılara dayanamadım değil de kimseyi iplemedim olcak o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 güzel seçim tebrikler güle güle kullan,ancak yan ekranın üzerine düşürmemeye çalış ve iyi bir kılıf al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ben de note4 değiştirsem mi diyorum, 6s'e bakmıyor değilim yılların androidcisi olarak. çünkü her şeyi iyi veya en iyi yapan bi telefon sonuçta. fotoğraf, pil, ekran kalitesi vs. üstüne stabil tabii ios. ama arkadaş telefonun hiçbişeyi değişmiyor ya, sinirlendim bak yine şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar