Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Şundan yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bombilo said: ya ben geri donussuz banlanacagımı kestirememistim bunu stalker olarak sallama nick diye actıydım.o ban yiyince burdan devam ettik de cok kotu bu nick. duzeltiversek bari, Bonesoul yapalım ya butun oyunlarda onu kullanıyorum karısıklık oluyo di :) hadi bak gunundesın hem bugun :D raistlin85 yapalim bence :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 83 olaydı bari soran olunca dogum yılım derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Benim tifillik nickim -Aragorn- du pepelekte asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 abi ben de hakkımda yazılan çizilenleri okuyup çıkarım diye gelmiştim.. ama memnunum BABACUM çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 mainstram olmadan bbcm temali nickim vardi diye gezersin iste xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Trollden korksak köprüye binmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 oldumu simdi? yukarda populasyonun geneline gore kaliteli shitpost(!) atiyro diye ovduk seni geldin dandik shitpost attin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 iyi bana laf gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Pluton said: Marty said: hirsizlik yapicam para kazanicam, yakalanir miyim, yakalansam cok ceza yer miyim diye konu acmissin. ondan sonra niye millet dalga geciyor, niye ciddi yazilmiyor. Senin hırsızlık dediğin şey o şekilde olmaz. Ben 3-5 silahıyla 1000-2000TL kazanan dandik bir oyunun emeğini çalıp adamları batırmaya çalışmıyorum. Milyar dolarlık bir şirketin silahlarını 5-10k kazanabilmek için olsa olsa 10k kişiye gösterebilmek için alıyorum. Ben bunu yaptığımda WOW batmayacak ve benimde binlerce dolarlık bütçem yok bunları yapabilmek için olsaydı zaten öyle birşey yapmazdım. Ama tabi sen çok harikasın. Bütün dizilerini tvlerde izliyorsun. Kullandığın bütün programlar lisanslı v.s Çok uzatmayacağım ben bunu yaparken hırsızsam sende en az benim kadar hırsızsın. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. ben hirsiz degilim. elalemin emek verip yaptigi seyleri calip satip ustunden para kazanmiyorum. korsan dizi film izliyorum evet ama gidip o filmleri satmaya kalkmadim + ustune forumlarda acaba yakalanir miyim yakalanirsam ne kadar ceza yerim diye sormadim. korsan dizi film izlemekle hirsizlik ve elalemin emegi ustunden para kazanma arasindaki farki tartisalim istiyorsan diye yazdim da, yollamadan once konunun devamini okudum. adam kopmus gitmis zaten hirsizlik yapip yakalanir miyimdan, hepiniz hirsizsiniza, oradan da aptallar salaklar kucuk beyinliler ve assagiliklara gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ay ozur dilerim gormedim. Laurelin said: oldumu simdi? yukarda populasyonun geneline gore kaliteli shitpost(!) atiyro diye ovduk seni geldin dandik shitpost attin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Fistan said: iyi bana laf gelmemiş aslında seni seviyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 fistan necessary evil kategorisinde ya, lazim foruma asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Bazen gerçekten çok uzaklara gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Hakaret etmek serbest, ağlamak yasak olmalı. Ağlayanları banlamak gerekiyor. Sabonis hariç. O çok eğlenceli ağlıyor o kalsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 İki konuyu da okudum. Bu ülkeyle ilgili şöyle bir şey var; çok büyük bir kısmı hırsız bu ülkenin, kimisi milyon dolarlar çalıyor, kimisi trafikte önüne kırıp senin hakkını çalıyor, kimi de gidip blizden texture çalıyor. Adam hem hırsız hem de gelip burda bunu savunacak kadar yüzsüz. Bir de ağlıyor hepiniz salaksınız diye. Hırsız olunca bir şekilde insan kendine çıkış yolu buluyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tırsmayıp konu açanlar. tırsmaya konu açanlar. konu açmaya tırsanlar. hepsi burada....geeeel!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ya alt tarafı forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Ego patlaması yaşamış herif. Açtığı konuya onun aklına yatmayan mesaj atan herkes troll, yaptığını eleştiren herkes hırsız salak küçük beyinli... Tam bir prenses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 zeytinyağı gibi adam resmen ya üste çıkmaya çalışıyor hala. aynı hırsızlık kendi ürettiği en ufak bişeye yapılsa kıyameti kopartır halbuki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 axedice said: Hakaret etmek serbest, ağlamak yasak olmalı. Ağlayanları banlamak gerekiyor. Sabonis hariç. O çok eğlenceli ağlıyor o kalsın pls cok tuzlu agliyor o ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 pluton sen bana kavgada söylenmiycek şekilde küfür etmemiş miydin durduk yere? uoyla ilgili böyle bir şey hatırlıyorum geçen seneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Olum çok elit adamlarsınız lan. sanki bilmiyoruz burada böyle takılıyorsunuz ama hepiniz DH de agızınızın suyu aka aka yorum yapıyorsunuz. offf rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 yoo hiçte bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 pluton eski konunun etkisinden çıkamamış. Ben de kötü sözler hazırlamıştım kendisine lakin bir fotokopici olarak ses etmiyorum sdfgsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar