2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
en iyi kameraya sahip smart
naftalin kokulari ile mart ayindan paylasim yapmis adam ya asgfhjasjfhgajsfgajsfgjasgfjasgfjasfgjafgj
abi kendinizle dalga gecilmesi icin mi bu kadar kasiyorsunuz? fanboyluk mu? yoksa su katilmamis bir korluk mu emin degilim..
olm ondan sonra telefonlar falan cikti bayagi, haberin var mi emin degilim ama.
olm dedim ama...
anane?
tombik yanaklarini sikarim senin, kapali telefondan lumia'a mi gectin tontis?
abi kendinizle dalga gecilmesi icin mi bu kadar kasiyorsunuz? fanboyluk mu? yoksa su katilmamis bir korluk mu emin degilim..
olm dedim ama...
anane?
Ayfon 6 var bende, yurtdışındayım ama dönücem o yüzden sony ye aklım kaymıyor değil hazır buradayken alayım diyorum z5 premium. Dönmeden çaksam bir tane ayfonu da tr de satarım, sony yürümezse birkaç ay sonra onu da satar 7 çıkınca 7 alırım. Mesela. Yeri değil ama bu başlıkta bir fikir alayım didim. Z5 premium burada 2000 tl, türkiye de 2700 tl. Edit: Bu arada asıl lumia lara hastayım da, plastik lan.
naftalin kokulari ile mart ayindan paylasim yapmis adam ya asgfhjasjfhgajsfgajsfgjasgfjasgfjasfgjafgj
olm dedim ama...
anane?
oha amma yüklenmişsin lan :D
olm dedim ama...
anane?
Neyine ağlayacağımı bile bilemedim o derece :(
eee simdi sonuc ne :P belirleyemedinizmi bir model?
edge compact ile z5 arasidna kaldim ben. iostanda geceseim yok androide, apple oldurene kadar direniyim diycemde can cekisiyor telefon :(
edge compact ile z5 arasidna kaldim ben. iostanda geceseim yok androide, apple oldurene kadar direniyim diycemde can cekisiyor telefon :(
6s al diğerleri çekilmez
bin lira kazik yemek istemiyorum
piyasadaki htc dışındaki bütün flagshipler iyi ya. m9 baya fiyasko.
İmkan varsa motorola droid turbo 2 al,telefon süpermiş,dört yıl ekran garantisi veriyor adamlar, batarya da allahlik
maceraya gitmiycem ya :P bole 2000-3000 araliginda kamerasi guzel, aksesuari ebaye muhtac kalamdan rahat bulunan populer bir telefon ariyorum :P
olmadi beklerim disardan alirim iphone 6s hehe, phablet lazim degil zaten
olmadi beklerim disardan alirim iphone 6s hehe, phablet lazim degil zaten
TR den istediğin flagship i al işte. Android batmıyorsa hiçbiri üzmez. Yurtdışından iphone veya başka telefon baya üzebiliyor. Smartphonelar çok kırılgan garanti kapsamı dışında oyuyorlar ve sorun tekrar ediyor. Üzülüyorsun.
al z5, ya da g4
ananemi dinleme sen.
schumacher'e de şumayer diyor kendisi
ananemi dinleme sen.
schumacher'e de şumayer diyor kendisi
storm cidden kullandın da mı söylüyorsun
evet ise lowlight performansı nasıl
lowlight hastası olarak Note 4'ten çok memnunum.
LG G4 ve Samsung N4/N5/S6 şu an en iyi iki kamera diyebilirim.
sonra gece video çekimleri için iPhone 6s ve gündüz çekimleri için Sony Z5 geliyor.
ama lowlight fotoğrafçılık ve genel olarak Samsung > Apple ve Sony
g4 diğerlerine göre ucuz
kamerasıda en iyilerinden biri
senin açından f/p oluyo
kamerasıda en iyilerinden biri
senin açından f/p oluyo
LoL
Genel olarak G serisi gerçekten en iyi f/p yi sunuyor.
Isınma yok, güçlü donanım, kamera çok iyi, ekran çok iyi. En önemlisi kullandığı arayüz hafif ve stabil. Samsungun son halini bilmiyorum ama ona göre baya hafif arayüzü vardı.
ve android tellerde önemli kriter; güncelleme desteğini hızlı bir şekilde verio LG. Samsunglar 6.0'ı TR ve 3. dünya ülkeleri hariç tüm herkese veriyor, TR ye 9 ay sonra falan geliyor.
ip7 saçma sapan 4k fiyatlarından giriş yaparsa, ve G5 isteneni verirse geçmeyi düşünüyorum bende ilk defa.
Isınma yok, güçlü donanım, kamera çok iyi, ekran çok iyi. En önemlisi kullandığı arayüz hafif ve stabil. Samsungun son halini bilmiyorum ama ona göre baya hafif arayüzü vardı.
ve android tellerde önemli kriter; güncelleme desteğini hızlı bir şekilde verio LG. Samsunglar 6.0'ı TR ve 3. dünya ülkeleri hariç tüm herkese veriyor, TR ye 9 ay sonra falan geliyor.
ip7 saçma sapan 4k fiyatlarından giriş yaparsa, ve G5 isteneni verirse geçmeyi düşünüyorum bende ilk defa.
g4 aldım, aşırı memnunum. Kamerayı normal kullanıyorum, özel yaptığınızda inananılmaz fazla ayar çıkıyor, anlayan biriyseniz neler çekilir allah bilir.
şimdi baya baktım......
2 aday bıraktım.
z5 vs i6s
2 aday bıraktım.
z5 vs i6s
6s
Bir sürü test var Z5'e kadar açık ara en iyisi Note 5, S6, S6 Edge plus idi Z5 ile bir iki testte 1. değişti ama halen Samsunglar başarılı. Olay foto ise Samsunglar hepsi aynı donanıma sahip zaten. He yok video ise Z5 onda da atla deve bir fark yok ama bir tık üstte gibi duruyor rakamsal olarak.
Öne çıkan mesajlar