GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 ya abi böyle bişey var mı siz bana bir söyleyin sinirimden gebericem pazar günü izmir de balçova istikametine giderken orta şeritten, önümdeki araba durdu nedensiz. ben de sol şeride geçeyim dedim baktım aynadan soldaki adam 350 - 400 m civarında geride duruyor sinyal verdim bir daha baktım duruyor hala sola kırdım şeride geçtim ben şeride geçerken arkadan geldi çarptı. ne ara geldi bastı mı naptı fikrim yok. aga napıyon sen dedim? polismiş indi sakin ol atar yapma cana geleceğine mala gelsin dedi. lan dedim arkaya baktım bende hiçbir şey yok tamponda hafif çizik var. bunun ön sağ tampon yamulmuş içeri göçmüş falan. ben tutanak tutmayacağım dedim. hayır tutucaz 155 i aradım dedi. lan dedim bekledim geldi çiziktirdi tutanağın üstüne. ben tutanak tutmayacağım dedim hayır tutalım abi kaskom yok bilmemne kavga dövüş tutanak tuttuk. ben rahatım arkadan vurdu nasılsa diye 3 gün geçti tramer sonucu geldi %100 kusurlu benim. böyle şey mi olur abi. tespit ettirim kusurlu olmadığıma dair dava açmak istesem pazar günü oldu tespit yapılamaz. tespit olmadan kusursuzluğumu ispatlayamam veri yok. itiraz ediyim diyorum tahkime sistem izin vermiyor aynı sigortadan olmanız lazım diyor. sigorta ödeyecek ok da lan kusurum yok adam fren takip mesafesine uymamış bariz hızlı gelmiş aynısını tutanağa da yazdım oan rağmen bütün kusur bana verildi var mı böyle bir dünya olm bişey diyin bana ya deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 öncelikle çok geçmiş olsun. ama kafama takılan şey abi sen sola geçene kadar orda duran araba 350 400 metreden gelip nasıl vurabilir ne vardı ki adamın altında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 GokTuRK said: polismiş Türkiye'ye hoşgeldin. Sen yenisin galiba. Rehberin artık ben olacağım https://www.youtube.com/watch?v=7UVwmujLzuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 GokTuRK said: baktım aynadan soldaki adam 350 - 400 m civarında geride duruyor sinyal verdim bir daha baktım duruyor hala sola kırdım şeride geçtim ben şeride geçerken arkadan geldi çarptı. Geçmiş olsun, zaten sinirlisindir biliyorum ama büyük ihtimal şu kısımla ilgili beynin sana oyunlar oynamış. Ha bu demek değildir ki %100 kusurlusundur. Adam polis demişsin, pek fazla başka söze gerek yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Polis olduğu için ayarlamıştır arkadaşından falan. Normalde böyle kazalarda tek tarafa %100 verilmiyor pek. Hele bir de arkadan çarpmışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 türkiye'ye hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 mobese veya başka kayıt varsa dava açabilirsin. yoksa bişey yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 sen de araya polis sokabilirsin. müdürden aşağısı kurtarmayabilir. ~ ama konuyu kurcaladığın için, seni de biraz kurcalayabilirler. sinir, stres, gerginliğe gelemeyeceksen hiç girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 havaryu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 turkiye.gov.tr 'den cumhurbaşkanına yaz, en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 :...( çıldırcam ya evet polis ondan zaten ben de çok kıllandım vaziyetten elden bişey de gelmiyor. mobese yok ya baktım ya o mesafeden nasıl geldi ben de anlaamdım zaten camdan vurmadan önce bi gördüm adamı şoklardan şoka koştum heralde o önü boş diye bastı başka açıklaması yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 xaty said: turkiye.gov.tr 'den cumhurbaşkanına yaz, en temizi bir de altina size sovdu..paralelmis zaten..hocami araya koyarim ben birsey olmaz filan da dedi arkadaslar da duydu ...dersin.. yarina gorev yeri diyarbakir sur cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 geçmiş olsun kardeşim. sana bir şey olmamış.boş ver. sinirlerini yıprattığına değmez. s.tir et gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Abi sinyal vermeden serit degistirdin yazmistir tadaa Ama yine de %100 lol . Esek skmenin de bi usulu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 senin sinyal verdiğini görünce abanmıştır gaza önüme geçemesin diye, bunu yapan öküz çok. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. ya takmıycam artık yapacak bişey yok da sinir oluyorum işte. esh in dediği gibi. ben polis diye %50 %50 verirler heralde diyodum. %100 ne abi. düşündükçe sinirlerim zıplıyor cidden. bakayım tahkim e ulaşmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 izmir keywordünü sil entry'den, kendine de bedevi title'ı falan iste. normal şartlarda park eden araca biri çarpsa, park eden özür diler bizde, öyle medeniyiz yani biliosun. sil lütfen. :p geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 adamin niye o kadar sakin oldugunu anladin mi simdi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 geçmiş olsun. burası türkiye dendi mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bir de zaman gecirmeden bir avukata danis..elindeki rapora suna buna resmi itiraz proseduru ne ogren yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bir de zaman gecirmeden bir avukata danis..elindeki rapora suna buna resmi itiraz proseduru ne ogren yap.. @ dana ben avukatım abi :) elde yapılabilecekler sınırlı o yüzden sinir oluyorum zaten. ahha @madcat birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu anda... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 nasil sinirli ya..bizim bir arkadasa bole birseyler yapmislardi eleman itiraz edip dava acmisti 5-5 den 3-5 e dusurup hasari paylasmislardi..oradaki herseye itiraz edebiliyor olman lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 prosedur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Sigortalılar kusur oranlarını, http://www.sbm.org.tr adresindeki "Online İşlemler Menüsü" altındaki "Kaza Tespit Tutanağı Sorgulama" adımından öğrenebilirler. Sonuçlanan kusur oranlarına itiraz etmek isteyen sigortalılar, yeni ek belgeler ile birlikte 5 gün içerisinde sigorta şirketine başvurabilecektir. 5 günlük süre içinde itiraz hakkının kullanılmadığı veya itiraz hakkı kullanılmış olup talebin karşılanmadığının değerlendirildiği durumlarda, sigortalıların kusur oranına ilişkin itirazlarının Sigorta Tahkim Komisyonu veya özel hukuk yollarına başvurulmak suretiyle çözülmesi gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar