Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 10/10, would read again. favorim giray'in issiz kalip sokaklara dusmesini isteyen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 is bulamazsa yanima gonder, ayarlariz biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ucunbiri said: olm adam okudu burayi ve gotuyle guldu. oysa biz ondan gülmek için özel yazılım yapmasını beklerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Penthesilea said: 10/10, would read again. favorim giray'in issiz kalip sokaklara dusmesini isteyen adam. Adamla first name basis iz vurgusu dikkatlerden kaçmadı. Bir avuç Türk var orada da hepiniz birbirinizi tanıyor falan mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Blizzard size çok güzel iş imkanı verir,esnek çalışma saatleri çok güzel bir maaş ama belli bir noktadan sonra maaş ve çalışma şeklinin önemi kalmaz sene 2016 WoW un grafiklerine bakarmısınız 12 senede bu grafik motorunu bu kadarmı geliştirdin belli süreden sonra bayık hal alabiliyor,CD Projekt RED ekibi online düzeni bir oturttuğu zaman görürüm o zaman Blizzard ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 haber var mi blizzardin istifa eden tek turk calisanindan? sokaklara dusmus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Henüz parası bitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 tazminatı senetlere böldürmüş blizarta, işsizlikle birleştirip yiyiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Exceed said: Blizzard size çok güzel iş imkanı verir,esnek çalışma saatleri çok güzel bir maaş ama belli bir noktadan sonra maaş ve çalışma şeklinin önemi kalmaz sene 2016 WoW un grafiklerine bakarmısınız 12 senede bu grafik motorunu bu kadarmı geliştirdin belli süreden sonra bayık hal alabiliyor,CD Projekt RED ekibi online düzeni bir oturttuğu zaman görürüm o zaman Blizzard ı Hahahaha gerizekalı Ahahaha beyinsiz ya. Topiği sticky yapıp bu aptalın mesajını en tepeye koyabilir miyiz lütfen? Phahpahpahahahahahah AYYLMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 axedice said: Exceed said: Blizzard size çok güzel iş imkanı verir,esnek çalışma saatleri çok güzel bir maaş ama belli bir noktadan sonra maaş ve çalışma şeklinin önemi kalmaz sene 2016 WoW un grafiklerine bakarmısınız 12 senede bu grafik motorunu bu kadarmı geliştirdin belli süreden sonra bayık hal alabiliyor,CD Projekt RED ekibi online düzeni bir oturttuğu zaman görürüm o zaman Blizzard ı Hahahaha gerizekalı Ahahaha beyinsiz ya. Topiği sticky yapıp bu aptalın mesajını en tepeye koyabilir miyiz lütfen? Phahpahpahahahahahah AYYLMAO bende sımdı okudum koptum asdasfdfgdfgdfg arkadasta beyın.dll hasarlı yada sılınmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 8 sayfa olduğuna göre game of thrones'dan daha iyi bi hikayedir heralde tek bliz çalışanın işten çıkması diye girdim fos çıktı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 60 avro çok tabii ondan battı bliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 60 avro hala çok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 gecen yemek yerken bu basligin konusu acildi, giray'in "insallah evsiz kalir" diyen adamin mesajini okurkenki fotografini paylasmak istedim sizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 evsiz kaldı mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 kalmış belli ki baksana saçı sakalı birbirine girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 valla acik konusmak gerekirse arkadasin bedduasi bir nevi tuttu, blizzard'dan ayrildigindan beri valiz + airbnb seklinde yasiyordu, ben homeless diye introduce ediyordum arkadaslarima. 5 sene once o benim LA'e tasinmama vesile olmustu simdi ben onun seattle'a tasinmasina vesile oldum, artik evi var. o hala geziyor gerci home office calistigi icin. improbable'da bu arada, keyifler yerinde hepinize selami var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Abi iste onu yazmayacaktin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 sevdiğimizden beddua ettik biz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Penthesilea said: 10/10, would read again. favorim giray'in issiz kalip sokaklara dusmesini isteyen adam. Penthesilea said: gecen yemek yerken bu basligin konusu acildi, giray'in "insallah evsiz kalir" diyen adamin mesajini okurkenki fotografini paylasmak istedim sizle. Penthesilea said: valla acik konusmak gerekirse arkadasin bedduasi bir nevi tuttu, blizzard'dan ayrildigindan beri valiz + airbnb seklinde yasiyordu, ben homeless diye introduce ediyordum arkadaslarima. 5 sene once o benim LA'e tasinmama vesile olmustu simdi ben onun seattle'a tasinmasina vesile oldum, artik evi var. o hala geziyor gerci home office calistigi icin. improbable'da bu arada, keyifler yerinde hepinize selami var. tamam bilader anladık kankan alarm kur da 2 senede bir giray şöyle giray böyle diye anlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Oooo Penth "bing google i gomecek abi" esilea tesrif etmis forumumuza ehuahaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Herkes crit rate abanmış item da iyide yapmış. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar