AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Aslında bir iOS ve Android oyunu bu, ama başlığı açmak için en uygun yer yine burası görünüyor. Son yıllarda oynadığım en bağımlılık yapıcı telefon oyunu. Sıra bazlı, PvE ve PvP modları var, Star Wars evreninden canon ve non-canon (HK-47 falan var) pek çok hero ile battle oyunu. Oyun bedava ama microtransactionlarla EA iyi para kırıyor, ona eminim, ben de 100 dolara yakın harcadım şimdiden. Bi indirip bakın derim mutlaka. http://www.youtube.com/watch?v=JSxYUZrwlvk http://www.youtube.com/watch?v=ILVQ-Ly392Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Link de ekle istersen ilk mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 axedice gelip bulandırmadan taşıyayım bari, maalesef windows 10'a çıkarmadıkları için böyle saçma bir durum yaşıyoruz forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Same sataşıcaktım işini biz mi öğreteceğiz falan diye de, arkadaş mobil oyuna 100$ harcamak nedir lan?! Xeşke ilk mesajda böyle bi bilgi vermeseydin. Ben oyun tartışamam bunu tartışırım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 EA'e para kazandırmayın artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Dolar dediğimiz amerikan doları mı yoksa zimbabwe doları falan böyle 3-5 kuruşluk bi para mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Oyun epey bağımlılık yaptığı için bastım parayı :D İyi kazanıyoruz kardeşim, harcamayalım mı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 güzel ya. oynanır oyun. Tabi para vermeden sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ben baya oynadımda 100 dolarlık oyun değil kesinlikle yaptığın şeyler sürekli turn based savaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Guzel gibi basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 arada autoya bırakıyorumda bi süre sonra hardlar acılınca auto yetmiyor lvl12 olsamda dark side açılsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 auto nerdeyse hiç 3 yıldız alamıyor, o zaman da kendin tekrar oynamak zorunda kalıyorsun sim leyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 32 oldum dailyleri yapıyorum ve sim yapıyorum. güzel bişey çıkmıyor pek autoda yetto yetto agroyu ilk turn kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 film olmasa kesin bu kadar hype yapmazdınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 filmden önce vardı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 evet ama bu benim söylediğimi değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 zaten oynuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bendde kuruluyduda açmıyordum. battlefront oynuyordum o da baydı. lego falan oynuyordum onlarda baydı bu şimdilik iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bende de yüklü de bir battlefront ile karşılaştırılamaz yav naptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ayrıca oyun aşırı basit, en azından ilk 2 saati öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 oyun basit zaten, catina battlelere kadar. sonrasını bende daha açmadım yavaş yavaş geliyor işte level geldikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 lan yoksa freedom'la satın alıyosun da bizi mi yiyosun bak doğru söyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Benim telefon tırt çıktı yükleyemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Level 60 cap'ine vuralı 1 hafta falan oldu, Ocak'ın sonunda seviyeyi 70'e çıkaracaklar. Şu anki kadrom: Leia 7* First Order Tie Pilot 7* Darth Maul 7* Darth Sidious 7* Luminara Unduli 7* PvP sıralamasında epeydir 1.likteyim, indiremiyor kimse :) Poe Dameron kasıyorum şimdi, oyunun yeni metası bu herif olacak. Şu ana kadar bu kadar zevk aldığım ve para akıttığım başka mobil oyun olmamıştı. Oyunun basit görünen ama aslında derin bir mekanizması var, armordu penetrationdı speeddi bufftı derken güzel bir formula oluşmuş, forumlarda bunun üzerine kasılan ciddi analizler var. Epey keyif alarak oynuyorum. Tabi Star Wars teması olmasa bu kadar sarmazdı, çünkü aynı mekanikle çalışan başka oyunlar vardı ama hiçbirinin yüzüne bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar