Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 abi "hırsızın suçu ne" ye getirmişsiniz olayı. bi skim hava yok diyodu herkes, kimse anlam veremedi neden bu kadar iptal olduğuna. ayrıca avrupada kar yağınca star alliance ucagı kalkmıyo mu abi? 3. dünya ülkesiyiz amk. kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 İnsanların kızdığı havaalanında rezil edilmeleri. Adam gibi iptal et kalkamıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 dikende bi yazı var buraya da koyim. karda kaymaz grayder, nasıl koydu wesley sneijder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 xwhiplashx said: Ben thy'nin uyguladigi sisteme asla karsi degilim. 5 senedir Rusyada yasiyorum en populer firmasinin bile dusmuslugu var. Thy en ufak harekette kalkis yapmiyor. Yerse Star Alliance durumu yani. Rus pilotlar bu konuda gozu kara hem kalkıyor hem iniyorlar. Misal Omsk'ta hava o kadar kotuydu ki gecen kis ayinda. Onur air ben bulasmam demis gelmemis. Onun inmedigi vakitte 3 tane aslan gibi rus pilotlari inmisti. Ama dedigim gibi ben bulasmiyorum bu rus piyasasina. Gozumde kicimda yemiyor sahsen. Bir 31inde bi ulkeye gitmek nedir abi ? Al 26-28ine oyle git. 31inde kar kis alamet olmasada bence bulasilmamasi gerekilen bir tarih. Seru said: kimse demmedi mi 31.12'de istanbul'da yoğun kar yağışı olacağı söylenen günde senin ne işin var havalimanında diye? esh kısaca söylemiş de ben de belirteyim tekrar. budapeşte böyle antalya, izmir, adana gibi bir şehir değil. türkiye sınırları dışında bulunuyor. böyle vize mize falan gerekiyor. hal böyle olunca, 31 aralık'da da uçağın kalkmasına 10 dakika kalana kadar herhangi bir rötar/iptal açıklaması olmayınca insan haliyle gidebilirim gibi düşünüyor. sonra başına böyle olaylar gelince de suçlu haliyle yolcu olmuyor, havayolu firmasının krizi yönetememesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 sabiha gokcende de iptaller oldu mu mesela? ben hep wizzairle ucuyorum, bi tersoya denk gelmedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Deno kezban tribi atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Esh said: sabiha gokcende de iptaller oldu mu mesela? http://www.airporthaber.com/index.php?home şöyle bi haberlere göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Büyük geçmiş olsun, çöldeki bedeviden bathsizmissin. Ayni gun 7 kusurde prag'a gidiyorduk, havaalanina girişte rotar gormeyince rahatlayip sıkıntı çıkmaz demiştim, dememek lazımmış demek ki. Zamaninda ucaga aldilar ama buzlanmaya karşı ilaçlama icin 2 saate yakin bekledik. Tam biz kalkarken deli gibi tipiyle birlikte kar yağıyordu. Sorunsuz uçtuk neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 sex yok..kan gozyasi drama aksiyon politika hersey var..sex yok..azicik meme catali filan olsaymis film olurmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ilk sayfada coolstorybro diyenler neyine inanmadilar acaba adamin anlattiklarinin. fransuxaymis gerci biri hadi onunki normal lesser cehalet elemental zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Fransuxa said: gayet güzel anlatmış adam. ibişliğin alemi yok. cool story bro. rep tuşun olsa basardım. ömrümden bir kaç dakika çaldın ama hakikaten serin hikaye. abv thy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Aluriel said: ilk sayfada coolstorybro diyenler neyine inanmadilar acaba adamin anlattiklarinin. fransuxaymis gerci biri hadi onunki normal lesser cehalet elemental zaten adam Adam öyle bir şey kastetmemiş, neden sırf adamdan nefret ettiğin için iftira atıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Nigga pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ya aradan biraz zaman geçse aslında budapeşteden daha hatırda kalıcı güzel bi deneyim bence :) ki zaten budapeşteye gitsen anlatmazsın bu kadar. geçmiş olsun, güzel hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 o nası bi mantık ya hahaha *çocuuna anlatmak için yaşayanlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Bir de 31 Aralık'a uçak bileti alanların ayrıca bir yerde loglanması gerekiyor bence. İleride siyasete falan atılmaya kalkarlar allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 cehaletimden dolayı bir soru sorayım. bu çelebi, tav vs'nin sorumluluğu nerde başlayıp bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 bir de iç hatlarda uçağa binmeyin lan. çektiğiniz çileye yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 geçen ben de onu düşündüm ya. şöyle bi algoritma oluşturdum kafamda en son artık. bayaa fanatik bi tk'cı olarak en son şuna dönmeye karar verdim. otobüsle 5 saat altı uçağa binmek --> gereksiz. varsa tren, yoksa otobüs. iç hatlar uçuşlarında --> thy gereksiz, fiyat avantajı varsa pegasus veya atlas globale dön. avrupa için dış hatlar uçuşlarında --> thy gereksiz, pegasus, atlas veya diğer alternatifleri seç. geri kalan dış hatlar --> thy mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 abi 22 yaşına kadar güneye otobüsle inmiş biri olarak bu bünye daha da kaldırmaz o göt kokan koltukları 12 saat. varsın rötar yapsın, uçak candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Xaenin said: Bir de 31 Aralık'a uçak bileti alanların ayrıca bir yerde loglanması gerekiyor bence. İleride siyasete falan atılmaya kalkarlar allah korusun. abi niye ya, çok da mantıksız değil sonuçta perşembeye geldi yılbaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Olm neye gelirse gelsin yılbaşı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Esh said: abi 22 yaşına kadar güneye otobüsle inmiş biri olarak bu bünye daha da kaldırmaz o göt kokan koltukları 12 saat. varsın rötar yapsın, uçak candır. zengin adamsın, şahsi otomobilinle in. misal istanbul-antalya uçakla 5.5 saat, arabayla 6,5 saat. uçak maliyeti tek yön ortalama 100 lira, otomobil 140 lira. fena değil bence otomobil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 amele gibi direksiyon sallamak olmasa araba iyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 sofor tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar