senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 öpüşsün ya biz öpüşemioz, bari başkaları bol bol öpüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 senkomunkini de not ettim, "bol bol öpüşülecek, tick" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 senko said: öpüşsün ya biz öpüşemioz, bari başkaları bol bol öpüşsün. abi beni konuşturma ulu orta valla bak gel 2 hafta izin ben sokacam seni öpüştürcem yeminlen bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kızın konuyu erkek arkadaşına nasıl anlattığına ve sonrasında nasıl davrandığına bağlı, tamamen dışında tutmaya özenerek, detaya inmeden, üstünkörü geçiştirerek anlatıyorsa, kız gey. ve senin arkadaş paravan sadece. böyle net bir geribildirim alacağı kadar konuşulmadıysa, bir denesin, sorsun, detay istesin, yani dahil olmak istediğini hissettirsin direkt sormadan. yeşil ışık gelirse, kıza sarılsın bırakmasın. ciddi birşeyse yaklaştırmaz kızlar partnerine erkeği. ciddiden kastım da, cinsel tercihleri konusunda ciddi ise, ilişkinin ciddiyeti değil. seçimini yapmıştır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 elf gözlerim potansiyel 3some ihtimali görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ogre gözlerim 2 vakte kadar kızın kendini gerçekten keşfederek "sözde kuzene" tekmeyi basacağını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 dreagloth said: elf gözlerim potansiyel 3some ihtimali görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Llama çok acayip girmiş en baştan diyemedim asıl diyeceklerimi. Özetle diyecektim ki... Erkek kadın fark etmez. Öpüşme öpüşmedir. NASIL öpüştüğü önemli. Anlarsın onu ama bildiğin seksi öpüşme ise kız erke fark etmez diyecektim.. ulan lama ne biçim girmişin konuya olm lan. Bi ince de yaralıyım. Bir lezbiyen, ayrılık döneminde tavlamıştı kız arkadaşımı yılllaaarrrrr önce... tekrar bir araya geldik ama asla ayni olamadı. Erkek olsa araya giren onarabilirsin, kadın olunca bir de zehirliyor beynini, ayni dili konuşuyor, garip bir yakınlık empatiler dayanışma mazlum edebiyatı falan. REKABET edemezsin usta bir kadınla, manitayı alırsa alır, g.t gibi kalırsın arkada. Öptürme diyeceğim onu da diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Llama'nın ilk başta söylediği içeriğin daha sonra erkek olan sevgili travmasıyla bir alakası olduğunu düşünüyor, topicte bir kardeşimizin psikolojik çöküntüsünün ortaya çıkmış olabileceğine dikkat çekmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 dehle kızı veya 3some Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Patinin mezhebi genistir demis adam kimse alinmamis arkadas. Adam sizde her yol var demeye getiriyor. Ayrinti da vermiyor. Olay da bariz fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi. Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? öpüşüyor derken dudaktan mı öpüşüyor? daha ileri gitmeden kasıt ney? fransız öpücüğü mü veriyorlarmış birbirlerine? konunun uzmanı ramses2,pascalnouman,karamürsellidelihamdi gibi arkadaşlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kuzen hala öpüşebiliyormu kızla? kartlarını iyi oynarsa en az 1 defa 3lü yolu açık. oynayamazsa başka diyarlara göç etsin. taksimde ikizler vardı el ele tutuşup öpüşen onlar geldi aklıma ne oldu onlar sahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Llama said: daha ileriye derken misal zipzip black ice senko benim yakınlardan sayılır bana gel 31 çektir dese döverim 3nüde? rıdvandan bahsetmemişsin demek ki o çağırsa gideceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 grupa ikna etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 E said: Patinin mezhebi genistir demis adam kimse alinmamis arkadas. Adam sizde her yol var demeye getiriyor. Ayrinti da vermiyor. Olay da bariz fake. yolluyuz biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yahu neden ilişkiyi sekse indirgiyorsunuz? Burada sorun cinsel değil duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Liebe said: ogre gözlerim 2 vakte kadar kızın kendini gerçekten keşfederek "sözde kuzene" tekmeyi basacağını söylüyor. ama bana daha çok bütün bunlar Rasmon'un trolluk denemesi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Black-ice said: rıdvandan bahsetmemişsin demek ki o çağırsa gideceksin rıdvan banlanmış bi karakter bölücüleri aramızda istemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yok arkadaşlar ne trollü, aşk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 onceden istiyordun yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 plot twist: llama gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ağzından mı öbmüşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 2 maç fifa atayım dedim, taze cuma draması kacmıs 4 sayfa olmus bile peheeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar