Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 buradan devam edelim. yaşanan olay said: It's a problem with their caching-server (varnish), caching pages that should not be cached (such as Account-Details, Cart, etc.). It invalidates after some time and is re-cached when the next user visits the page with their profile. You are not actually logged in (as in, you take over the session of the user), you just see pages rendered for others than yourself. This is why different parts of steam appear as different users. Which page you see is probably dependent on the edge node (first server you connect to) closest to you, hence why different users see different profiles. My guess to how this could've happened is that an untested configuration got activated when steam went down earlier, e.g. due to an auto-conf service (puppet, chef) pulling an untested config or some of their live servers being replaced by staging / development servers. It's also possible that they were under heavy load and the engineer on duty reconfigured all their edge nodes to cache more aggressively. Let's hope they fix this fast, because this is a major data leak. I can see private E-Mail and account names. Let's hope their cache server is not delivering internal pages. Credit to: /u/mrallon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 meanwhile in steam hq https://www.youtube.com/watch?v=ObWrdYQ_6xY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 IT sektöründen soğutuyo şu işler ya. ulan GÜVENLİĞİMİZİ KİM SAĞLAYACAK ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olm benim wallet daki para doğru gözüküyor karta gfirsem ekstre 24 saat sonra gösterir account detail a da giremiyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Gabe'ın çıkıp herkese benden hl3 diyerek özür dilemesini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 of inşallah pislik yapan herkesi bamlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 gabe herkesin hesaba rollback atar sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yeminlen Wallet ta olan param değil mesele. Bu wallet meselesine o kadar soğuğum ki, asla para yatırmam. Senelerdir Blizzard Wallete 1 EU göndermdim o derece. 2-3 senedir enpara cardım var. Dedim sene bitmeden Holiday indriminden 25 tl gelsin işte. 200 TL attım en paraya. Ordan STEAM WALLET a..assddfs. 50 küsür tl harcadım, 2 gündür boktan gidiyo indirimler bekliyoruz işte, haaa bekledik aahhahaha. Gaben i lütfen baklava ile dövelim. Önderinizde olurum, askerinizde assfsfsddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Dark_Soul said: gabe herkesin hesaba rollback atar sıkıntı olmaz. Atsa nolur güvenlik diye bir bok yok. İsterse 200 TL dah versin bana, "güven" diye bişii var taaam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 webden veya client login ve logout olmaya calısmayın direkt kapayın diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 online ım ben offline mı olayım kapatayım mı hesabı yani log out ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 milletin paypal mail adresleri direkt ifşa olmuş diyorlar 2 ay sonra bakalım kaç kişinin mailleri spy yagmuruna tutulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 GokTuRK said: online ım ben offline mı olayım kapatayım mı hesabı yani log out ile webden girmeye calısma. masaüstü steamı de clientı kapat direkt işte gerçi olay duruldu bu saatten sonra da nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6LacILpXRPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 accounta giremiyoz hala. acab agirebildikten sonra o kartı save etme muhabbeti tiklimiydi değil miydi görebilcek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Eğer mesele o Paypal ödemelerine falan girerse çok can yanar. Ufak paralar ama STEAM diye birşey kalmayablir. Harbi ciddi mesele bu. Sony PSN nin hacklenmesinden bile daha ciddi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olay sadece cache'de mi acaba? Veritabanına erişim olmamıştır herhalde. Bir de kartı kapatmakla uğraşmayalım yok yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hadi ağır gif ve meme'ler ile şenlendirelim burayı yardırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Az önce maili kontrol ettim paypal hesabımı patlatmışlarmı diye, markete koyduğum tüm kartlar satılmış. Birileri vurguna başlamış. Tşkler tombik gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 paypal a baktım da sıkıntı yok gözüküyor satılmış dan kastın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 alışverişleri bana e-mail ile bildiriyordu steam, e-mail gelmediğine göre herhalde kimse birşey yapmadı neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yani normalden hızlı satılmış kartlar. Ben bunu anladım.. Wat wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ne oldu ben takip edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar