Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31.12.2015 budapeşte'ye GİDEMEME hikayem

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

abi "hırsızın suçu ne" ye getirmişsiniz olayı.

bi skim hava yok diyodu herkes, kimse anlam veremedi neden bu kadar iptal olduğuna.

ayrıca avrupada kar yağınca star alliance ucagı kalkmıyo mu abi? 3. dünya ülkesiyiz amk. kabul edin.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

Ben thy'nin uyguladigi sisteme asla karsi degilim.
5 senedir Rusyada yasiyorum en populer firmasinin bile dusmuslugu var. Thy en ufak harekette kalkis yapmiyor. Yerse Star Alliance durumu yani.

Rus pilotlar bu konuda gozu kara hem kalkıyor hem iniyorlar.
Misal Omsk'ta hava o kadar kotuydu ki gecen kis ayinda. Onur air ben bulasmam demis gelmemis. Onun inmedigi vakitte 3 tane aslan gibi rus pilotlari inmisti. Ama dedigim gibi ben bulasmiyorum bu rus piyasasina. Gozumde kicimda yemiyor sahsen.

Bir 31inde bi ulkeye gitmek nedir abi ?

Al 26-28ine oyle git. 31inde kar kis alamet olmasada bence bulasilmamasi gerekilen bir tarih.

Seru said:

kimse demmedi mi 31.12'de istanbul'da yoğun kar yağışı olacağı söylenen günde senin ne işin var havalimanında diye?

esh kısaca söylemiş de ben de belirteyim tekrar.

budapeşte böyle antalya, izmir, adana gibi bir şehir değil. türkiye sınırları dışında bulunuyor. böyle vize mize falan gerekiyor.

hal böyle olunca, 31 aralık'da da uçağın kalkmasına 10 dakika kalana kadar herhangi bir rötar/iptal açıklaması olmayınca insan haliyle gidebilirim gibi düşünüyor. sonra başına böyle olaylar gelince de suçlu haliyle yolcu olmuyor, havayolu firmasının krizi yönetememesi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük geçmiş olsun, çöldeki bedeviden bathsizmissin.
Ayni gun 7 kusurde prag'a gidiyorduk, havaalanina girişte rotar gormeyince rahatlayip sıkıntı çıkmaz demiştim, dememek lazımmış demek ki.
Zamaninda ucaga aldilar ama buzlanmaya karşı ilaçlama icin 2 saate yakin bekledik. Tam biz kalkarken deli gibi tipiyle birlikte kar yağıyordu. Sorunsuz uçtuk neyse ki
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ben de onu düşündüm ya. şöyle bi algoritma oluşturdum kafamda en son artık. bayaa fanatik bi tk'cı olarak en son şuna dönmeye karar verdim.

otobüsle 5 saat altı uçağa binmek --> gereksiz. varsa tren, yoksa otobüs.
iç hatlar uçuşlarında --> thy gereksiz, fiyat avantajı varsa pegasus veya atlas globale dön.
avrupa için dış hatlar uçuşlarında --> thy gereksiz, pegasus, atlas veya diğer alternatifleri seç.

geri kalan dış hatlar --> thy mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi 22 yaşına kadar güneye otobüsle inmiş biri olarak bu bünye daha da kaldırmaz o göt kokan koltukları 12 saat.

varsın rötar yapsın, uçak candır.

zengin adamsın, şahsi otomobilinle in.
misal istanbul-antalya uçakla 5.5 saat, arabayla 6,5 saat.
uçak maliyeti tek yön ortalama 100 lira, otomobil 140 lira.
fena değil bence otomobil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...